שיויון!

שיויון!

בין קוג'י וקואיצ'י(מזמן לא היו שיויונות) אז עכשיו מצביעים נגד קוג'י או נגד קואיצ'י. אני נגד קוג'י,אני שונאת את שניהם,אבל את קוג'י יותר

CoolBoy14

New member
קוז'י

גם אני סובל יותר את קואיצ'י..יש לו פנים נחמדות יותר.. (פעם ראשונה שאני מצביע כי אני מכיר את כל הדמויות...את שניהם
)

Ray girl

New member
קוג'י

לא להתנפל אליי!!!! (או שאני היחידה שעושה את זה?) אני חולה על שתיהם! אבל.. אבל... אני אוהבת יותר את קואיצ'י

Ray girl

New member
עיזבי

זאת הפראנויה שלי שפורצת החוצה בימים האחרונים

Digi Lista

New member
אההה פראנויות...../images/Emo132.gif

אני המצאתי את הנושא ככה שאם בא לך לדבר אני לשירותך(כולל באימייל)

לא התכוונת השוואה?

כי נראה לי שזאת המילה... אני סובלת את קוג'י (וזה קוג'י, לא קוז'י!!!), הוא לא כזה נורא אבל הוא מעצבן ומי שאני באמת אוהבת זה קואיצ'י המאמי שלי!!! אולי זה נשמע מוזר אבל אם ריי הסכים להתחתן עם ננסי אז אני יכולה להתאהב בקואיצ'י.

ממממ...

לא רוצה להחליט!בעעעע.. זה קשה לבחור את מי להוציא ;_; שניהם מושלמים.. מממ..אני אעשה מה שאני תמיד עושה מתי שקשה לי לבחור ^^; אן דאן די נו סוף על הקטינו עליק בליק בליק בום,קוג'י או קואיצ'י,תן לי פיתרון.. מיאו ^-^ מממ..זה יצא קוג'י ;_; אבל אני אוהבת קוג'י אבל יותר קואיצ'י \: מממ..אז אני בוחרת בקוג'י..*רצה לחדר ופורצת בבכי* מיאו ;_;

Ray girl

New member
זה קוג'י

עיברית לא טובה ויש לי כמה בעלים לימור את יודעת את זה

CoolBoy14

New member
טוב נו

זה קוג'י לפי המקור אבל בעברית תרגמו את זה לקוז'י זה הכל

Lilindil

New member
מאיה אמרה פעם שתרגמו את זה לקוז'י

בעברית כי ככה זה היה בגרסה האנגלית מארה"ב.

blitzmon

New member
האצבעות שלי נחות על מקשי ה-ק' וה-ו'

אבל זה קשה!!!!!! אני בוחר ב...קו...קו...קו...לא יודע! אני נמנע!!!!!!!!!!!! ואגב, אורי, אומרים קוג'י (kouji), רק בעברית זה קוז'י. אגב, קניתי שיחון יפני ואני מזהה חלק גדול מהמילים!

blitzmon

New member
סטימצקי בגן שמואל../images/Emo3.gif

היו שם מילונים לגרמנית, צ'כית, פולנית, רוסית, הונגרית, ערבית, צרפתית, ספרדית, איטלקית ואנגלית. שכחתי משהו? אה, כן! יפנית!

CoolBoy14

New member
טוב אני לא יודע איך זה במקור אבל

תתרגלו שעברית זה קוז'י... זה אותו דבר כמו ג'ייפי שזה אמור להיות ג'ונפי

למעלה