תפריט
עמוד ראשי
פורומים
פוסטים
חיפוש
מה חדש
פוסטים חדשים
פוסטים חדשים לפרופיל
פעילות אחרונה
משתמשים
משתמשים מחוברים
הודעות פרופיל חדשות
חפש בהודעות פרופיל
בלוגים
המומחים
השקעות נדל"ן בארה"ב
ייפוי כוח מתמשך , צוואות, ירושות
גישור
דיני משפחה
טיפול CBT
רפואת חניכיים שתלים דנטליים
דיני עבודה
דרכון פורטוגלי
הורים למחוננים
אדריכלות
פורום מיסים
טיפולי פוריות
שמאות מקרקעין
הסרת שיער
מכשירי שמיעה
אזרחות אוסטרית
איך לבחור עגלה לתינוק?
התחבר
הירשם
מה חדש?
חיפוש
חיפוש
חפש בכותרות בלבד
By:
פוסטים
חיפוש
תפריט
התחבר
הירשם
Install the app
Install
פורומים
המומחים
כלכלה
השקעות נדל"ן בארה"ב
שיווק פרוייקטים בארהב למשקיעים
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
אתה משתמש בדפדפן מיושן. יתכן והאתר הנוכחי יוצג באופן שגוי, כמו כן אתרים אחרים ברשת.
אנא שדרג את הדפדפן או השתמש
בדפדפן חילופי
.
הגב לנושא
תוכן ההודעה
<blockquote data-quote="yonir10" data-source="post: 139577365" data-attributes="member: 3989139"><p>מסכים, אך דברייך אינם מדוייקים כל עניין צריך להיות לגופו</p><p></p><p>ברמה העובדתית גם משקיע שיקנה נדלן ממוכר אמריקאי לצורך העניין יהיו הניגודים של מוכר וקונה. המוכר ירצה למכור כמה שיותר גבוה והקונה ירצה לקנות בכמה שיותר נמוך.</p><p>&nbsp</p><p>אני מעדיף למכור נכס שאני מצאתי בהזדמנות ושיפצתי אותו בעצמי ולא נכס שאני לא יודע מה מסתתר בו.</p><p>במהלך החודשים לאחר איכלוס הנכס בדקתי תוך כדי תנועה, אם נשארו דברים שצריך לסדר בנכס דבר שיכול לקרות לאחר שיפוץ, לפעמים יש דברים שמתגלים רק כאשר נכס מאוכלס.</p><p>בחרתי את הדיירים שגרים בו באופן אישי, לא קיבלתי נכס עם דיירים שאני לא מכיר.</p><p>לגבי מחיר שוק כל משקיע יכול לבדוק את מחירי השוק בעידן האינטרנט הכל פתוח, נגיש ומהיר לכולם. בידיוק כמו שיהיה אפשר לבדוק מחירי שוק מעסקאות תיווך.</p><p>&nbsp</p><p>ברמה העקרונית, מי שמלווה ( ואנו בהחלט לא מדברים באופן אישי אלא דנים בסוגיה מעניינת) גם המלווה לעסקאת נדלן יכול להיות מצב של חוסר שקיפות ואמינות בידיוק כמו בכל עסקאת רכישת נכס. גם המלווה יכול לעשות הסדרים עם המוכר ולא למכור במחירי שוק, לגבות עמלות על השיפוץ, לדעת את חסרונות השוק שהמשקיע לא יודע.</p><p>&nbsp</p><p>עניין חוסר שקיפות אינו קשור לאופן העסקה אלא לאדם שאיתו אתה מצבע את העסקה.</p><p>&nbsp</p><p>אני מרגיש הרבה יותר בטוח לספק ללקוח עסקה שאני התנסתי בה בעצמי ובדקתי אותה על "בשרי" מאשר עסקה מהשוק.</p><p>אבל שוב, יכול להיות שיהיה אדם שיביא עסקאות משלו וימכור בנוכלות ויכול להיות מלווה/ מתווך שימכור ביושרה ולהיפך.</p><p>מה שחשוב הוא האדם איתו אתה עושה אותו עסקים.</p><p>&nbsp</p><p>אשמח לתגובתך</p><p>&nbsp</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yonir10, post: 139577365, member: 3989139"] מסכים, אך דברייך אינם מדוייקים כל עניין צריך להיות לגופו ברמה העובדתית גם משקיע שיקנה נדלן ממוכר אמריקאי לצורך העניין יהיו הניגודים של מוכר וקונה. המוכר ירצה למכור כמה שיותר גבוה והקונה ירצה לקנות בכמה שיותר נמוך.   אני מעדיף למכור נכס שאני מצאתי בהזדמנות ושיפצתי אותו בעצמי ולא נכס שאני לא יודע מה מסתתר בו. במהלך החודשים לאחר איכלוס הנכס בדקתי תוך כדי תנועה, אם נשארו דברים שצריך לסדר בנכס דבר שיכול לקרות לאחר שיפוץ, לפעמים יש דברים שמתגלים רק כאשר נכס מאוכלס. בחרתי את הדיירים שגרים בו באופן אישי, לא קיבלתי נכס עם דיירים שאני לא מכיר. לגבי מחיר שוק כל משקיע יכול לבדוק את מחירי השוק בעידן האינטרנט הכל פתוח, נגיש ומהיר לכולם. בידיוק כמו שיהיה אפשר לבדוק מחירי שוק מעסקאות תיווך.   ברמה העקרונית, מי שמלווה ( ואנו בהחלט לא מדברים באופן אישי אלא דנים בסוגיה מעניינת) גם המלווה לעסקאת נדלן יכול להיות מצב של חוסר שקיפות ואמינות בידיוק כמו בכל עסקאת רכישת נכס. גם המלווה יכול לעשות הסדרים עם המוכר ולא למכור במחירי שוק, לגבות עמלות על השיפוץ, לדעת את חסרונות השוק שהמשקיע לא יודע.   עניין חוסר שקיפות אינו קשור לאופן העסקה אלא לאדם שאיתו אתה מצבע את העסקה.   אני מרגיש הרבה יותר בטוח לספק ללקוח עסקה שאני התנסתי בה בעצמי ובדקתי אותה על "בשרי" מאשר עסקה מהשוק. אבל שוב, יכול להיות שיהיה אדם שיביא עסקאות משלו וימכור בנוכלות ויכול להיות מלווה/ מתווך שימכור ביושרה ולהיפך. מה שחשוב הוא האדם איתו אתה עושה אותו עסקים.   אשמח לתגובתך   [/QUOTE]
שם
אימות
פרסם תגובה
פורומים
המומחים
כלכלה
השקעות נדל"ן בארה"ב
שיווק פרוייקטים בארהב למשקיעים
צור קשר
תקנון הפורום
מדיניות פרטיות
עזרה