שיחקת אותה,מישה!

GO YEDIDIYA

New member
שיחקת אותה,מישה!

רציתי לפרגן למיכאל על אחלה הופעה אתמול, ביצוע קולי טוב מאוד והוא היה די חמוד. שיהיה הרבה בהצלחה בהמשך

נכון!!!

מישה היה 100מם!!!! וכזה חתיך והיה לו קול משגע שמעו שזה יוצא מהבטן!! אני נסמתי היו לי צמרמורות כשהוא שר!!! הוא בטו היה זוכה באחד משלושת המקומות הראשונים באירופה יופי עכשיו נזכה מקום 20 באירופה!!!

lali92

New member
כמו תמיד...

הוא היה פשוט מושלםם!!! הביצוע היה מקסים ווהוא עצמו היה מקסים!!! אני לא מבינה למה הוא לא מקום 1!! או לפחות שני! חבל...

lali92

New member
....

נקווה שלפחות מתישהו הוא ייצג אותנו באירוויזיון ויוכיח לכולם שהוא יכול להביא ת'אירוויזיון לפה!

k a b o o k

New member
אם כבר, אז כבר..

מישה אתמול שיחק אותה. דווקא לא כ"כ איכזב.. נתן הופעה מקסימה ומרעננת, יחד עם קול מ-א-ו-ד יפה.. כל הכבוד לו

k a b o o k

New member
אני סה"כ אומר עובדות..

ומישה היה אתמול מעולה
הפתעת הקדם מבחינתי..

Choco Girl

New member
../images/Emo210.gifמישה היה מדהים../images/Emo99.gif

הוא שר ממש יפה, והייתה לו אחלה של הופעה
אהבתי שהוא לא התלבש בחליפה
וגם אדי היה ממש טוב..! ולכן הוא זכה
לפי דעתי מישה לא זכה מקום ראשון או שני או שלישי בגלל שבארץ ישראל יש המון המון גזענים..
ולכן הם הם הצביעו למישה
ואני פשוט לא מאמינה שהגיימבויז ה#&$%&#@# האלה עברו את מישה
בטח המון בני נוער הצביעו, והגיימבויז משפיעים על הבני נוער לרעה
באסה
העיקר שלמישה הייתה אחלה של הופעה

אין שום קשר לגזענות...

עובדה שאדי זכה, וזה מוכיח שהגזע והדת (הוא עובר תהליכי גיור, אבל הוא עדיין לא נחשב ליהודי "מלא") לא משנים ולא משפיעים על בחירת הקהל
הגיימבויז נתנו הופעה מעולה, אבל השיר שלהם לא היה ברמת הקושי כמו השיר של מישה
... ממש לא אהבתי את המלוות של מישה, בעיקר את זאת ששרה איתו בבית השני
חבל שהוא לא לקח מלוות אחרות... בכל מקרה, כל הכבוד למישה
ומכשלונות לומדים
B.B

JusT BaRi

New member
זה היה צפוי שהוא ישיר מדהים! הוא

תמיד שר כזה טוב! וגם אם שמתם לב כמעט ולא היה לו מבטא! שזה מדהיםםם! אין זה היה פשוט מאלףףףףףף!

moshavnikit

New member
בהחלט!

לרגע לא פחדתי שהוא יזייף או משהו כזה.. בבית כל הזמן אמרתי רק "אני מקווה שהוא ילבש משהו נורמלי" כי לשאר לא דאגתי, בתור זמר אני סומכת עליו, אבל בכל המסביב אני מניחה שהוא פשוט עושה מה שאומרים לו

למעלה