שיחה עם הגרוש שלי

שיחה עם הגרוש שלי

היום כשהוא החזיר את הילדה הוא התחיל מחדש.... אחרי שקבענו כבר מתי כל אחד עם הילדה בחגים ושנינו הינו מרוצים פתאום הוא זרק כבדרך אגב שהוא לא יכול לקחת אותה בסוף השבוע הבא.... והוא נהנה מיזה שאני מתעצבנת אז תפסתי אותו בכח לשיחה למרות שהוא ניסה לברוח מהר ושאלתי אותו מה הקטע פעם הינו ביחסים טובים אני באה לקראתו בכל מה שרק אפשר הרבה הרבה יותר מגרושים אחרים שאני מכירה, יש לו מפתח של הבית כשהוא בא לכאן הרבה הוא עם הילדה בבית, ועוד הרבה דברים אחרים. ממתי שיש לו חברה הוא תפס תחת ומשתדל לעצבן ככל האפשר. שאלתי אותו למה הוא נהנה לעצבן, יש לו חברה, ואני מפרגנת לו, יש לו חיים משלו ולי חיים משלי שאלתי אותו למה הוא מרגיש צורך לקנטר כל הזמן. אחרי שאמרתי את שלי והוא הקשיב, פתאום הוא ענה לעיניין, הסביר לי למה הוא לא יכול והבטיח תשובה מחר. דוח שיח בן בני אדם

*יערית

New member
מוזר.....

אצלי בתחילת הדרך האקס נהג לעשות איטי "קונצים" לגבי דברים שסגרנו בסידורי הילדים ושינה דעתו באמת כי לא יכל אך היתה לו שמחה לאיד לראות אותי כועסת ומשתוללת, הבנתי שפשוט הוא אוהב את האינטראקציה הזו ביננו, כל עוד שהיא נמצאת עד רבה...החלטתי אז שהאדישות כלפיו תגרום להפוך ואכן כך קרה איתו,גם איתו יש הדברות ושיחה כמו שני אדם..אבל ראאבק מרוב דיבורים אני צמאה
ולמה מוזר כתבתי.... כי בדרך כלל כאשר יש להם חברות הם מנסים לשפר את יחסם עם הילדים והאקסית בכדי להוכיח משהו ...אחר כך הוא חוזר לעצמו
שאלוהים כבר ישדך לו מישהי......

ophra

New member
יערית לוקחת לך חצי משפט....

(ברשותך...
) "בדרך כלל כאשר יש להם חברות הם מנסים לשפר את יחסם עם הילדים והאקסית" ומחליפה סיומת: "כי פתאום נורא טוב להם ויש להם יותר מה "לתת"".... גם אצלי היה ככה בחודש אחרי שה-
עבר לגור עם חברה שלו היה נופת צופים ממש... ועכשיו....? או שהתרגל בחזרה למצב או שמתחילים להתגלות סדקים (בכל זאת, גרים ביחד... ואני יודעת כמה זה לא קל לגור איתו...
) והוא - חזר לעצמו
אז בהתחלה התעצבנתי ואח"כ הבנתי ששום דבר לא קרה הוציאו לי את העז לכמה שבועות והחזירו אותה בחזרה לומדים לחיות איתה...

*יערית

New member
חופשי עפרה.....

יכול להיות שעם הנוחות מגיעה הרגרסייה? והמחשב שלי השתגע קשה לי להמשיך לכתוב
מה קורה שהעברית והאנגלית מקפצים לי כל שנייה אי אפשr kf,לכתוב כך!!!!!!!

יערית

אני וה
שני תמיד הינו חברים טובים חוץ משנתיים בחיים שנה לפני ההליכים והשנה של ההליכים ביום שהוא עזב את הבית היחסים חזרו להיות תקינים ויותר אפילו התגאנו ביחסינו הטובים כגרושים הוא היה אוכל איתנו לפעמים ואני אצלו בתקופה שאבא שלו נפטר ממש תמכתי בו. עד אשר הוא עבר לגור עם חברתו ****ומאז הוא לא צריך אותנו כמשפחה אפילו לא כמשפחה לשעבר אז הוא מרשה לעצמו לעצבן***** הוא יודע כמה חשוב לי הזמן שלי לבד והוא משחק עם זה ודי מצליח בד"כ ובמיוחד כשאני עצבנית אז יש פיצוצים והיום נחה עלי המוזה והיתה לנו שיחה טובה אחרי הכל אני מכירה אותו כמעט 15 שנה הוא כנראה ימשיך לעצבן- הוא תמיד מזכיר לי שבגללי הכל

*יערית

New member
בתקווה...

שתמיד תוכלו להיות במצב של הידברות והסכמה
חבל על העצבים והבריאות!

