שיחות בסקייפ עם גבר אחר

Elian Chole

New member
שיחות בסקייפ עם גבר אחר

היי,
אני נשואה, ובאושר, אבל לאחרונה אני עושה שיחות סקס (וגם שיחות מעבר לכך) עם בחור איטלקי בסקייפ.
מיותר לציין שהוא פשוט הורס ביופיו, והסקס אפיל האיטלקי שלו נוטף מעבר למקלדת. השיחות שלנו ממש זורמות, מסתבר שאנחנו דיי דומים בכמה תחומים (למשל תחום העבודה שלו זה תחום שאותו אני לומדת בימים אלו) ונהנים לשוחח גם על דברים מעבר לסקס האינטרנטי.
אני לא מרגישה שזו בגידה, למרות שבהחלט זה קצת לא בסדר מבחינתי, אבל אני לא בוגדת עם אדם אחר. זה נטו אינטרנט.
מה דעתכם?

זיקן

New member
מנהל
בנתיים את נמצאת בעולם הווירטו.

אבל ברגע שיווצרו התנאים המתאימים את תמצאי את עצמך במיטה ואפילו לא תשימי לב איך הגעת לשם.
כל הריגושים והסקרנות יפרצו החוצה אם תמשיכי.
את צריכה לעשות את החשבון אם זה כדאי לך. אח"כ דברים יתקדמו מעצמם.

Elian Chole

New member
זה לא יקרה בעולם האמיתי

כי הוא מאיטליה, מן הסתם הסיכוי שאגיע לאזור שלו קלוש מאוד

זיקן

New member
מנהל
אני סומך על האיטלקים.

זה עם רומנטי .
יום אחד תתעוררי בבוקר והוא יופיע משום מקום.

Elian Chole

New member
חחח אתה סומך עליהם יותר מידי

לא חושבת שדבר כזה יקרה, הוא מאורס בעצמו עובד בעבודה מאוד תובענית ומחייבת שמן הסתם לא מאפשרת לקחת סתם כך חופש, צריך להתכונן לכך מראש כי יש לו מחויבויות על הראש
אבל תודה שנתת לי עוד פנטזיה לפנטז עליה

זיקן

New member
מנהל
לפנטזיות יש נטיה לנסות להגשים את עצמם.

בכל מקרה אני לא רואה בזה בגידה.
גמני התכתבתי (ועדיין) עם מישהי ודיברנו מאוד מלוכלך ומעניין באמת סתם סתם..
בסופו של דבר עשיתי טעות טיפשית. שתיתי יותר מידי והשארתי מחשב פתוח.
התעוררתי מסטירה רצינית ומכות והמבינה תבין.

זיקן

New member
מנהל
ציינתי "ועדיין" בסוגריים זאת אומרת שאני עדיין בקשר איתה.

הפעם הקשר גלוי ואני לא מסתיר אותו.
אין רק שיחות מלוכלכות כמו פעם..
דרך אגב היא פמיניסטית רדיקלית מאוד שניפגעה על ידי איזה בן זונה נצלן שאנס לה את הנשמה.

Feanor75

New member
לדעתי

זאת ממש בגידה. גם אם בגידה פיזית היא חמורה יותר. את מסתירה את זה מבעלך ומאותו רגע הוא חי בשקר שיש לו אישה נאמנה שכל רגשותיה הרומנטיים מוקדשים לו.
זה חבל. כמה זוגות כבר יש שנשואים באושר? אז למה זה לא מספיק וצריך עוד?
חוץ מזה, טבע האדם הוא כזה שמצבים כאלה בד"כ רק מתקדמים ולא נסוגים, ובגידות כאלה הופכות לבגידות פיזיות.
יכולת לראות בזה מבחן לאישיות שלך, עד כמה את מסוגלת לעמוד בפיתויים. הצלחה במבחן כזה מחזקת מאוד את האדם ואת הדימוי העצמי שלו. כישלון יפיל אותו בעתיד לתהום. את עוד יכולה להפסיק את זה ולהתחייב בפני עצמך שלא לחזור על כך לעולם. רצוי גם להתוודות לפני הבעל.

Elian Chole

New member
תודה על דעתך

רגשותיי הרומנטיים מופנים לבעלי כמובן, הסקייפ הוא רק לספק צורך מיני שדיי חסר בשל עבודה ולימודים של שנינו, שגורם לנו להתראות כל יום רק בערב- מקלחת ולישון.
בגידה פיזית? בספק.. הוא מאיטליה, מאורס, מה הסיכוי שניפגש? קלוש מאוד עד אפסי. ואם זה יגיע לשם, כנראה שאחתוך את זה שם, כי לא לשם אני מכוונת.
להתוודות? אין סיכוי

Feanor75

New member
את צודקת שאפשר להפריד

את הסקס מרגשות רומנטיים, וזה משאיר אותו סקס חייתי לגמרי. זה עלול בקלות להוביל בסוף לכך שלא מסתפקים בשותף אחד לחיים ולפירוק הנישואים, כי לא יהיה מה שיחזיק אותם.
&nbsp
ולעניין הבגידה והחיים בשקר, את לא מודעת למחיר הנפשי שזה יגבה ממך. זה דברים שיושבים על הנפש והאדם לא תמיד מודע להשפעתם, הוא צריך לסחוב את זה איתו. לטווח הרחוק הוא מאבד ככה את שמחת החיים שלו. וכל זה בשביל סיפוק רגעי. עסקה ממש לא טובה.

Elian Chole

New member
תודה על הכנות

אני בהחלט לקחתי בחשבון את דברייך, ואחשוב על הכל.
מעריכה אותך על הכנות!

puma141

New member
זה סוג של בגידה......

בעיקר אם מבינים על פי דברייך שפיתחת משהו כלפיו....
המשיכה, השיחות הזורמות.
זו בגידה רגשית שבעיני בהחלט יכולה להיחשב לבגידה לכל דבר.

אם בעלך היה עושה את זה עם מישהי? מה היית מרגישה?

Elian Chole

New member
אסביר.......

ממש לא פיתחתי רגשות, מדובר כאן בבנאדם מאיטליה, רחוק מאוד פיזית, הרגש היחיד הוא משיכה מינית ורצון לספק אותי ואותו דרך המצלמה. השיחות זורמות כי כמו שאמרתי, מסתבר שיש ביננו כמה דברים משותפים (העבודה שלו הוא תחום הלימודים שלי), וגם כמה פנטזיות ודברים מיניים ששנינו אוהבים.
אם בעלי היה עושה את זה עם אישה, ללא חשיפת פנים או הזדהות, אולי הייתי כועסת אבל לא עושה מזה סיפור גדול.

למעלה