שיווק

שיווק

ההפך ממה שאופיר אמר מקווה שתשתפו פעולה שכל אחד ישווק את המועצה שלו בצורה הכי גרועה שאפשר שיכתוב את כל החסרונות של המקום מה מפריע לכם מה אתם מצפים מהגרעינרים ואל תגידו הכל טוב ויפה אצלנו כי לכל מקום יש חסרונות.. בקשה אני ממש צריכה עזרה לגבי שנה הבאה!

מיכלצי

New member
מתחילה

כמו בכל מקום, יש גם את החברה האלו שלא יפעלו, שישבו מהצד ויסתכלו עלייך מסדר להם ובונה בשבילם. יתנו לך לעשות את העבודה הזאת בגלל שאתה גרעינר, אז זה חלק ממה שכולל התפקיד הזה. נוער עצלן ולא מעורב מספיק הוא מיעוט פה שמיאש בשביל רוב שלם. פוזאיסטים לא חסרים. ואם לא היה אתגר, שומדבר לא באמת היה שווה כלום. צוות הדרכה (שלנו, אני לא אשקר בנוגע לזה), שאוהב יותר את הרמה הרעיונית מאשר את המעשית. דיבורים זה טוב אבל הם לא עוברים לרוב את שלב המעשים שהוא זה שבאמת קובע. מה שקורה הוא שהדברים בסופו של דבר מוטלים על מי שלא אמור לעשות אותם אבל איכפת לו כנראה הכי הרבה. אנחנו צריכים את האנשים האלו... זמוכנים לתרום למרות הכל. לתת שנה שלמה מהחיים שלהם לנו ולעצמם נטו. כי המקום הזה זקוק להם ולעזרה ולכל מה שהם יכולים לתת. על ההתנהלות היותר גבוהה לא כתבתי, כי לא מצויה יותר מדי.

spraizler

New member
חרא מועצה

שונא אותה לפעמים כ"כ. דבר ראשון היא לא מתואמת עם התנועה בכלל, לא אכפת לה שיש מפעלי תנועה וכדומה היא שמה דברים שלה על זה. דבר שני, היא לא מפרסמת דברי תנועה שיש לפעמים, לא אכפת לה התנועה העיקר שיבואו לטיול שמארגנת המועצה של "נוער עמק יזרעאל" למרות שרק בני המושבים באים כי הנועל לא, והשמוץ אין כמעט וזהו. המבוגרים במועצה די שולטים בגרעינרים והופכים אותם למה שהם רוצים, שאני שואל גרעינר למה הוא לא מפרסם טיול חורף הוא אומר לי כי לא מרשים להם. חוץ מפעילות לי' ולט' אין לי"א ולי"ב הרבה דברים. המדבים לפעמים מניאקים ולא משתפים פעולה עם הנוער, וכדי להזיז משהו צריך לעשות הרבה בירורים וטלפונים. יש לנו קצת סמים ונוער בעייתי אבל בקטנה, הרוב עצלנים כאלה לא מורעלים.

spraizler

New member
בקיצר

למובחרים בלבד, שיש להם את הרצון, הנחישות והכח לשנות. אנחנו צריכים את זה

spraizler

New member
לא ביקשו לחוות דעה על מועצות

אחרות. אמרו למה המועצה שלכם גרועה אז תרשמי על שלך

הבנתי שלא.

רק ציינתי שאני ממש לא אוהבת את יזרעאל. ומזה יעזור שאני ארשום על שלי?

HILLA581

New member
מטה יהודה

רוב החניכים ערסים או בגבול (הגבול זה כיתות ד' ככה...) יש גם צופים באזור שלנו ואין יותר מידי מורעלים! ו....זהו אלה הבעיות העיקריות שאני רואה באזור שלי למרות שזה לא בכל אזור במועצה נראה לי

S K S K

New member
המ?!

מי את בכלל? [סליחה על השאלה, אבל בחיים לא ראיתי שום הילה במועצה שלנו:S] אוקיי, ערסים זה ממש לא בעיה, כי יש פה באמת אנשים מקסימים. אין המון מורעלים, לעומת זאת, מה שיכול להיות ממש מאכזב. והמועצה נחשבת דתית, לכן להוציא כל מיניי טיולים יכול להיות מאוד בעייתי. מועצה גדולה מדיי ויש מלחמה בין מושבים שרוצים גרעינר, מגיע למצב של גרעינר עם 3 מושבים, וככה אין הרבה ימים בשבוע שבהם יורד הגרעינר למושב. התחלתי לכתוב רשימה ממש ארוכה, אבל אני פשוט לא מסוגלת, לא רוצה להרחיק גרעינרים מהמועצה שלנו:S בואי, ותראי בעצמך(; לכל מועצה יש את החסרונות שלה.

