שיחה עם ילדה חלק ח´.

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
שיחה עם ילדה חלק ח´.

-"אתה יודע,הלילה חלמתי חלום מפחיד". -"מה חלמת"? "חלמתי שהלכתי לאיבוד ביער,הציפורים לא היו שם,אתה גם לא היית". "ומה קרה אחר"כ"? -"צעקתי לעזרה,ואיש לא שמע...זה הפחיד אותי,אבל לא בכיתי". -"אזה מה עשית"? -"רצתי בכל כוחי,וכשהתעייפתי נחתי תחת עץ גדול,היו לו ענפים רחבים והמון עלים.כשהתעוררתי הייתי פה,ליד העץ הזה,עם כל הציפורים שלך ואיתך". -"ילדה,אני יודע כי קשה לך המסע ואת כואבת אותו כ"כ.את מתחילה להבין איפה את מתקשה יותר ואיפה את מתחזקת יותר". -"כן,אבל אתה לא מבין שאני יודעת וכרגע כלום לא זז עם עצמי,אני לא מתקדמת בכלל". -"זה לא נכון כלל,את פשוט העכלת את מה שעובר עליך,את מבינה מה קרה לך בעבר,מה מצבך היום,את מודעת לעובדה שאת צריכה שינוי.עכשיו את כבר משתנה וזה לא קל...עשית שינוי קיצוני ומהיר עלייך לנוח,עליך להבין שהחיפזון לפעמים הורס.לאט לאט,צעד צעד...". -"אוף,עכשיו יקח לי יותר זמן לראות את עולם הציפורים". -"כן,אבל אם תמהרי אולי לא תראי כלל...". -"אז עכשיו עלי להמתין שהדברים יקרו מעצמם"? -"כן,אך ילדה מתוקה עלייך לזכור שיש לנו הסכם על איך להמתין" -"תזכיר לי,אני מבולבלת כ"כ". -"טוב אני מזכיר לך: 1.לא לשקר,לא להגיד דברים רעים על האחרים,לשמור על כבוד המילה ולהאמין בעצמך. 2.אל תיפגעי מהתנהגות הסובבים כלפיך,את משמשת להם כמראה להתנהגותם,את מראה להם איך הם ניראים למעשה.התנהגותם אינה אמורה לפגוע בך. 3.כשאינך בטוחה במשהו,שאלי אל תתבישי,אל תניחי הנחות אחרת תהיה לך אי הבנה. 4.תמיד עשי כפי יכולתך,אפילו אם יום לפני כן הצלחת יותר,זכרי כי כל יום יכותך משתנה מכל מיני סיבות.לפעמים את חולה,לפעמים עייפה. את מבינה ילדה,את חייבת לזכור את כל אלו בכדי לראות את האור הזה,בכדי להגיע לעולם המופלא הזה...". -"ואוו,אני כ"כ רוצה להגיע לשם...". -"רוצי ,רוצי הביתה ילדתי,את צריכה לנוח לפני המסע הבא שלך". הילדה התעייפה מכל השינויים שחלו בה,היא זקוקה למנוחה.אני יודע שהיא תחזור עם כוחות חדשים,אך לבנתיים אני לא לוחץ,אני משאיר לה את היוזמה לקום ולהמשיך לבד.אני אשגיח עליה שלא תתיאש או תעלם. g99...

*g99

New member
שיחה עם ילדה חלק ט´.

-"תגיד לי,אני לא מבינה מה קורה איתי". -"מה קרה ילדה"? -"אני הצלחתי להתגבר על הבעיה הקשה הזו ופתאום צצה לי שוב בעיונת,ממש הכאיבה לי,לא נתנה לי ללכת...אבל תוך יום עורי השתנה והינה אני שוב חזקה ויודעת לאן ללכת.זה דבר טוב"? -"בוודאי ילדה.ה"בעיונת" שלך היתה כואבת כ"כ,אך את ידעת שעלייך להמשיך בחייך ולא להעצר בכאב האחרים,עלייך להמשיך במסע שלך." -"כן אבל איך הצלחתי מהר כ"כ להתגבר עליו"? -"הבנת שאין טעם לעצור,החיים שלך ממשיכים,אסור לך להפסיק אותם כי קשה או כואב.קיבלת המון כוח לאחרונה,נצלת אותו וידעת שאת בפיסגה שלך,ידעת שאם תעצרי את עלולה ליפול ולהתחיל הכל בחזרה". -"ואוו,את זה אני עשיתי"? -"כן,את התבגרת ילדה שלי...עשית צעד ענק בחייך,התפקחת". -"רגע,עכשיו שאני שלמה עם עצמי,מרוכזת בעצמי ורגועה,למה אנני רואה את עולם הציפורים"? -"ראשית עליך לעבור מסעות רבים,עוד לא סיימת". -"אבל עברתי לא"? -"כן,עברת המון,אך אל תשכחי שכל יום הוא מסע בפני עצמו". -"אז איך אתה רוצה שאראה את עולם הציפורים אם המסעות ילוו אותי כל יום"? -"את בעצמך אמרת שאת שלמה ורגועה,לא"? -"כן,אבל לא אמרתי שאני רואה את עולמם הציפורים". -"עולם הציפורים נמצא בך!,השקט,הרוגע,השלווה שלך...כל אלו הם עולם הציפורים". -"לא חשבתי שכך זה יראה". -"לציפורים יש עולם קסום לא"? -"עכשיו שאני מסתכלת עלהן,אני רואה כמה אתה צודק.אתה יודע,הזמן הזה שדיברנו עליו,הוא כבר לא מפריע לי.אני יודעת כבר שזה לא הכי חשוב". -"אני יודע שאין דבר אשר יסכן את בטחונך כרגע". -"נכון,אני חזקה!". -"אני שמח,אלו מילים". -"בכל פעם שאני נתקפת חולשה אני נזכרת בארבעת הכללים שלנו...". -"זה הדבר הכי נכון ילדה". היצלחתי,אני יודע זאת.הילדה בנתה לה את הבסיס הכי חזק שלה,הכי יציב שיכלה.אני שמח שעזרתי לה ושהייתי שם בשבילה.עכשיו היא מחליטה מה כן ומה לא. g99...

למעלה