שיחה עם אלוהים

• פותח הנושא pumic
  • פורסם בתאריך

pumic

New member
שיחה עם אלוהים

חלמתי על אלוהים היתי עם חברי היינו ביחד ופתאם הוא הופיע והסכים שנשאל אותו 10 שאלות את התשובות הוא ענה לנו על ידי צלליות על בד לבן. כולם שאלו שאלות מאוד מאוד מוזרות והוא ענה לכולם אני שאלתי את השאלה האחרונה שאלה מספר 10. שאלתי אותו האם הוא גבר או אישה ותשובתו היתה גבר אבל הצללית שהוא צייר לי היתה משום מה צבעונית והצלליות שהם היו התשובות לאחרים היו שחור ולבן. לא ראינו אותו כמובן אבל בהחלט שמענו את הקול שלו. אם יורשה לי לציין אני אדם חילוני ומאוד ליברלי, למה שאלוהים יכנס לי לחלום? או שיש משהו מעבר לזה?

pumic

New member
אף אחד לא רוצה להתיחס לחלום שלי ../images/Emo10.gif

oritcomp

New member
היתכן שאלוהים הוא אתה?

אני לא פותרת חלומות מקצועית אבל יש לי השערה שאלוהים בחלום שלך הוא בעצם אתה, PUMIC.אתה רואה את עמך ציבעוני, כלומר מגוון, מורכב, ואילו את אחרים בשחור לבן. אתה מרגיש אולי שונה מהחברים שלך.

pumic

New member
אולי את צודקת אבל......

אני אישה ואלוהים היה גבר. מעבר לכך אני מסתכלת לכולם בגובה העניים אני לא טיפוס שמסתכל על אנשים מלמעלה ולא משנה מהם ומה הם עושים בחיים כך שהתשובה שלך קצת לא מסתדרת לי אבל בכל זאת תודה.

מנטי

New member
מעניין החלום שלך ../images/Emo41.gif

לי זה מזכיר שהיה לי חלום מופלא דומה: עמדנו כל מיני אנשים שלא הכרתי תחת כיפת השמיים, מעלינו היו כוכבים מאוד נוצצים (זאת התמונה הכי חדה שזכרתי כשהתעוררתי בבוקר) וכל אחד נשאל שאלה בתורו זה היה כמין מבחן או מעבר של שלב מי ששאל היו ישויות או מדריכים קוסמיים לא מישהו מוגדר מוחשי את התשובות יכולו כולם לראות כמו סרט על מסך,אני זוכרת שמאוד התרגשתי שהגיע תורי אבל אני לא מצליחה להזכר מה נישאלתי ומה עניתי .... לגביי החלום שלך ניראה לי שהדגש בכלל לא על השאלה אם אלוהים זה הוא או היא.... אלא בכלל להזכיר לך על עצם קיומו.. הצבעוניות שנחזתה בעת התשובה מסייעת לך לזכור את החלום ומרמזת לדעתי שזהו הפרט "החשוב",המודגש, המרכזי,בכל החלום. מאין שורה תחתונה שתזכור.

למעלה