שיחות בפלאפון

The big man

New member
שיחות בפלאפון

לפני כמה ימים הייתי במתנ"ס כדי להרשם לחוג מסויים.אני טילפנתי מהפלאפון למדריך כדי לשמוע פרטים על הקורס. אישתו ענתה לטלפון ואני נורא התרגשתי וגמגמתי מאוד קשה למרות שהיא הקשיבה לי בסבלנות ואמרה שהוא יגיע הביתה יותר מאוחר ואם אני רוצה להשאיר את מס' הטלפון שלי. אמרתי לה שאני אתקשר אליו, לפלאפון.הלכתי לשבת על הספסל כדי להתקשר למדריך.ישב שם מישהו ואני פחדתי שהוא ישמע אותי מגמגם ולמרות זאת טלפנתי למדריך וגמגמתי קשה. יש מצבים שלמרות שאני מפחד שאגמגם, אני בסוף מתגבר על הבושה ואני אומר מה שאני רוצה להגיד.

רוני צודק אני מסכים איתו

אני רוצה להגיד לך>קלינאית תקשורת או תלמידה,אם את חושבת שרוני מגמגם יש לך טעות,רוני הןציא הרבה כסף בגלל אנשי כמוך שהבטיחו שתף דיבור אבל רק נשארו אם כסים ריקות.עשכיו הוא לא מגמגם בכלל וזה רק בזכותו ןלא בזכות קלינאים.אני מסכים אם רוני אני לא רוצה לשלם שום דבר יותר על זיבולי מוח. רוב המגמגים יודעים שאתם מוכרים רק מחקרים.יש אנשים שטוב להם אם הגימגום אם הרבה שלא אבל אתם לא הכתובת לדיכאונות שלהם. אני קורה פה אנשים מכורים לסמים כאילו הם חולים?מה קרה פה? מה אנחנו נכים?לא צריך לחשוב שלילי כל הזמן צריכים להתגבר על כל דבר בחיים.מה פסיכולוג יכול לעזור לי?אולי אתם תירגעו אחרי שתשלמו לו 200 שח על פגישה?.אני לא רוצה לראות אותך כאן שוב,זה לא מקום לקלינאי תקשורת,אם את רוצה מידע על גימגום תקראי ספרים בסיפרייה יש מספיק חומר אני מבקש משוקי שימחק את ההודעות שלך.מי חושב כמוני?

R O N Y1

New member
חבל זה לא יעזור

עזוב כל הקלנאים האלו מנסים עדיין לנצל אותנו הם חושבים שאם מגמגם לא יכול לענות אז אפשר לנצל אותו כל כמה זמן ניכנס לפורום מיתמחה שכל כך רוצה "לעזור"מעניין חסידי אומות העולם מה שברור שהוא מחפש לקוחות לעתיד ואיך היא קראה ל"מחקר"שלה ה"קשר בין רגשות לגימגום".מה הן מבינות על רגשות!!?? החולרות האלו לא יודעים איך מרגיש מגמגם שבחורה ניפרדת מימנו כי הוא מגמגם!!! איך אפשר להסביר רגשות שאתה מגמגם בכיתה וכל הכיתה נופלת מצחוק ואתה עומד עם דמעות בעיניים!? חבל להתיחס לאותה נצלנית אבל היא הצליחה בסופו של דבר לתת תקווה מדומה לכמה מגמגמים תמימים שמחפשים שבב של תקווה, ויצרו קשר עם אותה בת שטן רוני

shoshyyy

New member
רוני , איך שאני מכירה אותך

אתה בן אדם מאוד טוב. חזק, מצחיק , חכם ומה לא. אבל אני לא מבינה את האטימות שלך לנושא הזה. אני לא מבינה למה אתה מקלל, מזלזל, נותן הרגשה איומה , לסטודנטית הזו! למה ??????? למה אתה כל כך רע למישהו שאתה לא מכיר בכלל? אי ממליצה לך למצוא את הקלינאי שעבד עלייך ולתבוע אותו ! תוצי את זה מהמערכת שלך כבר, רוני, זה רק עושה לך רע על הנשמה. אבל אל תשליך את זה לכל עבר, לכל הקלינאים, לכל הטיפולים , לכל דבר שמזכיר לך ולו קצת את הקלינאים שטיפלו בך. בישבילך , בישביל הבריאות הנפשית שלך , תוציא את מהמערכת.

shoshyyy

New member
מה זה

"אני לא רוצה לראות אותך שוב פה " ???????????? אפה אתה חושב שאתה נמצא ? זה פורום חופשי , שכל אחד רשאי לכתוב פה. מה שאתה לא רשי פה זה להשפיל !!!! איך שאתה מתנסח , זה ניסוח כל כך לא יפה ופוגע. אם שוקי לא היה מגביל אותי , הייתי אומרת בדיוק מה שאני חושבת ! לסטודנטית היקרה: נא תתעלמי מכל קריאות הבוז שקראו לעברך, את מוזמנת לחקור, ללמוד, ולכתוב פה , כמה שאת רוצה! לארי : תחייה ותן לחיות.

a9981

New member
הערת כעס

אני חושב שבתור מגמגם יש לי זכות להגיב , לפחות לפי ארי ורוני.... אומנם אני לא כותב הרבה בפורום אבל אני צופה מהצד כבר זמן רב , ורציתי להגיד שחשבתי שהפורום הוא מקום פתוח לכולם ולא רק גטו לאנשים מגמגמים אבל ההודעות האחרונות (ועוד רבות לפניהם) גורמות לי לחשוב אחרת , ואני מקווה שזו לא דעת הרוב פה. דבר נוסף...אני לא מסכים ולא הסכמתי בעבר עם דעתם של רוני ואחרים שקלינאי תקשורת לא עוזרים..בזבוז זמן וכסף וכו...ואני חושב שמישהו צריך להגיד את זה - יש גם אנשים שחושבים אחרת (אלא עם כן כולם כאן בדעה הקצת לא פתוחה הזו...). טוב , תודה שנתתם לי להוציא קצת קיטור שהצטבר במשך הרבה זמן.

למעלה