שיחה עם אלון גל

שחר טל1

New member
שיחה מרגשת כנה עוצמתית , אני מצדיעה לאלון

אלון גל בחור יוצא דופן , מצליחן אמיתי, איש ישר אכפתי, מאמן אישי שעובד מהבטן , אוהב אנשים אוהב לעזור,יודע לתת תגובה שאינה שגרתית,(הביא לה זאת ב"הפוכה") הבחורה כבר שמעה המון אנשי מקצוע בעבר...
עכשיו יש סיכוי שתעשה שינוי

מי כמוני יודעת מנסיון אישי כמה קשה ההתמדה, כמה קשה הדרך, הפיתויים רבים במפגשים עם אוכל בעבודה, בסופי שבוע, בחגים, בנופשים,
מי כמוני יודעת שההתמדה באימוני ספורט, ובשינויי הרגלי אכילה משתלמת,
ליוי של האדם המתאים מסייע להתמיד בתהליך המורכב הזה של הפחתה במשקל, ושמירה עליו,
לפעמים האדם השמן זקוק ליותר מאיש מקצוע אחד, גם רופא משפחה שיעקוב על בדיקות דם ואחרות תקופתיות, גם תזונאית שתייעץ ע"פ צורך, גם מאמן אישי שילווה את התהליך במינונים שמחליטים , לפעמים האדם זקוק לליוי צמוד מאוד, לפעמים זמינות 24 שעות ביממה (בטלפון ב אי מייל, ב sms )של המאמן, היא זו שתביא לתוצאות מתאימות ותהליך מאוזן,
וזה אפשרי,
אני עשיתי זאת בעצמי
אני מאמינה שלספר את הסיפור האישי שלך נותן כח לאחרים
אני מאחלת לכל מי שקורא אותי סוף שבוע של אכילה נבונה ואימון ספורט משמעותי או לפחות אחד קטן ,אפילו שזו שבת.....
טליה

Bakbook1

New member
אותי הוא דווקא עיצבן.

זה בכלל לא משנה בכלל אם היא שמנה או לא. מי הוא בכלל שידבר אליה ככה ועוד בתוכנית רדיו?

גם אותי

הוא דיבר אלייה בצורה מזעזעת ומשפילה. כאילו לטלטל אותה לעשות שינוי בחייה. כמובן שהוא הגדול והיודע כל יוציא אותה מאפלה לאור גדול. השינוי - אם היא רוצה לעשות אותו בכלל יכול לבוא רק ממנה, לא משום גורם חיצוני. ואלון גל עם כל הדיבורים שלו על השמנת יתר חולנית, מדקלם אג'נדות של רופאים שעושים את הקשר הנוח להם ולחברות התרופות - בין מחלה לבין השמנה. ראיתי מספיק אנשים שכל הצרות הרפואיות והגנטיות ישבו להם על הורידים, ומגיל צעיר, והם היו רזים בכל קנה מידה אפשרי. באיזו זכות הוא מאיים עליה עם מוות מוקדם ועם האמירה שהיא לא תוכל לראות את הילדים שלך מחותנים? האידיוט המתנשא והבוטה העז להתקיף את הבחורה בכל טריק ידוע במקצוע החרטא הזה שנקרא אמון אישי.

הגיע הזמן להפנים. המשוואה שמן זה חולי היא לא אקסיומה מסיני. הגנטיקה היא השחקנית היחידה הקובעת מצבי בריאות/חולי - ולא שום מראה חיצוני כזה או אחר. הגיע הזמן להפריד בין מרכיבי המשוואה המעצבנת הזאת , ומהר ככל האפשר.

אגב - אלון גל היה תמיד מופרע ואלים ביותר ומנייאק לא קטן כבר כילד. ועוד אגב אחד. הוא מכוער וקירח ויש לו שיניים צהובות - ובחיים לא הייתי נוגעת ביצור דוחה כזה. נראה אותו מתמודד עם האמירה הזאת - אתה מכוער ברמות על ומניפולטור - ולולא הכסף והפרסום שלך, אף אישה שפויה לא היתה הולכת עם יצור מגעיל ודוחה כמוך.

למעלה