שיחות בכללי

syrus

New member
שיחות בכללי

שלום לכולם לאחרונה היו מספר מקרים שפוליסים "נתקעים" בחדרים ומנהלים שיחות עם הגולשים להזכירכם - הכינוי של הפוליס איננו הכינוי הפרטי שלכם ואין זה מתפקיד הפוליס לשוחח עם הגולשים בכללי למעט שלום ולהתראות או נושאים חריגים במיוחד. חלק מהתפקיד של הפוליס הוא לשמור על דיסטאנס ושאר השיחות מתבצעות בפרטי עם הגולשים (במידה ויש צורך, וגם שם לשמור על יחסי פוליס-גולש) וכמובן לא להתקע בחדרים (מאוד מרתיע) אלא להסתובב ביניהם במידה ואתם רוצים לקשקש עם הגולשים בכללי, אין עם זה בעיה כל עוד זה נעשה בכינוי הפרטי שלכם. תודה על שיתוף הפעולה

BlogTV Police40

New member
מסכים איתך לגמרי

אח"כ לפני שאתה שם לב אנשים מרשים לעצמם להתבדח על חשבונך ולדבר קצת מעבר למה שמותר...

BlogTV Police46

New member
האמת שאני כחדש נתקלתי בתגובות

של גולשים שבגלל שהם טוענים שהם מכירים פוליסים בבלוג הם חושבים שמותר להם הכול אני לא יודע אם מישהוא מהחדשים חש בזה אני בכל אופן משתדל לענות בצורה עניינית ומנומסת ללא התערבות בשיחה המתנהלת בחדר

BlogTV Police16

New member
46 היקר כנס

אל תאמין לאף מילה שיוצאת לגולשים מהפה ואם הם אומרים דברים נכונים גאולת הכותרת בשיחה שלא צריכה בכלל להתקיים זה להכחיש להכחיששששששש הכללללללללל תמיד להשאיר אותם בספק. אחרי הכל צל כבד מוטל על הענין הפוליס וטוב שכך. בתודה אני עצמי ואנוכי. נ.ב סאלי אם אתה מגיב להודעה הזאת יש לך עסק איתי!

למעלה