"שיחות בכותרות"

בישי89

New member
"שיחות בכותרות"

מה שהחל כרעיון לפינה בפורום הפך למהדורה חד פעמית להנאתכם
ציטוטים של שיחות רק על סמך הכותרות של התגובות שלכם אז הרי לכם הפנינים שהיו לנו בפורום בזמן האחרון
תהנו ציפי: אתם חייבים לראות את זה
שרון: לא, אף אחד לא חייב לראות את זה. ציפי: נכון! ---------------------------------------------- שרון: חדש פה... אור: ברוך הבא
שרון: פרה פרה? ---------------------------------------------- לאו: אני לא ציפי ציפי: אני מוכנה לממן לך טיפול ---------------------------------------------- ציפי: עכשיו אני כי ההוא הלך... חזי: באמת?? ---------------------------------------------- ליאור: אני לוקח את הגלעד חזי: תמיד הייתה לך חולשה לגברים ---------------------------------------------- ציפ: אניאניאני
ציפ: לא לא לאאא אור: לא לא לא הוא לא יודע שאת פהההה חזי: למען האמת הוא יודע... ציפ: לא נכון! אור:
ציפ:
--------------------------------------------- חזי: רק נעל תרצה שיר לכפכף ציפ: מה זה אומר עלייך? --------------------------------------------- ציפ: בלבלת אותי לאו: אז זה אומר שיש לך מוח! ציפ: גם אני הופתעתי. -------------------------------------------- לאו: לא חזי, אפילו אני לא אוהב אותך.... חזי: לאוניד... לאו: שמנות זה לא הטעם שלי.. -------------------------------------------- לאו: חזי אני לא רוצה את ציפי!! חזי: מי דיבר אלייך? לאו: היא צריכה להגיד לי תודה.. חזי: תכל'ס... -------------------------------------------- אור: מזה השרשור הארוך הזה?! =O חזי: טעות. -------------------------------------------- חן: חס וחסה!! ציפ: סליחה באיזה שפה זה? חן: שפת הזיסו -------------------------------------------- ולסיום- ציפי ואור במונולוגים מאירי עיניים.... אור: קראתי הכללל! אור: אממ כן, אני טיפשה.. ציפ: שלום לך ציפ: טוב אני טיפשה..

JaboGirl

New member
אהבתי../images/Emo45.gif

יש מקום להפוך את זה לפינה קבועה, לדעתי. בכל מקרה יש לך אישור מנציגת המהפכה האזרחית(שבוצעה בשלמותה
) לעשות כן.

Atex445

New member
../images/Emo45.gifאבישג אני מברך אותך!

ברגע זה יצרת פינה קבועה,ואני רוצה להעניק לך,את עיטור הפדרציה הרוסית! כל הכבוד,מחזק את ידיך,תחיי המולדת,תחיי אבישג!

CHEN106

New member
עיטור הפדרציה הרוסית?!

אממ...למה? ועוד יותר למה רוסית?...לאוניד!! תתגאה בישראליות והציונות שלך לא במוצא הרוסי שלך (למרות שלפעמים זה עוד יכול לעזור לך פה בארץ ובייחוד בראשון)

MS6

New member
דומה להוצא מהקשרו...

רק בלי הפאנץ' ליינים..

למעלה