שיחות טלפון

adiso23

New member
שיחות טלפון

מה קורה כולם אני חדש פה לא ידעתי שיש פורום כזה בכלל תגידו יש מצב עם נארגן עצומה ונדרוש מחברות הסוללר או בזק להוזיל את השיחות עבור אנשים מגמגמים שמעתי שעשו את זה באיזו מדינה.

ויטלל

New member
חח באיזה מדינה?

וגם, ניראה לך שזה יעזור? וברוך הבא

shuky63

New member
מה שבטוח ,בארץ אם זה יקרה,כל המדינה

תתחיל לגמגם. מה ישראלי לא יעשה כדי לקבל הנחה בסלולרי. האמת היא שהרעיון עלה פעם באירגון אמב"י והגענו למסקנה שתהיה בעיה רצינית לתפוס מתחזים.הרי כל אחד יכול לגמגם לפני נציג חברת הסלולר. צריך רעיון איך לתת את זה רק למגמגמים אמיתיים.

geashono

New member
לא הבנתי את הרעיון

התשלום על זמן אוויר הוא כמין אגרה שמשלמים כי הרי לחברות הסלולאר אין יותר הוצאות אם מדברים יותר אז למה שמגמגמים יקבלו הנחה ?

לא תקבלו שקל להיפך תשלמו יותר

נראה לכם שיתן לכם הנחה?מה שצריכים לעשות זה ההיפך לשבות להגיד להם אם אתם לא תורידו מחירים פשוט לא נדבר דרככם.אנשים בארץ דיי טיפשים הנה העלו את מחיר הלחם מישהו התלונן?אף אחד כולם פה אדישים לכם דופקים אותם סליחה על הביטוי.למה במדינה אחרת כבר קיימת חוק כזה?

shuky63

New member
אני מבין שכוונת הכותב היא שאדם

מגמגם מדבר יותר זמן כדי להגיד את אותם דברים שאומר מי שלא מגמגם ולכן משלם יותר זמן אויר בגלל גמגומו ולכן זכאי להנחה. אם גמגום היה כמו נכות פיזית שמי שלוקה בה הוא בעל תעודת נכה מבטוח לאומי אפשר היה לפנות בשם המגמגמים לשלושת חברות הסלולר ולהגיד להם :יש בישראל 50000 איש עם תעודת מגמגם,מי שיתן להם את ההנחה הכי גדולה כולם יעברו לדבר ברשת שלו,ואני בטוח שהחברות היו לוקחות את הבקשה ברצינות. השאלה היא האם אדם מגמגם היה רוצה מבחינת התפיסה העצמית שלו לראות את עצמו כמגמגם בעל תעודת מגמגם מביטוח לאומי.

ויטלל

New member
יש לי רעיון..

אולי כדי לקבל את ההנחה הזאתי יצטרכו להראות הפנייה או אישור כל שהוא של קלינאית תקשורת שהבן אדם מגמגם?

כן עוד פעם אני שואל

נראה לכם שהחברות יתיחסו אליכם?גם לאסוף 1000 מגמגמים נראה משימה בלתי אפשרית.אף אחד לא ירצה לתת לכם שקל בחינם. תמשיכו לשתוק ולהיות פריירים לא רוצים לדבר יגידו לכם תשלחו SMS אם יעלו את המחיר של הלחם וירדו הדלק תוכלו סולר במקום לחם העיקר שתשתקו. תמשיכו לשתוק חברים שששששששששששששששששששששש אל תעשו כלום

shoshyyy

New member
כאילו שאתה עושה משהו

או כאילו שיש לך ביצים לעשות משהו בכלל ולא רק ליזום. אתה מבקר שאופן קטלני בעוד שאתה לא מעז להעז בשום דבר. נשמע מופרך , את הכעס תפנה למקומות טובים יותר - המלצה !

איזה אופי יש לך

כל פעם את תוקפת אנשים בפורום כאן.תגידי אולי אצלך הכעס?אין לי כעס על אף אחד את מדברת שטויות כרגיל כדי להרשים את אנשים.יש לך מזל שאישתי לא רואה מה שאת כותבת עלי אחרת הייתה מראה לך את הביצים שלה לא כדאי לך להתעסק איתה.שלא תגידי אחר כך שלא אמרתי לךךךךך.

shuky63

New member
ארי תשים../images/Emo13.gif בתגובות שלך.אני מכיר

אותך אבל אנשים אחרים עוד יחשבו שאתה רציני

למעלה