שיזוף

ליאל ד

New member
שיזוף

היי בנות!! הייתי רוצה לשאול שאלה בנושא השיזוף. עברתי ניתוח להסרת 2 פיברואדנומות ענקיות ב-6/8. ועכשיו אני נוטלת גלולות יסמין למשך 3 חודשים. איבדתי הרבה דם בניתוח ועכשיו אני אנמית ושותה כדורי ברזל. יש לי בד"כ עור בהיר אבל עכשיו אני יותר דומה לגופה מהלכת או לערפד
!!!!! אני נאלצת לשים המון סומק כדי שלא יחשבו שאני מתה
!!!! אז הייתי רוצה לדעת אם מותר לי להשתזף כי קראתי בעלון לגלולות שחשיפה לשמש יכולה לגרום לכתמי עור. ואני פשוט חייבת להוסיף קצת צבע לפנים!!!! תודה רבה מראש על ההתייחסות!!! והשמך יום נעים לכולן!!!

lee E

New member
באופן כללי לא הייתי ממליצה לך

להיחשף לשמש, בייחוד אם את אנמית ואיבדת דם. אני מקווה שלא צריך להסביר גם על נזקי חשיפה לשמש. עדיף שתשימי סומק, מאשר שתבשלי את עצמך..חוץ מזה מי אמר שלבן זה לא יפה????

lior362

New member
הי

כתבתי לך גם במסר. אבל כן חשיפה לשמש עושה כתמים . בדרך כלל יש עדות שיותר נפוצות לזה בעקר אם את שייכת לשתי עדות - אשכנזי ומזרחי הסיכוי רב יותר. העדה הפרסית גם נוטה לכתמי עור. בכל מקרה כתמי עור זה שכיח בפרט בארץ חמה כשלנו בלי שום קשר לכלום ועוד משהו - בכל משהו שמחליטים לעשות וכן גם במרה חיצוני יש מה לקחת ומה להפסיד אז תלוי מה חשוב לך יותר...

sivic10

New member
יסמין ושיזוף-לא הולך יחד

אני ממש ממליצה לך להמנע מחשיפה לשמש, גם באופן כללי וגם באופן פרטני בגלל שאת לוקחת יסמין. בעבר כתבתי פה שבתקופה שנטלתי אותן היו לי ממש כתמים חומים על הפנים, ואני בהירה. לקח לי המון זמן להפטר מהכתמים האלו ועד היום אני שמה כל יום מקדם הגנה על העור של הפנים.. לבן זה יפה! מייק אפ וסומק לפעמים יכולים לעשות את העבודה..

זואילי

New member
ליאל

כמו שאמרו הבנות, לבן זה יפה. גם אני בצבע של גוויה מהלכת ואני שומרת על הגוון בקנאות. זכיתי להיקרא שלגיה. עזבי את השיזוף והשמש. לא הולך עם הגלולות.

galim29

New member
כמומחית לאיפור../images/Emo8.gif

אל תחשפי לשמש .. אני קיבלתי מחלת עור מהיסמין עם כתמים לבנים.. יש המון תכשירי איפור שמהווים תחליף מצויין. ברונזרים למינהם. קצת מייק אפ עם ברונזר בפנים ובגוף ואת שזופה בלי להתאמץ.....

ליאל ד

New member
בנות תודה רבה על העצות

אני אשתדל להימנע מחשיפה לשמש. אף בסוף חודש הבא אני יורדת לאילת - ושם יהיה לי קצת קשה לברוח מזה!!

למעלה