שיחרור האגו

rainbow too

New member
שיחרור האגו ../images/Emo102.gif

שלום לכל אנשי הלב והרוח, מישהו מכם אולי מכיר מאמר או יוכל להסביר כיצד משחררים את האגו? האגו שלי יודה לכם מאד

למה לשחרר את האגו??

שהרי הוא יכול להיות כלי עזר רב עוצמה!! לא יהיה עדיף לרתום את האגו לרצונך ובמקום להיות עבד לאגו, להיות אדון לאגו??? רוח

בניית האגו

בקבלה מלמדים, שהאגו זה דבר טוב כל עוד אתה מפתח אותו שלא על מנת לקבל לעצמך בלבד, אלא מתוך מטרה לגדול ולצמוח עד כמה שניתן וזאת על מנת לחלוק עם אחרים. אתן לך דוגמא: אם אתה לומד משהו שמעניין אותך, הילינג, יוגה, או כל דבר אחר (לאו דווקא שמקושר לרוחניות) ואתה עושה את זה כדי "לטפח" את האגו שלך, כדי לרוץ לספר לחבר´ה וכו´ , ולא מתוך מקום אמיתי של קודם כל לעזור לעצמך, להכיר את עצמך, לפתח את עצמך כדי להיות אדם טוב יותר, ואח"כ לחלוק את הידע הזה עם אחרים ולעזור להם מתוך הניסיון שצברת.. כל עוד אתה מפתח את האגו שלך מתוך "ואהבת לרעך כמוך" ולא מתוך גאווה ושטויות אחרות, אזי אז אתה בדרך הנכונה. כל פעם שאתה עושה משהו, תשאל את עצמך, למה אני עושה את זה? למה אני מרגיש כך? נושא הבנת האגו ופועלו מאוד מורכב ולא פשוט, יש לחפור עמוק פנימה וללמוד טוב טוב את עצמך כדי לשנות ולהשתנות ממקום אמיתי. הייתי מציעה לך לבוא ללמוד קבלה. לי זה עזר ועדיין עוזר להבין יותר טוב את עצמי ואחרים. פעם ראשונה שלמדתי שיש אנשים אחרים מסביב מלבדי. אם אתה רוצה פרטים, תרשום את המייל שלך ואני אשלח לך. יום מוצף באור ואהבה אינסופית

לחדור את האגו ../images/Emo6.gif

היי rainbow2!!! אני חושבת שאתה מתכוון לאיך חודרים את מעטפת האגו. אז בוא ונדמיין את עצמנו כאגוז מלך. אם נקטוף אותו מן העץ נוכל בקלות לפתוח את הגרעין ולהגיע אל הליבה הטעימה. אם האגוז יפול על האדמה, ינוח עליה השמש תחמם אותו ותיבש אותו תווצר קליפה קשה או אז יהיה לנו הרבה יותר קשה לפתוח אותו. כך אנחנו משולים לאגוז המלך. הליבה היא נשמתנו ונקרא לה לצורך העניין "לי". הקליפה היא "אגו". האגו והחלק המחבר בין שני החלקים אקרא לה לצורך העיניין "העצמי". כאשר אנחנו עוברים כל מיני דברים בחיים נניח מצבים קשים וחוויות לא נעימות אנו יוצרים מחסומים וקליפות כדוגמאת הקליפה של האגוז ואולי עוד קליפה כך למעשה נוצרים המחסומים שלנו. ומה שקורה במציאות זה מפגש בין שני אנשים שהוא מפגש בין אגו לאגו. נו אז... כולנו מנסים להגן על נשמותנו מחשש לפגיעה נוספת. אנחנו הופכים להיות לא מי שאנחנו. יש לציין שגופנו הוא אחוז אחד של חומר והשאר נשמה אז האם אנחנו חיים בזיוף??? ונניח שברצוננו לחדור את האגו שלנו או אז עלינו לבצע עבודה ששוה 80 אחוזים מהמאמץ. במידה וחדרנו נשאר לנו לעבוד על 15 אחוז חדירה אל עצמנו עבודה הרבה יותר קלה ובסוף לקראת סיומו של התיקון אנחנו נגיע אחר מאמץ של עוד 5 אחוזים אחרונים אל נשמתנו. יש אנשים שחושבים שהם חדרו את האגו שלהם אך לצערי הם רק מסתובבים סביב עצמם במעגל. העבודה הראשונה מאד קשה ומצריכה הדרכה. ראשית עליך לרצות לחדור את העטיפה הראשונה וזה אומר להסיר חשש ופחד וחרדה. אחר כך להיות מוכן לחדירה לתוך הנפש וזה קשה קשה מאד, כי עולים הרבה "חרות" שצריך לנקות. האם אתה מוכן לכך? אם כן אז בהצלחה!!! הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

rainbow too

New member
מיכל

לאיזו הדרכה את מתכוונת? והיכן אני יכול למצוא הדרכה כזו?

אתה יודע על מה אני מדברת... ../images/Emo24.gif

היי rainbow!!! אני מקווה שנהנית היום ממה שעברת? אתה יודע בדיוק על איזו הדרכה אני מדברת. להזכיר לך את שיחתנו האחרונה? שוב ביום שתהיה בשל אתה כבר תבחר בהדרכה הנכונה. ביום שתהיה בשל אתה בעצמך תבקש את מס´ הטלפון לשיקולך... הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

rainbow too

New member
../images/Emo45.gif מיכל.... ../images/Emo24.gif

תודה, היה נפלא היום, לצערי אין לי יותר מה להוסיף. מלבד הרבה חיבוקים אור ואהבה ללא תנאי ובשפע.

למעלה