שיורדים לכן......

Hot Bang

New member
שיורדים לכן......

איפה אתן אוהבות את הלשון...? דגדגן או שפתיים...? או סתם ללקק בלי קשר....? תנו עוד טיפים לירידה טובה... להוסיף אצבע פנימה גם יעזור לא...? תודה

ארטימיס

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך!

כל אחת אוהבת את זה שונה. אני למשל לא אוהבת שמלקקים יש את הדגדגן.. אני נורא רגישה שם
אני מעדיפה קצת יותר למעלה כזה.. + אצבעות אני נהנת מזה רוב הבנות אוהבת ישר בדגדגן... תישאל את חברה שלך הכי טוב. רק היא יודעת איפה היא הכי אוהבת
בהצלחה!

שלום ../images/Emo13.gif

יופי שאתה רוצה לקבל מידע כזה. רק שכל אישה שונה באופן מהותי מחברתה ולכן לא ניתן למצוא נוסחאות שתמיד עובדות
יש כאלה שאוהבות לשון מרפרפת בלבד, על איזורים מסויימים וחלקיים. יש כאלה שמעדיפות לשון חזקה ורטובה בכל מקום. יש כאלה שמעדיפות יניקה ואחרות שמעדיפות תנועות סיבוביות מסביב לדגדגן. יש כאלה שאוהבות חדירה עם הלשון ואחרות שלא. שמעדיפות משחק עם הלשון בירכיים, טיזינג כזה. יש כאלה שהכנסת אצבע פנימה במקביל לליקוק, עושה להם את זה, ואחרות שלא. בקיצור, נראה לי שהבנת. כל העניין הוא ללמוד מה כל אחת אוהבת. ההבדל הוא באמת עצום, ולא ניתן להסיק מהאחת לגבי השניה. ממש ממש לא!!! ממליצה לקרוא את הספר "סקס עכשיו" בהקשר הזה. יש שם הסבר לא רע

לי חיפה

New member
רק היא יודעת מה הכי טוב לה

תשאל אותה.היא תדריך אותך בהכל.ואם היא ביישנית תעזור לה להפתח

כל אישה עולם ומלואו

ולא נתקלתי כמעט בשתי נשים שאוהבות בדיוק אותו דבר. אם לא נעים לך לשאול, אתה יכול פשוט לנסות ולראות בעצמך. לך לטייל! למעלה, למטה, לצדדים, מעלה-מטה, בעיגולים, עם קצה הלשון, עם כל אורך הלשון, עם אצבע בפנים תוך כדי. תגוון ותנסה כל מה שעולה על דעתך, ותהיה מאוד מאוד קשוב לתגובות שלה, לקצב הנשימה שלה, לתנועות האגן, אנחות קלות, וכו'. כשאתה מוצא 'אזור כללי' שאתה מקבל ממנו פידבק חיובי, זה הזמן להתמקד קצת בו, ולחפש בדיוק מה עושה הכי טוב בו. היופי פה זה שאפשר תמיד להתפתח ואתה יכול לחפש ולחקור חודשים, וכל פעם אתה והפרטנרית שלך תגלו דברים חדשים שלא היכרתם.

למעלה