שיחזור EXCHANGE 2003 מאופליין

Zarnivop

New member
שיחזור EXCHANGE 2003 מאופליין

עלי לבצע שיחזור לשרת 2003, מגיבוי אופליין. את השיחזור עלי לבצע, מסיבות שונות, על מכונה אחרת. זכור לי שExchange 5.5 זה היה תהליך די טריויאלי - התקנת שרת NT4 מנותק מסביבת הרשת עם אותו שם שרת ואותו שם דומיין. אני מקווה שתהליך כזה אפשרי על 2003... לאילו פרטים עלי לדאוג בשיחזור כזה?

antidot

New member
------>

תשכח ממה שידעת על 5.5. 5.5 השתמש בשרת LDAP משלו והיה פשוט ממפה חשבון NT לתיבה. E2K3 משתמש בAD. איך בוצע הגיבוי ? למה אתה צריך לשחזר ? (דברים שנמחקו ? הstore הנוכחי הלך ? נמחקה תיבה ? ) כמו כן תציץ כאן: http://www.petri.co.il/recover_a_deleted_mailbox.htm . יכול להיות שזה מספיק במקרה שלך.

Zarnivop

New member
לא ישים במיקרה שלי, לצערי

אחד המתכנתים כבר ניסה לעזור - אני לא יודע מה הוא עשה בדיוק, אבל הוא הצליח לגרום לכך שהתיבה קיימת (לא מנותקת, בלי X-ים) אבל עם 14 מתוך אלפי/עשרות אלפי הפריטים שהיו בה. אני לא יודע איך הצליחו להגיע למצב הנוכחי בדיוק... התפקיד שלי הוא לנסות להוציא אותם ממנו
אין אפשרות לשחזר מאופליין על מכונה אחרת ב2003?

Motel

New member
כנראה

שהוא יצר מחדש את התיבה והאימיילים האלה התקבלו אחרי האסון שלך.בכל מקרה, ב-2003 יש Recovery Storage שמיועד לשחזור בלי צורך במכונה אחרת.

Zarnivop

New member
לא ישים במקרה שלי

מכיוון שהיוזר המקורי נמחק - צריך לקרוא את האותיות הקטנות:
The first test that a mailbox must pass before you can recover data from the mailbox by using a Recovery Storage Group is that the mailbox GUID must correspond to a user in Active Directory.​
אני שואל שוב: האם ניתן להשתמש בגיבוי אופליין ולהעלות אותו על מכונה אחרת?

antidot

New member
מתי המשתמש נמחק ?

האם יותר מ60 יום ? כעקרון אפשר לשחזר את החשבון מה tombstone שנשאר 60 יום לאחר המחיקה - תהליך לא טריוויאלי, אך יעבוד.

Zarnivop

New member
עבד.

התבחבשתי היום עם זה, ולבסוף זה נפתר - אחרי סיבובים במקום שכללו שימוש חוזר בטכניקות עתיקות כמו גיבוי לPST דרך אאוטלוק והעלאת הפריטים לתיבה חדשה. כשעה של עבודה, שכחצי ממנה היה מיותר - שישית ממה שהיה לוקח לי שיחזור מאופליין כמו שחשבתי בהתחלה לנסות. תודה לכולם.

למעלה