שיחה אישית

shlomitp

New member
שיחה אישית

יש לי שיחות אישיות עם מספר הורים של ילדים חדשים בגן. אני מאוד אוהבת לרשום את הדברים. הייתי רוצה את חוות דעתכן על הדף המצורף... האם יש להוסיף משהוא או אולי להוריד? אשמח לשמוע את דעתכן. דרך אגב לאן נעלמתן? יש לי 3 הודעות שמחכות לתגובה..... בהערכה רבה שלומית

קדן

New member
שלומית משהו לא ברור לי

השיחות נעשות בתחילת שנה ? אם כן הרעיון נהדר בעיני אבל... לא נראה לי שניתן עדיין לקבוע את מצבו של הילד מבחינה הוליסטית... אם הוא חדש בגן . לגבי שאר הפרטים אני חושבת שכדאי לשאול את ההורים על מנת שתוכלי להכיר את הילד מקרוב .

shlomitp

New member
נראה לי שלא הסברתי את עצמי היטב

הכוונה היא רק לשמוע מההורים, לא שאני אנתח את הילד מבחינה הוליסטית, אלא לשמוע מהוריו מה ידוע להם על סמך שנים עברו, על סמך מידע שקיבלו מהגננות הקודמות על התחומים. יש לציין שאלו ילדי גן חובה שהיו אמורים לעלות לכיתה א' אבל הוחלט להעבירם גן

ענתליה

New member
היי שולמית

הטופס טוב ואולי כדי להוסיף פרטים נוספים לטופס.. אולי רגישויות למיניהם...תצייני נקודות חוזק של הילד, בדיקת עניים? שמיעה? ביי ענת-ליה

galeet

New member
להוסיף ואולי גם לשנות

שלומית, לדעתי הטופס מרתיע כי הוא יותר מדי 'אבחוני'. אני מציעה לדובב את ההורים ללא הסעיפים, פשוט לשבת עם דף חלק ולרשום, ולערוך הכל מאוחר יותר. לא לתת תחושה שמחפשים את הקשיים אם זה לא מגיע מכוון ההורים למרות שאלה ילדים שנשארים עוד שנה בגן.יש הורים ששיחה כזו לוחצת אותם. אני מציעה לשאול על הרגלי שינה- חלומות, הרטבה, כמה שעות שינה, הרגלי השכבה, האם הילד נרדם בקלות, האם ישן בחדר משלו...(אם הוא עובר למיטת ההורים הם אומרים בעצמם ולא כדאי לשאול). במקרה של תאומים כדאי לשאול באיזה שבוע נולדו,משקל לידה, זמן שהייה בפגייה.

למעלה