שיחה עם מירו

QixAss

New member
שיחה עם מירו

רדיו קיקס מעלה ראיון ראשון!!! והפעם- מירו!! כן כן מירו המפורסם זה משב"ק ס'! תורידו את השיחה ואיך אומרים אצלנו?.... שמעו

Da Judge

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתם קרועים!!! מה יש כבר בחלק המצונזר?

lr333

New member
רזזזזזזזזזז

רזזזזזזזזזזזזז זה רזזזזז אין הבדל זה רזזזזזזזזזזזזזזזז מוטי טוט7י שמוטי מוטמי טוטי שמוטיייייייייייייייייי

kodman

New member
../images/Emo6.gif תפסיקו להטריד את מירו וגם אותי

במסרים חסרי תוכן אנושי
kodman

kodman

New member
אגב אתם יודעים שאתם עוברים על החוק

ב 2 סעיפים לפחות: 1. הטרדה 2. פירסום הקטע בלי אישור כל הצדדים - כלומר אם אין את האישור של מירו זה לא חוקי. kodman

hevel

New member
מותר להקליט שיחה אם אחד מהמישתתפים

בה הקליט אותה. זה החוק.ואם תלא יודע תישתוק
קודי על ת'חפש תמיד ת'רע בדבר

hevel

New member
ד"א- ../images/Emo6.gif חחח גדול!!!

"מקליטים ת'קליטים במיקלטים" חחח

kodman

New member
תפסיק לזיין את המוח בבקשה

אסור להשמיע \ להפיץ אותה בציבור אם אין את אישור כל הצדדים! לא דיברתי על הקלטה תקליט מצידי גם את הסאונד המדהים של גירוד הביצים שלך. ואסור להטריד אנשים. kodman

lr333

New member
התקשרנו מרדיו

ומה שעושים בתוכנית של דידי הררי זה חוקי? זה היה באוירה טובה וגם לא פגענו בו או משהו אסןר להתקשר למישהו ולבקש פריסטייל? אם אתה לא יודע לעשות במקום אז זה לא אומר שגם מירו לא יודע (יש לו את חרוזים!!!) והוא גם צחק איתנו בוא אני יגלה לך סוד, גם דיברנו עם קוטג' והוא אמר שאם לא היה לו לחץ כרגע אז הוא היה עושה לנו פריסטייל ומבצע איתנו את ת.ז. אז יאללה קודמן לך למירו

kodman

New member
בתור ע"ד אתה אמור לדעת את זה

מותר להקליט - לא אמרתי אחרת. בשביל לפרסם צריך אישור. רוצה שאני יצרף ציטוטים משפטיים? kodman

kodman

New member
לא

תאמת שיש באתר הזה כמה קטעים באמת מצחיקים לעומתכם
אבל איך אתה יכול להסתמך על זה? אני מסתמך על חוקים אמיתיים שכתובים (ולא באתר בשרתים של up) לך תחפש בעצמך: http://www.israel.gov.il להזכירך: אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש. kodman

rockninja

New member
קוד אחי אל תהיה כזה כבד

זה סתם ברוח טובה אני לא חושב שהרסנו למירו את היום או עיצבנו אותו או משהו כזה. אם היינו כל כך מעצבנים אותו הוא היה מנתק וזהו ככה היה נגמר הסיפור. אני לא חושב שנגרום פה איזשהו לנזק לאף אחד. הכל זה בעצם ניססססססססססססססססססססס

lr333

New member
כן פאגין תותח אבל

ל ניסינו למתוח את מירו או משהו פשוט רצינו לראות אם הוא יודע לעשות פריסטייל חוץ מחרוזים

kodman

New member
אז זהו בדיוק העניין

עניין גרימת הנזק - השיחה אומנם אולי נעשתה ברוח יחסית טובה כי הם לא רצו לקבל תגובה שלילית בעתיד והם מנסים להיות איתו ביחסים טובים. הכל מדובר על עניין הנזק - אם עכשיו מירו יתלונן שנגרם לו נזק כלשהו עקב הפירסום - נמכרו פחות דיסקים, חברה שלו זרקה אותו, השכנים של אמא שלו הוציאו אותה מאסיפות המטבוחה השבועיות והיא נאלצה לעבור דירה - הוא רשאי להגיש תביעה משפטית. על פי "חוק האזנת סתר", התשל"ט - פרק א': "האזנה למטרת עבירה או גרימת נזק" - 3: 3. האזנה לשיחה והקלטתה, אף שהן נעשות בהסכמת אחד מבעלי השיחה - אסורות, ודינן כדין האזנת סתר, אם נעשו למטרת ביצוע עבירה או מעשה נזק, או למטרת גילוי דברים שבינו לבינה והם מצנעת האישות ושלא לצורך הליך משפטי בין בני זוג. kodman

למעלה