שיווק מוצלח

ron ad

New member
שיווק מוצלח

שלום, אחד מהלקוחות שלי בתחום הקוסמטיקה נמצא במקום לא מי יודע מה (מבחינת מיקום פיזי), אנו מפרסמים כל שבוע בעיתונות המקומית והרוסית, ואנשים לא באים! מה ניתן לעשות? אני חשבתי על משיכת לקוחות מהרחוב (רחוב מרכזי בעיר) ע"י חלוקת מוצרים בחינם ללקוחות שיכנסו לחנות. האם יש רעיונות נוספים? רון

למה אנשים לא באים?

אני חושב שזו השאלה המרכזית שאיתה אתם צריכים להתמודד (לעיתים לבעל העסק לא נעים להתמודד עם כאלו שאלות ונוח לו להאשים את המצב נניח שהמיקום לא טוב). אני חושב שברגע שתמצאו את התשובה האמיתית, אתם בשלושת רבעי הדרך לפתרון. התשובה לשאלה הזו יכולה להיות חוסר מודעות ואז יעזור אם תגבירו את הפרסום, תחזקו את המסר במודעה שתבלוט מעל האחרות ותשקלו אולי הפצה של דיוור ישיר או אפילו פלאיירים לבתים באזור. יכול להיות שיצא לו שם של יקרן, או אולי של בן אדם לא ישר. יכול להיות שהסחורה שהוא מחזיק לא מתאימה לקהל בסביבתו (יוקרתית מידי או פשוטה מידי לקהל) ובמקרים כאלה צריך לנקוט שינויים שיווקיים. כפי שהבנת, המפתח לשינוי הוא אבחנה מדוייקת ואמיצה (גם ניסוי וטעיה טוב במקרים כאלה). הפתרון לאחר אבחנת הבעייה הוא קל יותר.

צימט

New member
תגובה ל-שיווק מוצלח

מיקום של עסק הוא פרמטר שתורם במידה והמיקום מעולה אך לא אמור לגרוע במידה ולעסק יש משהו טוב למכור, לראייה מרבית סניפי טיב טעם שוכנים באזורי תעשייה מחוץ לערים ומלאים בלקוחות. לגבי מדיית הפרסום - היה מאוד מעניין לראות מה אתה מפרסם ומציע ללקוחות, תוכל להעלות קובץ מודעה כך שאוכל להתרשם וגם חברי הפורום האחרים. אולי משהו לא יושב טוב ברמת המסר או הצעת המכר הייחודית? אולי אין הנעה לפעולה במודעות ? חלוקת מוצרים חינם לא תעבוד לבד בפני עצמה אלא היא חייבת להיות משולבת ברעיון מאחורי הפעולה. תחשוב על מדיית האינטרנט ככוח נוסף בייצוג של הלקוח כלפי חוץ - עוד חנות פתוחה 24 שעות ביממה עם חשיפה ללקוחות מכל הארץ\עולם

ron ad

New member
להלן המודעה

שלום, להלן סקיצת המודעה לפרסום - רק מלל. אשמח לקבל תגובות. הורדתי את שם העסק על-מנת לחסוך אי נעימויות. רון

צימט

New member
תגובה

היות ולהבנתי מדובר במכללה או בית ספר ללימוד מקצועות קוסמטיקה, המיקום לא כזה קריטי כפי שציינת בתחילה. מודעה עמוסה מידי לטעמי. לך על מודעת יום פתוח - קודם כל להביא אנשים, תעניק להם את השי שתכננתם להעניק , כך תראו את הלקוחות, תדברו איתם, ואם תשכנעו אותם הם אף ירשמו לקורסים וירכשו מוצרים. מה רואים במודעה מבחינה ויזואלית ?

ron ad

New member
מה אין תגובות?

שלום, מה אין תגובות לגבי סקיטת המודעה? אני מאמין שישנם כאן הרבה סטודנטים מהתחום, נו איפה אתם? עד שיש סוף סוף משהו מעשי, מודעה שיורדת לדפוס עוד יום יומיים, ועכשיו אין לכם מה לומר? רון

danchen

New member
ובכן...

האם אין בכלל פניות או שיש טלפונים של אנשים שמתענינים? האם יש מועדים לקורס? מהמודעה זה לא ברור - משום מה ישראלים אוהבים להרשם לקורסים ברגע האחרון - אתה יכו ללהוסיף משהו כמו ההרשמה בעיתומה - הקורס מתחיל בתאריך... הנחה של 500 ש"ח לנרשמים עוד השבוע... לתת מניעים לפעולה יותר מוחשיים ומיידיים. להיות רציני עם הקורס - מה הוא כולל? למה שיבואו אליך ולא לאחרים? כמה זמן הוא נמשך? כרגע זה לא נראה מאד רציני. אין תשובות לשאלות האלו.