יערית

אני וה
שני תמיד הינו חברים טובים חוץ משנתיים בחיים שנה לפני ההליכים והשנה של ההליכים ביום שהוא עזב את הבית היחסים חזרו להיות תקינים ויותר אפילו התגאנו ביחסינו הטובים כגרושים הוא היה אוכל איתנו לפעמים ואני אצלו בתקופה שאבא שלו נפטר ממש תמכתי בו. עד אשר הוא עבר לגור עם חברתו ****ומאז הוא לא צריך אותנו כמשפחה אפילו לא כמשפחה לשעבר אז הוא מרשה לעצמו לעצבן***** הוא יודע כמה חשוב לי הזמן שלי לבד והוא משחק עם זה ודי מצליח בד"כ ובמיוחד כשאני עצבנית אז יש פיצוצים והיום נחה עלי המוזה והיתה לנו שיחה טובה אחרי הכל אני מכירה אותו כמעט 15 שנה הוא כנראה ימשיך לעצבן- הוא תמיד מזכיר לי שבגללי הכל

כמה טוב שיש עם מי לדבר...

גם אצלנו היו עד לא מזמן יחסים טובים אבל... הוא הצליח להגזים ככה שהיום לא רוצה איתו כלום, שיעביר את המזונות לילדים וזהו! על חגים כבר מזמן ויתרתי...

ophra

New member
ומה את עושה לימונית....

אם פעם אחר פעם יש לו "הסבר ענייני" ללמה הוא לא יכול....? או למה הוא צריך להחזיר אותם מוקדם יותר.... או למה הוא מאחר להגיע לקחת אותם.... או למה אני צריכה להביא אותם אליו במקום שהוא יבוא לקחת... תמיד זה מנומק ותמיד זה "באווירה טובה" ו"תרבותית" רק תמיד חד כיווני כי כשאני מבקשת גמישות או אפילו מסבירה (למשל) שעכשיו זה חגים והזמנים הרגילים לא תמיד רלוונטיים ולכן נדרשת גמישות אז פתאום אי אפשר וגם זה, כמובן, מטעמים הגיוניים ומוסברים היטב... אז מגיע השלב שנשבר לי הז....
ואני מתעצבנת ושוצפת קוצפת.... אני יודעת ששום דבר טוב לא יוצא מזה אולי רק עוד קצת מתחים בינינו אבל גם אני רק בנאדם לפעמים...

ביום נפלא שכזה רק

בחיי דפוקים וחבל על הזמן גם שלי אין לי שיחה איתו כי הוא דפוקקקקקקקקקקקקק אז היום התקשר שוב לנייד ואמרתי לבן שלי שיגיד לו להתקשר לבית בסיום השיחה ביקש לדבר איתי החכמולוג ומה שואל אותי: תגידי אז המספר שיש לי זה פנוי או תפוס באינטרנט ושטויות? אז אמרתי לו : לא ענינך מהשטויות שלי תפס קריזה ומה אומר לי : טוב יללה ביי בעצבים וכמובן ניתקתי לו בפרצוף מאז שאני עוברת דירות בכל פעם טורחת לתת לו את המספר ואף פעם לא מתקשר תמיד לפלאפון מתקשר, בפעם האחרונה שעברתי לא הבאתי לו מספר עד שהוא ביקש ונתתי לו כמובן ובהמשך שאלתי אותו כמה פעמים למה בדיוק ביקש אם הוא ממשיך להתקשר לפלאפון, לא חבל על הילדים צריכים להיחשף לקרינות האלה בקיצור אין עם מי לדבר נראה לי שחוץ מלבלוש אחרי מתי אני בבית ערה או מתחברת אליכם לא מענין אותו כלום, מתי יניח לי כבררררררררררררר??? מי ? מי רוצה ? תימני חתיך גבוהה ודביללללללללללללללל

בחיי לא מאחלת אותו לשונאיי../images/Emo13.gif

תמיד אמרתי בליבי מצאתי לי איש גבוהה שבזכותו אולי יצאו לי ילדים גבוהים אבל הוא ארוך כמו שרוך סתום כמו נעלללללללללל

*יערית

New member
אניייייייייייייייייייייייי

לא רוצה
שבעתי כבר מתימנים נמוכים וחתיכים
גבוה בטח לא ישנה הרבה..... לגבי הפלפונים..גם אני נוהגת להתקשר לשם..והוא מבקש ממני לטלפון רגיל.....איפה בקניון?בים?בגינה? איפה?

מתוקולה אין לי בעיה שהוא מתקשר

לפלאפון אבל אם אנחנו בבית שיתקשר לבית אז מה קרה שיסגור ויחייג שוב אבל שכחת תימנים קמצנים פעם אמר לי שאין לו טלפון בבית וזה יקר לו אז הוא מעדיף לפלאפון ובפעם אחרת אמר שהוא מצטער שהוא מתקשר לילדים אחרי שמונה בערב כי זה יותר זול ובפעם אחרת התנצל שלא יכול לבוא לקחת רק את אחד מהם כי הוא לא יבזבז דלק רק על ילד אחד את קולטתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת?

אופסססססססססססס

ששששששששש לא לגלות זה טרי התמונה עדיין לא יודעת אם עשיתי נכון פשוט יותר נעים לדעת עם מי "מדברים" לא?

למעלה