תפריט
עמוד ראשי
פורומים
פוסטים
חיפוש
מה חדש
פוסטים חדשים
פוסטים חדשים לפרופיל
פעילות אחרונה
משתמשים
משתמשים מחוברים
הודעות פרופיל חדשות
חפש בהודעות פרופיל
בלוגים
המומחים
השקעות נדל"ן בארה"ב
ייפוי כוח מתמשך , צוואות, ירושות
גישור
דיני משפחה
טיפול CBT
רפואת חניכיים שתלים דנטליים
דיני עבודה
דרכון פורטוגלי
הורים למחוננים
אדריכלות
פורום מיסים
טיפולי פוריות
שמאות מקרקעין
הסרת שיער
מכשירי שמיעה
אזרחות אוסטרית
איך לבחור עגלה לתינוק?
התחבר
הירשם
מה חדש?
חיפוש
חיפוש
חפש בכותרות בלבד
By:
פוסטים
חיפוש
תפריט
התחבר
הירשם
Install the app
Install
פורומים
המומחים
כלכלה
השקעות נדל"ן בארה"ב
שיווק פרוייקטים בארהב למשקיעים
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
אתה משתמש בדפדפן מיושן. יתכן והאתר הנוכחי יוצג באופן שגוי, כמו כן אתרים אחרים ברשת.
אנא שדרג את הדפדפן או השתמש
בדפדפן חילופי
.
הגב לנושא
תוכן ההודעה
<blockquote data-quote="yonir10" data-source="post: 139568412" data-attributes="member: 3989139"><p>שיווק פרוייקטים בארהב למשקיעים</p><p></p><p>שלום לכל חברי הפורום,</p><p>אני יזם המתעסק הנדלן במישיגן כבר מספר שנים. ברשותי פורטפוליו נכסים גדול מאוד.</p><p>אני מעוניין בשיתוף פעולה עם חברה/עצמאים שירצו לשווק את הפרוייקטים שלי למשקיעים ישראלים.</p><p>כל הנכסים שלי משופצים ועברו שיפוץ כללי.</p><p>מחירי הנכסים נעים במחירים 50-80K.</p><p>הנכסים מניבים בין 10-11 אחוז נטו (NOI)</p><p>כל הנכסים נמכרים במחיר שוק!!</p><p>אשמח לשמוע האם מישהו מעוניין לשווק את הפרוייקטים שלי או שמכיר מישהו שאוכל לשתף איתו פעולה בעניין.</p><p>לכל שאלה ועזרה בתחומי הנדלן בארצות הברית ועיסקאות אשמח תמיד לעזור בכל מה שאוכל (-:</p><p>תודה רבה</p><p>יונתן</p><p><a href="mailto:yonatanir1@gmail.com">yonatanir1@gmail.com</a></p><p>0525202007</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yonir10, post: 139568412, member: 3989139"] שיווק פרוייקטים בארהב למשקיעים שלום לכל חברי הפורום, אני יזם המתעסק הנדלן במישיגן כבר מספר שנים. ברשותי פורטפוליו נכסים גדול מאוד. אני מעוניין בשיתוף פעולה עם חברה/עצמאים שירצו לשווק את הפרוייקטים שלי למשקיעים ישראלים. כל הנכסים שלי משופצים ועברו שיפוץ כללי. מחירי הנכסים נעים במחירים 50-80K. הנכסים מניבים בין 10-11 אחוז נטו (NOI) כל הנכסים נמכרים במחיר שוק!! אשמח לשמוע האם מישהו מעוניין לשווק את הפרוייקטים שלי או שמכיר מישהו שאוכל לשתף איתו פעולה בעניין. לכל שאלה ועזרה בתחומי הנדלן בארצות הברית ועיסקאות אשמח תמיד לעזור בכל מה שאוכל (-: תודה רבה יונתן [EMAIL]yonatanir1@gmail.com[/EMAIL] 0525202007 [/QUOTE]
שם
אימות
פרסם תגובה
פורומים
המומחים
כלכלה
השקעות נדל"ן בארה"ב
שיווק פרוייקטים בארהב למשקיעים
צור קשר
תקנון הפורום
מדיניות פרטיות
עזרה