שיוף סנדלי סחיבה

rossonero65

New member
שיוף סנדלי סחיבה

ערב טוב
לגבי קטנוע הונדה ג'אז 250 - בימים האחרונים שמתי לב לתופעה שחוזרת על עצמה בכל יציאה מרמזור :
לאחר עמידה ב 2000 סל"ד, אני מתחיל נסיעה ועד 3000 סל"ד בערך, הקטנוע רועד, משהו שמזכיר שחרור לא נכון של קלאץ' ברכב שכמעט נכבה.
מחיפוש ברשת אני מבין שמדובר בסנדלי סחיבה שזקוקים לשיוף.

א- האם זה מדויק ?
ב - כמה דחוף לבצע זאת? עוד 2500 ק"מ אני צריך ממילא לבצע טיפול גדול ואני מתאר לעצמי שאם זה יבוצע באותה הזדמנות המחיר יהיה זול יותר (כמה בכלל זה אמור לעלות? )

ועוד משהו, על זה אולי יכול לענות רק מישהו שיש / היה לו הונדה ג'אז. מה כולל טיפול גדול (36 אלף) וכמה בערך אמור לעלות ?

תודה לכל מי שיכול לענות.

RoyceGracie

New member
כשלי זה קרה בעבר

המוסכניק פתח את הווריאטור ומצאנו שאחד מסנדלי הסחיבה היה סדוק, הוא החליף אותו והכל הסתדר. אני מציע לך לבדוק במוסך חלפים כמה יעלה לך לרכוש סנדל סחיבה כחלק ולהגיע איתו למוסך, חבל שישחטו אותך במחיר על חלק שפשוט מאד להחליף.

rossonero65

New member
תודה

לגבי קנייה במוסך חלפים אני אבדוק, השאלה לגבי דחיפות? כמה נורא להישאר עם זה 2500 ק"מ ?

RoyceGracie

New member
ממה שהבנתי זה רע מאד

אם הגלגל רוצה להסתובב לך במהלך הנסיעה אתה גם פוגע בברקסים כשאתה מחזיק את הגלגל וזה גם פוגע לך במנוע שהגלגל רוצה להסתובב אבל הברקס עוצר אותו מלהסתובב....

אני הייתי הולך לטפל בזה, אם תמצא סנדל סחיבה בזול העבודה תעלה לך גרושים, לקח למוסכניק שלי בערך 5 דקות להחליף ונראה לי שסנדלי סחיבה יש כמו זבל

hofnoan

New member
לפעמים כשמחכים יותר מידיי

אז זה עלול לעלות יותר.
בג'וירייד הקודם שלי הסנדלים נשחקו וגם שחקו את הפעמון (ש"עוטף" את הסנדלים) וזה עלה עוד 400 לפני מע"מ.
אתה הרי לא יודע מה המצב שם בדיוק אז לא כדאי לעשות עוד נזק. גם אני חשבתי את שנעשה בטיפול ואם הייתי עושה קודם הייתי חוסך 400 לפני מע"מ... 2500 זה הרבה ק"מ לדעתי אם אתה מזהה כבר בעייה.

למעלה