שיזדיין סרוסי.

עידו ל

New member
שיזדיין סרוסי.

את הניצחון הזה אני מקדיש לנהג המשאית רון קופמן, למסעדן אביב לביא , לאוהד של הפועל ירושלים מערוץ 5 ולאלי סרוסי. קדימה פרשנים רפי שכל, תמשיכו להספיד את הקבוצה הכי מלהיבה בליגה, תמשיכו להספיד קבוצה שמביאה לחדרה כ- 150 אוהדים , תמשיכו להספיד קבוצה עם שלושה שחקני בית שמשחקים תפקיד מכריע.

אשכולון

New member
אתה מסטול או מה?

עידו אתה יותר מכולם צריך לדעת שהגלגל יכול להתהפך. תתעלה יה רבק. מספיק עם הרפש. תשמח בשמחת קבוצתך. אל תרד לביבים.

עידו ל

New member
אז ככה.

הבעיה שלי הוא שה``פרשנות`` כביכול של מרבית הפרשנים (חוץ מאריה מליניאק) נובעת מאהדתם לקבוצה זואו אחרת (במקרה שלנו ידוע שסרוסי וא אוהד של מכבי) או מאינטרסים כאלה אחרים וזה יוצר מצב של גועל נפש. אם סרוסי כותב אמר אחרי שלושה משחקים (3 משחקים !!!!) וכבר מספיד את חולון ואומר שאין לה בסיס ואין לה קהל (אין לה קהל !!!!!!!ממש כך , אני מצטט)) אז זו פשוט בושה. באותה כתבה הזכיר סרוסי את חוק בריסקר וזקף את זה לחובת מנור (כביכול , במקום שמנור יפגע במכבי, שיעזור לחולון) , אז לי לפחות ברור ממה נובעת ``הפרשנות המקצועית`` של סרוסי. סרוי כבר הוריד אותנו ליגה ועכשיו המציאות טופחת על פניו. לא רק שאנחנו במקום השלישי , אנחנו משחקים כדורסל מלהיב , מנצחים קבוצות שאנחנו עם שני זרים ושלושה שחקני בית בחמישיה , דבר שאין באף קבוצה בליגה ולגבי הגלגל שעשוי להתהפך , תחשוב לבד , הסיכוי שזה יקרה קטן. כשיבואו שני בוסמנים אין לי ספק שהקבוצה רק תתקדם , הכיוון הוא למעלה, אז עם כל הכבוד ,מי שמטיל רפש בחולון הוא סרוסי וכל זאת רק בגלל שמנור העז לעלות את חוק בריסקר. אני לא חוזר בי , שיזדיין סרוסי (מה עוד שחכמים ממני כבר אמרו את זה עליו :). לגבי קופמן , מה כבר יש לומר על אדם שהוציא את חולון מהליגה , דיבר עליה כעל שוק מדי תוכנית , עוד לפני שנפתחה הליגה. לגביו אפשר להתייחס בסלחנות , הוא מבין הרבה יותר בהובלת קרטונים מאשר בכדורסל אז שימשיך להתעסק בזה.

roi cohen

New member
תיקון טעות

הקוצה הכי מלהיבה בארץ היא הגליל. ולמי יש 3 שחקני בית בדיוק?

עידו ל

New member
תיקון טעות של תיקון הטעות.

לחולון יש 3 שחקני בית שמשחקים בחמישיה (ועוד מחליף דומינטי , פליישר) ודומיננטים בה ושאני אומר שחקני בית אני מתכוון לשחקנים שגדלו במועדון : קובי בלול , דניאל ומשה מזרחי. אין עוד קבוצה בליגה שמשתפת בחמישיה שלושה שחקני בית ואף אחד לא ישנה את זה. זאת גם הסיבה שחולון כל כך נהנית לשחק לאחרונה ורואים את השחקים מתאבדים על המגרש , בנוסף לכך זכינו לשני זרים שהם שחקני נשמה לא פחות משחקני הבית והכדורסל שאנחנו משחקים הוא פשוט מלהיב (עם כל הכבוד לגליל העליון שכולם שוכחים שהשנה היא למעשה לגיון זרים).

MegaYellow4

New member
גליל היא לגיון זרים?

נכון שיש לה זרים טובים, אבל מה עם קוז`יקרו, ששון, שטיין, ספר?? לכולם יש שם עונה נהדרת, ולקחת מהם את הקרדיט זה לא הוגן. חוץ מזה, שאתה בעצמך אומר שעוד מעט יגיעו שני בוסמנים לחולון, והרי ברור שהם יפתחו בחמישיה ולא משה מזרחי. בסופו של דבר חולון תשחק עם ישראלי אחד בחמישיה, בדיוק כמו גליל, ולהזכירך, המאזן של גליל הוא 7-0, עם כל הכבוד ל- 3-4 של חולון.

עידו ל

New member
אכן - גליל היא לגיון זרים.

עם כל הכבוד לשחקנים שציינת , היחיד מביניהם שמשחק ודומיננטי הוא ספר. השנה קוז`יקרו כמעט ולא משחק ולגבי ששון ושטיין , הם שחקנים של חמש דקות למשחק. עוד משהו , מלבד קוז`יקרו אף אחד מהם לא שחקן בית שצמח בגליל. לגבי חולון : א. משה מזרחי פתח השנה בכל המשחקים בחמישיה. מעמדו בחמישיה איתן ולא תלוי באף בוסמן. ב. לפחות אחד מהבוסמנים שיובאו יובא כשחקן מחליף שיוסיף עוד בשר מתחת לסל כך שהציביון הישראלי ישמר.

עידו ל

New member
תתחיל להרגע , אחרת אתה תצונזר.

מדובר כאן בביטוי נפוץ שבא בקונוטוציה ברורה , צביקה שרף בעצמו אמר את זה בעבר ועכשיו אני חוזר על זה אם זה ימצא חן בעיניך או לא ואני רוצה לראות שתצנזר משהו , דיר בלאק.

למעלה