שיחרור מקבע

smily face

New member
שיחרור מקבע

אני חתומה עד הראשון באוקטובר אבל מעוניינת להשתחרר לפני הזמן,כי הגעתי למסקנה שהצבא כבר נמאס עליי וסתם מעיק. איך אני יכולה להשתחרר באמצע?אמרו לי פעם שהפרת חוזה זה אומר שאני צריכה לשלם קנס של בערך חצי מהמשכורת שלי. אני אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה לעשות ואם יש דרך לא כל כך מתסכלת לסיים חוזה מוקדם יותר... תודה מראש,

deathcaster

New member
תגובה

הולכים לשלישות, ממלאים טופס מתאים, במקביל נכנסים לראיון עם מפקד היחידה ומדווחים לו על כך. קנס ? לא ממש.... תלוי אם את התחייבת וקיבלת מענק כלשהו בגין חתימת הקבע שלך. או את את קצינה עם מסלול שירות כלשהו, אם לא, את לא נקנסת ולא נעליים.

smily face

New member
להבהיר קצת דברים

על איזה מענק אתה מדבר?אני לא קצינה אני סמלת בקבע...

מ ס ט י ק

New member
דווקא כן..

על הפרת חוזה אכן משלמים. נגד מהיחידה שלי שמפר עכשיו חוזה ומשתחרר יצטרך לשלם משכורת של חודש אחד כקנס.

deathcaster

New member
מורן

תבדקי טוב טוב מה שאת אומרת, אם הנגד הזה חתום במסלול שירות או שקיבל מענק או סיפור אחר, ייתכן ומה שהוא מחזיר זה רק דמי הבראה + חופשה צבורה או משהו כזה, לא ממש משכורת. אולי הוא מגדיר את זה כקנס בגלל שהוא אינו יודע מה משמעות התשלום הזה.

deathcaster

New member
אז שוב אני אומר

צריך לבדוק טוב מה פשר ה"קנס", הכי קל להגיד "קנס" שלא יודעים במה מדובר, השאלה האם הוא יודע במה מדובר ? אולי הוא לקח הלוואה הדדית ? אולי אלו דמי הבראה ? אולי ניכוי חופשה צבורה ? יכול להיות הרבה דברים... אבל "קנס" זה לא. משרתי קבע צעירים צריכים להבין כי קבע זה כמו כל מקום עבודה אחר. שאתה מתפטר ממקום העבודה שלך,ואם לא התחייבת לכלום אתה לא משלם קנס.

למעלה