שיחרור

gaya36

New member
דן, חופש הביטוי

זה לא רק מה שיש לצד אחד לומר ואם זה כבר נאמר אין בכלל ספק שגם לצד השני יש מה להוסיף/לומר/להביע בעניין!

נכון, נושא השואה מאוד מאוד רגיש ולטעמי גם צריך להיות מחוץ להקשר מיני כל שהוא. מעניין אותי אם יצא לך או לאנשים אחרים שמסכימים עם דעתך לראות, לדבר או לעזור לניצולים? אני בטוחה שזה ישנה את דעתך בעניין.

אותי זה זיעזע מודה!

Dan_Kap_

Active member
סלט

א. משום מה היסקת שהטעם האישי שלי כולל את השואה בהקשר מיני.
אני מתנגד להתבטאות של מנהל הפורום (ושל אנשים אחרים) שמגנה את ההתבטאות של רפאל הנזיר.

ב. למה לעצור בשואה?
הרי לא מעט מהנושאים שאנשים מוצאים בהם הקשר מיני קשורים לטאבו חברתי.
ועדיין - סביר להניח שמי שאוהבים יחסים של אדון/גבירה ועבד/שפחה אינם תומכים או מאמינים בשעבוד של בני אדם על רקע השתייכות לגזע מסוים או למעמד חברתי, כפי שהיה בהיסטוריה.

ג. כבן של ניצולי שואה, אני מוצא את ההצעה שלך "לראות, לדבר או לעזור לניצולים" מתנשאת.
אני משער שגם לחובבי העבדות היית מציעה לשוחח עם כושים בארה"ב ולחובבי סצינות של פיראטים להחליף רגל בתותבת מעץ או כף יד בקרס....

הומור, כולל הומור עצמי, הוא מנגנון הישרדות לא פחות חשוב.

gaya36

New member
סלט תמיד בא לי בטוב
....

א. לא אמרתי שאתה גם מסכים עם הזכרת המילה שואה בהקשר המיני
ניסיתי או חשבתי לפחות שאחרי המשפט על עזרה לניצולים תבין ותזדעזע מהמשפט הזה שרשום על השערים במחנות ההשמדה בהקשר המיני.

ב. כרגע נושא הדיון הוא שואה אז למה לי מראש "להתווכח" או להתדיין איתך על נושאים אחרים?? וכן בעיני שואה זה טאבו ואין
אפילו קמצוץ של חוש הומור ,לא בהקשר המיני ולא בהקשרים אחרים.

ג. אני ממש לא מתנשאת בשאלתי גם כי במשפחתי ישנם ניצולים וגם כי אני עוזרת להם בכל דרך וכשאני שומעת עד היום את
הזכרונות הקשים שהם חוו אז מעבר לדמעות זה גורם לי לעוד עלייה במוטיבציה להשיג עבורם איכות חיים הרבה יותר טובה.

אני בוחרת לסיים ולומר שאני מסכימה לא להסכים איתך וכנ"ל גם אתה!
ואני יודעת לצחוק גם מעצמי ובכלל אוהבת חוש הומור אבל לא במקרה הנ"ל!

למעלה