בלי לפגוע

אם אתה באמת מחפש ביקורות אז: המודעה עמוסה באופן דוחה את העין, אל תעז להשתמש באפקטים של וורד(בתוך המלבנים) זה מוזיל מאוד מאוד את המודעה, המודעה ניראת כמו פלייר שלא הושקע בו מאום, יש המון מה לשפר לגבי המלל ממש קשה לי עם הניסוח אבל אני לא אכנס לתיקונים(יש לי מספיק משלי) בכול-זאת הייתי ממליץ לך להמנע מכול השאלות הרטוריות האלו "רוצה ללמוד מקצוע חדש?" "רוצה להרוויח 10,00 ש"ח" וכמובן שתחבירית קשה לי עם המושג "הצלחה מושלמת" יותר מידי ו החיבור, ופסיקים וסימנים מיותרים, אני מקווה שתיקח מזה משהו ותשנה את המודעה מהיסוד אחרת ימשיכו לא לבוא.(יש לי עוד הרבה הערות אבל לא עכשיו) בהצלחה

בלי להעליב

אם אתה באמת מחפש ביקורות אז: המודעה עמוסה באופן דוחה את העין, אל תעז להשתמש באפקטים של וורד(בתוך המלבנים) זה מוזיל מאוד מאוד את המודעה, המודעה ניראת פלייר שלא הושקע בו מאום, יש המון מה לשפר לגבי המלל ממש קשה לי עם הניסוח אבל אני לא אכנס לתיקונים(יש לי מספיק משלי) אבל הייתי ממליץ לך להמנע מכול השאלות הרטוריות האלו "רוצה ללמוד מקצוע חדש?" "רוצה להרוויח 10,00 ש"ח" וכמובן שתחבירית קשה לי עם המושג "הצלחה מושלמת" יותר מידי ו.. ופסיקים וסימנים מיותרים, אני מקווה שתיקח מזה משהו ותשנה את המודעה מהיסוד אחרת ימשיכו לא לבוא. בהצלחה

מאמרים שיעזרו לשיווק מוצלח

מפנה למספר מאמרים באתרי שיעזרו לכתוב מודעה שיווקית מוצלחת: תן כותרת מכתב מכירה מדליק מהו הסוד של מלים שמוכרות מלים שגורמות לאנשים לקנות מהם הטריגרים שגורמים לאנשים לקנות. בהצלחה

clev

New member
אם הכנסתי את אתרך למועדפים שלי...

זה אומר שכן. בהצלחה, חן לב קופירייטר, שיווק ופרסום זה תופס אותם! 050-380162

AbraCadabrA

New member
גם אני

חושב שהוא מצוין ,האינפורמציה בו חיונית ומפרה אבל עיצוב האתר{הגרפיקה} מזעזע ולא מזמין וחבל הייתי מציע שתפנה למקצוען שיבנה לך את האתר כי יש לאתר תוכן שיכול להיות שימושי להמון אנשים ובעיקר לקדם את ספרך. *ירון

copytogo

New member
דווקא בנו את זה מקצוענים

מיודענו חן "זה חונק אותם" לב וחברתו המקצוענית וובאקשן - שאני לא מבין איך מישהו שראה את האתר שלהם עדיין ביקש מהם לבנות אחד גם לו בנו את האתר הנוראי הזה המלצה חמה גם ממני - תכנים נהדרים כגון אלה - ראוי שתהיה להם עטיפה נאה יותר אפילו משהו מאוד פשוט - רק שלא יוזיל את התוכן כמו שעושה העיצוב הנוכחי.

ברוח טובה , תיקון

את האתר לא בנו וובאקשן וחן, אלא אני בעזרתו של בני, על פלטפורמה ואיחסון שוובאקשן העניקה לי, ואני אסיר תודה להם על כך. אינני איש גרפיקה ועיצוב לדאבוני ולבושתי. האתר קיים כבר כשלוש שנים בעיצוב אחר, ורק לפני כחודשיים עבר שינוי על פלטפורמה ואיחסון של וובאקשן.

clev

New member
תראנ לנו משהו שאתה עשית!

לרדת על כולם אתה יודע. בוא נראה מה אתה שווה. תעלה לכאן משהו משלך! אני הוכחתי את הכישרון שלי כאן מספר פעמים בעבר. (ולמה אתה כועס על העולם ילד רווק).

למעלה