שיחה

מצוטטת

New member
שיחה

השיחה זה התחיל כעוד סתם שיחת חולין נינוחה כזו , אתם מכירים לא מחייבת מאד מאד מלמעלה מאד זהירה, מסוג שיחות הגישוש רצון למשהו אינטימי, אבל פוחדים ולא רוצים לחדור למקום של האחר הכל מתוך כבוד, ועדיין היתה בה בשיחה המון ישירות תחושה עוטפת מפרגנת, רצון להבין ועוד יותר לתת קו אחר, גישה של אפשר גם אחרת...... מה אפשר......ללא הרעש מסביב לולא היינו לבד, היתה אף נשמעת צעקה....אולי גם ניעור..... אני בשלי נשסיתי לאחוז....והרי כאן אני בעייני עצמי היא הצודקת אנ'לא יכולה אמרתי....לא בנויה זהו...נאטמתי אמרתי....... זה לא שאנ'לא מתרגשת אבל להרגיש... מהרגשות שנשארו מנותבים כולם בנתיב אחד.....ילדיי מִין "אימפוטנטיות" קראתי לזה (כן, כן זוכרת ת'מילים), כשחשבתי על זה אח"כ, נדהמתי מעצמי.....איך היה לי ת'אומץ (בטח נשמעתע לה.....) לא יכול להיות בעולם דבר כזה את חייבת להתחיל.....ככה מאיזו נקודה....תבחרי את נקודה זה יתקע....יגמרו המילים כל פם במקום אחר....עד שהמלאי יתחיל להתגבר.....לכי איתו, נסי בחרי לך נקודת התחלה... בלי יעדים בלי הצהרות רק התחילי......כבר פוףףףףףלרגע חשבתי שהסתבכתי שם בשיחה....איך אצא מזה אז כבר לא אחת נאמר מודעות זה טוב, אבל לא מספיק לקרוא אתכם כאן, זה אחללה גם כשאין ממש מה לִיגיד אבל זה היה שם אחרת... נגיעה קצת שונה ואחרת ניסיון אולי קצת בזהירות לנער לי ת'אבק שדבק לי בין הרצונות לרגשות אז שתדעי לך.....השיחה שלנו הלכה איתי..... דוגמא להכרות ווירטואלית שהתפתחה ממילים כאן ע"ג המסך, וגלשה אתמול לשיחה טיפל'ה יותר עמוקה..... אז רגע.....אמרתי לך כבר
|מצוטטת אחרי העדרות חוזרת ושופכת|

רות 2

New member
../images/Emo141.gifמצו

ב'קשת להכניס ללקסיקון שלך... א'בקשת לתת מקום של כבוד ... למילה.................... זמני ........מה שאומרים העיברית צ'חה.." בר חלוף" לתחושות האלו שהזכרת,...תחושת האטימות .. ,ההרגשה של אני לא בנוייה לזה".. התוקף הוא זמני (נכון שזמן הוא עינין סובייקטיבי)-ותוקפם פג מרגע שאת בוחרת במודע לנסות ולהתנסות ת'שמעי אפילו אושר הוא בר חלוף הוא לא תחושה שמלווה אותנו כל רגע כל שנייה (בגלל מאה ואחד "רכיבים" אחרים שבתוך ההווה שלנו) אבל הוא קיים אנכנו תמיד מחפשים אותו עושים בו שימוש לנו ולאחרים.. ואנכנו עושים באותה מידה שימוש באטימות (לסוגייה)אם זה עוזר לנו להיעזר ,להיאחז (כן.. היא משהו.......זותי שהתגלשה איתך לשיחה לא וירטואלית...אני מנחשת...וגם שולחת לה
)

ראש חסה

New member
אז כל דבר הוא ..........

זמני השימחה ,העצב,הכאב,האטימות ,הפחד, וגם האהבה ??????????????

רות 2

New member
ת'שמע .....ראש.....

החיים בכלל הם זמניים אתה יודע... האהבה לילדי היא לא זמנית ,והיא גם ללא תנאי .... העובדה שחווינו, ונחווה את כל סוגי הרגשות שהזכרתה מורא על כך שכנראה הם זמניים... העינין הוא איך ולאן אנכנו נותנים לרגשות האלו להוביל אותנו בחיים... מצו..היא האחראית כאן על תחום הציתות אבל בגלל שהיא ישנה... אז בנוגע לעצב יש איזה משפט שאומר שבדקה אחת של עצב........אתה מבזבז........60 שניות של שימחה.... (לא חבל?!) לילה טוב ושבוע ניפלא לכולם

r e d head

New member
בגלל ש....

עצב, כאב, אטימות, ופחד הם מושגים שקל וברור להגדיר אותם. להבדיל מאהבה. עצב, כאב, אטימות, ופחד הם מצבי רוח ואהבה זה קיום (להבדיל מהתאהבות). אהבה נבניית על יסודות. עצם העובדה שאהבה יכולה להסתיים עדיין לא עושה את הקיום שלה לזמני.

r e d head

New member
מצד שני.....אם בא לך להיות פסימי

כל החיים שלנו הם זמניים. אז זה כולל הכל וגם אהבה.

קחי אותו לאט את הזמן..

העלם עוד יחכה בחוץ.... מכירה? הוא מדהים בעיניי השיר הזה.. לכל אחד מאיתנו יש את תקופת ההחלמה שלו.. יש כאלה שלוקח להם יותר וכאלה שפחות.. קחי לך את הזמן.. יגיע הרגע שתרגישי שאת רוצה..

ophra

New member
תלוי איך אתה מגדיר אהבה ../images/Emo23.gif

אם אהבה היא הפרפרים בבטן התחושה של ריחוף קל מעל הקרקע כמויות מוגברות של סרוטונין במוח אז כן - גם אהבה היא זמנית. אבל אם אהבה היא צמיחה משותפת בניה משותפת זרימה בלתי פוסקת של הכל מהכל בין שני בני אדם אז היא יכולה להמשך לנצח (ואז נשאלת השאלה - מהו הנצח?
) עפ
(כנראה לא בנויה היום לדיונים פילוסופיים עמוקים מדי)

ophra

New member
ופתאום ראיתי

ש-RED כתבה משהו דומה לפני.... לא נורא....
עפ
(שאולי תלמד יום אחד לקרוא קודם את כל השרשור לפני שהיא כותבת)

ophra

New member
כל מסע ארוך

מתחיל בצעד אחד קטן אז אם תרשי לי לקחת את הדימוי היפה הזה עוד צעד אחד קדימה לפעמים גם באמצע המסע הארוך הזה עוצרים למנוחה והתרעננות ומתחילים לצעוד בו שוב וגם הפעם - עם צעד אחד קטן. מה אני בעצם מנסה להגיד? שכל צעד כזה שאנחנו עושים כל חוויה שעוברת עלינו ונערמת על מצבור החוויות שכבר עברנו כל שיחה כל מחשבה כל התנסות כל אחד מאלו הוא צעד אחד קטן קדימה לאו דווקא לעבר יעד מוגדר וידוע מראש אבל עדיין - קדימה! ולא לשכוח - החוויה הבאה תהיה גם היא צעד נוסף קדימה! עפ
(מעבירה בראש קלישאות בנושא "דרך")

למעלה