שיחה מרתקת

OFIRB9

New member
שיחה מרתקת

טוב, הפורום קצת התייבש לא? זותומרת...העונה נגמרה, וגם המופע, כל הכוכבים חזרו הביתה (חוץ ממיני וקואיצ'י, הם עוד פה איתי!
) אז בואו נדבר על משהו! הפרק של היום? סתם שטיות במיץ תפוחים...אורי ממש נודניק ולא הראו את קואיצ'י בכלל אממממ אולי על הסרטים? לא ראיתי אף אחד אמממ.... לגבי התמונה על תאשימו אותי, סתם שמתי אחת, הייתי שמה אפילו את אש עם בוקשר, אבל התמונות שלי בלי שמות נורמלים אז אני לא זוכרת משחק הציטוטים? אני אומרת משפט ואתם צריכים לנחש מאיזה פרק הנה, אההההה "אני טעם רע?" מי אמר ואיזה פרק? עוד דברים לעשות אההההההה חידה, למי יש שמונה כנפיים והוא מופיע תמיד אחרון? וזה לא לוסמון! אההה..... קרמבו מישהו? ^^

OFIRB9

New member
פיק?

אני כותבת 5 חדשים עם מון בואו נכתוב פיק מפגר על ג'ייפי, סתם כדי להתעלל בו, ובאיזומי ובקודי וביולי (גררר! היא זכתה בקן!) וב...כל הנודניקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה, אני עייפה כי אני מחדשת את אהבה על כנפי דרגונייט שלא יהיה על אש ומיסטי כי אף אחד לא סובל אותם תנו לנו תמונות, ואנחנו ננסה למצוא כמה שיותר משמעות, למשל, כמה משמעויות יש לזו? 1) מי אכל שועועית? 2) על מה דרכתי? 3) זואי? לא! אני רוצה את דייוויס (הכל על דברים גרועים, אז זה לא שווה, נקסט....או שתנסו גם אתם)

Dark SpaWn

New member
יש לי עוד אחד אבל הוא לא טוב

1.מה השעה ? חכה שניה... לא אין לי שעון 2. למה אמרו לי שאני נראה כמו חתול? אני אפילו לא דומה... וחתולים תמיד מלקקים את עצמם... המממ... 3.מוזר... מצאתי נקודה שהיא לא שחורה... מעניין מה יקרא אם אני אתקלח 4.היד שלי מריחה מוזר...

Goggle Girl

New member
-_- לא להתעלל בג'ונפי!

הוא בחור טוב! גם יולי, היא התחתנה עם קן כדי לחפות על נישואיו השניים לדייויס. הילדים זה הפריות מבחנה! איזומי וקודי אבל... חופשי

OFIRB9

New member
תודה גוגל

הרגעת אותי...רואים, הם לא דומים לקן בכלל וברור שקן התחתן בשביל הכסף או משהו, כולן מתות עליו וג'ינפי, מיני תשנא אותי על זה...מכוער!!!!!!!!!!!!!!!!!! איילי:ווהו! לא הייתי מוותרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיני:הוא גם אדיוט איילי:

Goggle Girl

New member
לא לא לא, הם _כן_ הילדים של קן

פשוט בשביל שזה ייראה אמיתי, אז קן תרם קצת זרע לעשיית הילדים, וככה גם ההורים שלו מרוצים. וגם בשביל הכסף, יולי שלכאורה היא עקרת בית, היא בעצם ביל גייטס! אבל היא לא יכולה להגיד לאיזי, אהובה האמיתי, כי אז הוא יתנקש בחייה

OFIRB9

New member
אה, לא חשבתי על זה

טוב, שיולי תלך לאיזי וקן לדיי, ממילא לא רואים את הנשים שלהם, זו לא בעיה , ועם היו רואים נשיקה אחת הייתי &%$#&^%$*^%$*%$* איילי:אני כבר מרגישה יותר טוב >נשענת על הכיסע ונופלת אחורה<

moon flower

New member
המממ איזי... אבל עשו אותו גם עם טאי

לא? כאילו... זה ממש מבולגן אצלי בראש (גו טו הלל יו פריקי היפופוטמוס! עם משקל מופרז!)... והנה חוכחה לכך!

למעלה