שיווק עצמי

לקשמי

New member
שיווק עצמי

תהייה שעלתה לי ושרציתי לשתף בה כאן: גם במקום העבודה הנוכחי שלי, כמו ברוב מקומות העבודה הקודמים, מרוצים ממני בעבודה. לגבי המקום הנוכחי, אפילו מעדיפים אותי על פני הבחורה שהחלפתי עד עכשיו, שהיתה בחופשת לידה ומן הסתם היא יותר וותיקה ממני. לכן גם הציעו לי עבודה כלשהי באותו מקום שכאשר היא תתחיל היא תאפשר לי לעבוד במשרה מלאה. (בינתיים אני עובדת רק 2-3 משמרות בשבוע עד שאותה עבודה שמציעים לי, תתחיל). ואני תוהה על כך שבמקומות עבודה מאוד מרוצים ממני ויחד עם זאת כל כך קשה לי להתקבל לעבודה. לשווק את עצמי ולגרום למראיינים לקבל אותי. זה כנראה משהו שמצריך כשרון או לפחות איזה מיומנות שצריך לפתח. אני מנסה לחשוב מה אני צריכה לעשות כדי לפתח את המיומנות הזאת ולהצליח לא רק בעבודה עצמה אלא גם בהתקבלות אליה.

השוואה

לפני שתחשבי על צדדים מעשיים, במושגי פתרונות ומיומנויות שאולי ( ? ? )חסרות לך. האם את יכולה להבחין בהתנהגות רגשית הרגילה שלך, כאשר את עובדת באופן מסודר בהשוואה להתנהגות כאשר את מבקשת להתקבל ? מה זה נקרא בשבילך "לשווק את עצמי" ? מתוך השאלות הללו יתכן שתוכלי לזהות את התשובה יום טוב אמיר דרור

on the top

New member
ישנו ספר מעולה בנושא../images/Emo50.gif

יש ספר מצויין בו אני התחלתי את כל הנושא של שיווק עצמי בכל המקומות הן בעבודה הן בחיים האישים שמו שיווק עצמי פגי קלאוס, לי הספר מאוד עזר. בהצלחה .

למעלה