spraizler

New member
יש צפי ל9-10 גרעינרים אצלכם

השנה.. בגלל שיש מלא ישובים

דורד

New member
רמת נגב

התנועה נמצאת כאן כולה שנה שניה, והשכב"גים לא ממש מתחברים אליה, פרט למשאבי שדה ששם נמצאת הקומונה, פיתחת ניצנה ששם פעלה התנועה גם לפני שנכנסה לרמת נגב (היו שם גרעינרים מגע"אש) ומדרשת בן-גוריון, שאנחנו נכנסנו לשם מייד לאחר שהנוע"ל יצאו, וגם יש שם פנימיסטים מיישובים אחרים בארץ בהם פועלת התנועה שלנו ולכן הם מחוברים יותר... רק בחודש האחרון התחיל את תפקידו במועצה רכז בני המושבים... והעבודה נורא מסובכת כי בהתחלה היה לנו קשה לעבוד לבד (גרעין עודד ללא רכז וללא מד"בים), ועכשיו כשהוא נכנס קשה לנו להסתגל לעבוד איתו ואם רכזי הנוער שלאט-לאט הופכים להיות סוג של מד"בים... תפקיד הגרעינר ברמת נגב, מעבר להנחיות מד"צים, הדרכת שכבת ט' יישובית ואזורית והדרכת גיל תיכון - העברת פעולות גם לשכבה הצעירה: ז'-ח', ד'-ו' ולעתים גם ג' ומטה (תאמינו או לא). רוב היישובים שפעילים בבני המושבים במועצה הם בכלל קיבוצים (קיבוצים כמו פעם ללא הפרטה ולא כלום), וקשה למד"צים לקבל את המחוייבות של הדרכה או למשל לצאת לטיול, הם נרשמים אבל לא משלמים (הקיבוץ משלם עליהם) ואז הם מרשים לעצמם לבטל ברגע האחרון כי לא אכפת להם... אבל האנשים פה חמודים... וכולם "נשמוטובות"!!! שבת פתוחה ברמת נגב בתאריכים 2-3/3/07 ונסיעה לעדלאידע המטורפת במדרשת בן-גוריון איך מגיעים?? מכל חלקי הארץ מגיעים לב"ש באוטובוס (לתחנה מרכזית) או ברכבת (לתחנת "באר שבע - מרכז" - צמודה לתחנה המרכזית). ומהתחנה המרכזית בב"ש קו 60 או 45 לקיבוץ משאבי שדה (25 דקות נסיעה... היישוב הראשון אליו נכנס האוטובוס... אין מה להתבלבל)

ה טמבל

New member
חלאס צעירים

אם כל הכבוד לידע הרבה שיש בטח לכולכם על המועצה שלכם, היחידים שיכולים לכתוב דברים כאלו על המועצות הם הגרעינרים בהם, כי רק הם יודעים מה זה להיות גרעינר במועצה ומכירים אותה באמת. ואל תעלבו, אבל אין לכם מושג על מה אתם מדברים. אתם רק גורמים לאנשים לחשוב דברים על מועצות שלא תמיד נכונים. רוצים לדעת באמת יותר על מועצות? תיתקשרו לקומונות, תלכו לבקר בהם, דברו עם גרעינרים, זה הכי קרוב למידע אמיתי שתקבלו. וההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לכם, תבחרו מועצה לפי הנוף שאתם יותר אוהבים, כי זה כל כך לא משנה, מנסיון, אחרי שבוע אתה כבר מאוהב במועצה שלך ולא משנה איפה זה, ובכל מועצה צריכים אותכם ובכל מועצה יש עבודה, והרבה. בהצלחה.

מיכלצי

New member
היי, אבל

השרשור הזה נועד בשביל זה. ברור שאנחנו לא מבינים הכל, ברור שאחרי שאתה נכנס, אתה אוהב את המקום למרות הכל ושלא משנה איפה, יש גם יתרונות וגם מגרעות. שאלו את דעתנו, ואנחנו יכולים להביע אותה. אף אחד פה לא התיימר להבין עד הסוף ואת הכל. שאלו דעה - נתנו אחת.

spraizler

New member
בכלל לא נכון

אני, שגר במועצה שלי 6 שנים, יודע הרבה יותר מאשר גרעינרים שבאים לכאן לשנה, ומתוודעים רק לאותם אנשים ספציפיים ולאירועים ספציפיים.

תיהיו בריאים..

קודם כל "אדון טמבל",אל תבוא בגישה מתנשאת ובטח לא מתפזמת(אנחנו לא בצבא להזכירך..) אתה צודק בקטע שגרעינר מכיר את המועצה ממקום אחר ויותר טוב,וגם שחר צודק בדבריו. הנקודה היא די פשוטה- אם אתה רוצה לדעת איך זה להיות חניך במועצה מסויימת תשאל חניך מהמועצה הזו. אבל אם אתה רוצה לדעת את מהות הגרעינר במועצה/איך המועצה לגרעינר/חסרונות ויתרונות-תשאל גרעינר. אין מה לעשות,גרעינר מגיע ממקום אחר,ותיהיה לו הסתכלות שונה על המועצה. קיצר שחר,אתה מכיר את המועצה הרבה יותר טוב,אבל דברייך לא בהכרח יעזרו לגרעינר הבא שם..:) טמבל-צור קשר,נדבר קצת או משהו..:)

ה טמבל

New member
אדון ברנס

אין קשר להתנשאות או לפזם(בכלל מה הקשר שלי ושל פזם?) אבל אתה יודע כמוני שעד שלא תיכנס למועצה ותהיה גרעינר בה לא תבין על מה מדברים. בגלל זה אם כבר אז עדיף שלפחות גרעינרים יהיו אלו שימליצו. חלאס, אני הולך, שביזות יום א' התחילה...

למעלה