שיחרור והרפיה

happines s

New member
שיחרור והרפיה

שמתי לב שאירועים רבים בחיי יוצרים מטען רגשי כבד ונצברים ומכבידים שמתי לב שגם אירועים שכנראה קרו לי בגילגולים שעברו משפיעים באותה הצורה ככה שאני מסתובבת ממאנת לשחרר דברים שתקועים בי ואני שונאת את זה-כי אני כבדה איך אפשר לשחרררררר אירועים מהחיים האלו ומקודמים, באמת בדרך שבה האירוע בה לידי התרה????

רותי 11

New member
אם אני אומר לך שזה מאוד פשוט

תאמיני לי . מספיק הרצון האמיתי שלך רצון עמוק כדי לשחרר את הדברים שלא משרתים אותך יותר. ברגע שתבקשי באמת בלי להחזיק במשהו זה ישתחרר - זה אמנם יצוף על פני השטח אבל אם תלמדי לומר לדברים האלה שלום מלא - הם לא חוזרים. יש לנו נטיה לעשות מכל דבר סיפור בהמשכים צריך להבין שמספיק הרצון שלנו האמיתי ולא רק אמירה - הגלגלים מתחילים לנוע

happines s

New member
אז למה ישנם דברים מחיים קודמים שנשארו

בדיוק כמו שנניח אני כועסת על בנאדם בגלל ש... ולא משחררת

קרה לי דבר דומה:

כעסתי ולא יכולתי לשחרר... ומתי הצלחתי לשחרר? כשבאה חברה ושאלה אותי את השאלה הבאה: "אני לא מבינה, למה את עושה מזה עניין?" בשניות הראשונות - כעסתי על החברה שהיא לא מבינה אותי וממעיטה בקושי שלי... אח"כ - אספתי את עצמי, ושאלתי את עצמי בדיוק את אותה השאלה: למה, באמת, אני עושה מזה עניין? הרי זה לא משרת אותי, להיפך, רק מפריע לי! והאדם שעליו אני כועסת... מעשיו אינם חלק ממני ואינני אחראית עליהם... מקווה שזה יעזור

רותי 11

New member
בואי נאמר שאת לא משחררת

דברים מחיים קודמים - כי פשוט הם לא נמצאים במודע - ה םבתת מודע ואת לא ממש יודעת על מה את בעצם כועסת - אבל ברגע שמציפים את הדברים והם מוחשיים - ראשית יודעים את מה לשחרר.

רותי 11

New member
פשוט יושבים ובוחנים

לעומק - אבל עם כנות מלאה ממה חוששים מה הפחדים העמוקים ביותר שלנו ובעצם לוקחים את אותם פחדים למקום הכי רחוק שיכול להיות הכי מפחיד שיכול להיות ובודקים מה בעצם באמת יכול לקרות ואז עולים על הפחד או על האשליה מהפחד

למעלה