שיחון בסינית

coalbeast

New member
שיחון בסינית

ראשית תודה על ההתיחסות בהודעה הקודמת שכחתי להודות איך ואיפה קונים או משיגים שיחון אנגלי, סיני או עברי סיני ואולי יש למישהו מושג איזה חברה הכי זולה ומה מחיר הטיסה לסין בתחילת מאי

jeshu

New member
לפני 4 שנים בדקתי טיסות לבייג'ינג וטורקיש נתנו מחיר טוב. זה היה במונה טורס בבוגרשוב בת"א.

coalbeast

New member
טיסה לסין

נכון הם כרגע הכי זולים 1070$ אבל בכל זאת יקר מדי אני מחפשת זול יותר בכל אופן תודה

SPnage

New member
מוזר

ראיתי טיסות של אלעל ב-650$ לבייג'נג לצעירים (עד גיל 30). בדרך כלל האוזבקים הכי זולים על הקו הזה, בסביבות 800$.

SPnage

New member
בטוח?

כמו כל חברת תעופה. ממריאים, נוחתים. לא הכי נעים בעולם לחכות בין הטיסות, בכל זאת זו מדינת עולם שלישי, אבל הטיסה עצמה בסדר גמור. ממש לא נורא, ולדעתי שווה את החיסכון של מאות דולרים. אם את מפונקת ומוכנה להוציא יותר כסף אולי לא כדאי לך לטוס איתם, אבל בגדול אין בעיה.

ליאורט1

New member
שיחון וטיסות

היי אני הזמנתי את השיחון מהאינטרנט יחד עם הלונלי של סין, יצא די זול וגם אני לא זוכר מתי ראיתי, אם בכלל, שיחון סינית-אנגלית בארץ. בקשר לטיסות, כשהייתי בסין וחיפשתי טיסת פנים מסויימת סוכן נסיעות שהייתי אצלו הראה לי מחירונים של חברות תעופה סיניות מכל מיני יעדים בעולם, לא להאמין כמה זולים הם היו והסוכנים בארץ בכלל לא בודקים את האופציות האלה, אני זוכר למשל טיסה מניו יורק לביג'ינג או לשיאן ב500 דולר או משהו כזה, בקיצור זה יצריך לא מעט חיפושים אבל אם הייתי טס עכשיו שוב הייתי בודק את האופציה הזאת.

jeshu

New member
לא הבנתי את ההצעה שלך לטוס לאירופה ושם לקנות כרטיס לסין ? זה יכול לצאת זול יותר אם יש דיל טוב לאירופה - אבל יש פה המון אי ודאות וטרטור לא קטן עם חיסכון לא ברור. הייתי חושב על לבדוק מחירי טיסות מקהיר או עמן לסין - וזה כבר במרחק אוטובוס.

jeshu

New member
אבל אולי איזה חברה אחרת טסה לא ישיר מעמן במחיר זול יותר מאשר מת"א או משהו כזה.

ליאורט1

New member
משהו כזה

רק לסגור את הטיסות לסין מראש עקרונית הכוונה שלי היא שהסוכנים בארץ לא עובדים בכלל עם חברות תעופה סיניות שבהן יכולים להיות אחלה מחירים. שווה לבדוק גם לאירופה וגם למדינות השכנות.

הי

יש כמה חברות זולות ובד"כ הן החברות הזרות (טורקיש אייר,הירדנים,האוזבקים, האוקרינים וכו'). נראה לי הכי טוב פשוט לגשת לסוכנות נסיעות ולברר. מה שכן,תשריין מקום ל-פ-ח-ו-ת חודש וחצי מראש כדי שישאר לך מקום בחברה הכי זולה. לגבי שיחון-שמעתי שהשיחון של הלונלי הוא הכי טוב.אבל יש גם שיחונים "פושטים" יותר בכל חנות ספרים...

למעלה