1402 1203 מה קרה? את אוכלת את הלב שאולי פיספסת שיחה ממנו? אם באמת הוא טרח לנסות להתקשר אז דווקא סביר שיינסה שוב. תסתכלי אם יש לך אחרי ה-00 את הקוד חיוג של תאילנד.
איכס גועל נפש של התנהגות אתה רוצה תן בכיף אתה לא רוצה אל תיתן אני אחיה גם אם לא תיתן לי את המספר זה בסדר, כולה שאלתי שאלה ... שכחתי שיש אנשים שיש להם מרירות כלפי העולם אז הם מוציאים את התיסכולים שלהם על כל דבר שזז פעם הבאה רק תנסה להוציא את זה על מישהו מסביבתך (אם עוד יש אנשים שבכלל מסכימים להתקרב אליה)
זה לא נורא שאת לא מבינה כשמתבדחים איתך. וברור שאת לא מעריכה שטרחתי גם לענות לך, וגם לנסות ללמד אותך, שלפעמים יותר מהר למצוא תשובה באינטרנט מאשר לשאול. אבל את עוד צעירה, ולא מנוסה, אז עשית טעות ולקחת את זה בצורה שלילית. לא נורא, בחיים לומדים כל הזמן ומכל אחד. כאמור אל דאגה, סלחתי לך.
הסרקסטיות שלך גם עלתה בהודעה הראשונה כשכתבת "אוכלת את הלב שהוא לא מתקשר?" אני שמחה שאולי הנושא מצחיק אותך, אותי הוא קצת פחות מצחיק ואני באמת ובתמים דואגת! בכל אופן לא הראית שום סימן של התלוצצות וכששאלתי שאלה תמימה ענית לי "תחפשי בעצמך ותמצאי", מאיפה אני אמורה להבין את הבדיחה פה?! זה יפה מאוד מצידך שטרחת והבאת את המספר, אבל הוא שאמרתי- אני מעדיפה לקבל מידע ממישהו שבאמת מעוניין לתת ולא נותן ומתלונן ומעיר לי הערות "מצחיקות" גילי לא קשור בכלל לעניין ופעם הבאה שאתה מתלוצץ , תנסה לעדכן את האדם שאתה מתלוצץ איתו כדי ששניכם תשדרו על אותו גל שבוע טוב