שיוט אופק 2004

מממממ....

יהודה, לפי איזה קריטריונים מחלקים את הספינות לקבוצות? שהרי בקבוצה B יש ספינות שבהחלט יכולות להיות בקבוצה A !!! ושאלה נוספת לגבי רוני 2- אנו לא אמורים לקבל הנדיקפ זמני לשיוט??

easy swissa

New member
אלון - תפנה את השאלה לברמץ במסרים

או במייל, אני משוכנע שישיב לשאלתך חוצמזה היכונו לשיוט גביע הפורום לקידום השיט 12.6 בת"א ובהצלחה בשבת בשיוט אופק

על איזה הצלחה מדובר?

כפי שידוע לך זה שיוט "פריילוף" שלנו.

ron800

New member
ממממממממממ........

אלון אל תתמם, גלית דיברה איתי אתה דיברת איתי והוסבר לכם כי ספינה שמגיעה לתחרות בפעם הראשונה לא תקבל ניקוד זמני ורק בסוף השיוט יקבע לה ניקוד.. לגבי סידור הקבוצות - כל הספינות בקבוצה B היו שם גם בעבר. מעבר לזה, תפסיק להתלונן כל פעם לפני שיוט ותעשה ניקוד IRC לילנ טוב רוני

אופס

רוני, אני לא מתמם ! הכללים ידועים וברורים לי . בכל זאת יש 11 איש שהשקיעו מזמנם ומכספם וממרצם הטוב, אשר יבואו להתחרות על "פארש". מכיוון שזו התחרות הראשונה והאחרונה שלנו בקבוצה A. כיוון שבגלל עיכובים מסויימים עדיין לא עשינו IRC . צוות NOVA יגיע לשיוט אופק ויעשה הכל כדי להנות ולהתחרות כראוי. אך בכל זאת יש טעם לפגם. ואולי כדי להמציא פתרון למיקרים כאלו בעתיד?

ron800

New member
אם הכללים ברורים לך , השיחה הזאת

מיותרת. רק בגלל ש-11 איש עם כל הכבוד לכולכם מגיעים מחר לשיוט , צריך לכופף את הכללים. הכלל ברור מזה שנים, ספינה שמגיעה בפעם הראשונה לתחרות מתחרה ללא ניקוד. וכל זאת לטובת הספינות שכבר יש להם ניקוד אין פה טעם לפגם, ההפך הוא הנכון, יש פה התחשבות בכלל. סלומון, דיי רוני

אילת 1

New member
../images/Emo42.gif שיוט אופק מוצלח../images/Emo70.gif

שיהיה בהצלחה עם מזג האויר
, ובהצלחה לכולם!

Alex33

New member
בהצלחה ,מזג אוויר טוב ותהנו../images/Emo45.gif!!

(..וMICA נשארת מקורקעת.
.אבל רק עד הפעם הבאה
..)

למעלה