שיואו!

nutmeg

New member
שיואו!

איזו נפילת מתח... התרוקן לי הראש. מכירים את התופעה? לא שמתי לב כמה אנרגיה תפסו העבודות לאוניברסיטה שזמזמו לי ברקע. אני יושבת אל המקלדת ולא מסוגלת להוציא דבר אחד שישמע לי מספיר "ראוי" או אפילו "קוהרנטי"... יש לי הרגל כזה "להיכנס למחשב" עם הקפה הראשון של הבוקר ולכתוב. לא משנה מה... הגיגים, מחשבות, שיר, סיפור, תלונות... לא מצליחה לעשות זאת בכלל. ניחא לכתוב - גם להתעורר איני מתעוררת! שאני אתעורר בשעה 10:00?? 10:00!!???

ובכל זאת כתבת הגיג נאה ../images/Emo141.gif

תנוחי קצת, נשמה (ולא, לא בקבר). מגיע לך.

גברת קוהירנס, (../images/Emo3.gif)

שימי לב טוב-טוב לסייג שלך- '...שישמע לי מספיק "ראוי" או אפילו "קוהרנטי"...' -לי נראה שג'וליה הייתה מסתפקת ב-מספיק "שלך".
לא כל דקה יש לנו מסר לאומה/ הגיג מבריק, ואם כן- אנחנו לא אנחנו.

ayelet23

New member
הסוסים שבאורווה

אני תמיד מדמיינת לעצמי שהתודעה היא כמו סוס פראי שצריך לנהל אותו בחוכמה..וכשהוא עייף מהמשמעת שהאדון מטיל עליו, לתת לו לנוח, להוציא אותו לאחו לאיזה שיטוט...

nutmeg

New member
אהבתי את הדימוי

ויצאתי לשוח באחו אחלה עשב היה שם

shellyland

New member
מותק, אם היה שם אחלה עשב

לא היית מצליחה להוריד את החיוך מהפנים. כנראה שהעשב שמצאת שם לא היה מזן משובח. [שלינד תוהה אם היא עדיין בפורום הנכון ואם גם כאן צריך לשלם פאקט מרלבורו מס-שפתיים להנהלה ולמנות ראש גדול]

loquado

New member
שיואו ! - זה בערך כל מי שאני מכיר

קצת הסבר שישמע מיסטי (פלורליזם או לא ?!) -זה לא קשור אלייך אישית למרות שזה משפיע עלייך אישית. המון אנשים שאני מכיר נמצאים "מתחת לגשר", יש לזה אפילו ביטוי בהתמעטות הודעות בפורומים שונים... מין אווירה מכבידה, מסוגרת, התמעטות של הומור חיוכים ותקשורת בין אנשים - מוכר ?! זה שזה מתרחש בחייך לא אומר שזה שלך :)

nutmeg

New member
טוב, עכשיו צריך הזבר

לא קשור אלי אישית אבל משפיע עלי אישית וזה שזה אישית שלי זה לא אומר שזה שלי... מהההה??!!

loquado

New member
אקצר שיעורך

כמו שיש מקומות שבהם כולם מרגישים טוב יותר, כך יש זמנים שכולם מרגישים אחרת.זמנים ותקופות נתונים להשפעות שונות ומכאן ההבדל. כמו שבתקופת הרנסאנס היה מין "חיידק" של תגליות והמצאות והבנות שטרם נראו. כך שזמן הוא בעצם כמו מקום בתנועה לא ?! (מקומות שכולם מרגישים יותר טוב את מכירה ועדיין ההכללה מפריעה אני יודע, אבל יש כאלה) הזבר ארוך יועבר אם את משוללת ציניות ,חפה מסטיגמות, אין לך עבר של עובדת אלילים ויודעת שאנחנו לא יודעים. ואוו וואו ווואו מה מחכה לי .

loquado

New member
הנה התחלתי

יש בתים שאתם אוהבת להיות בהם ? -יש יש בתים שאת רוצה רק לקום ולהסתלק מהם ? כמו הבית של הדודה נחמה-יש יופי... עכשיו נניח שלא רק את מגיבה ככה לבתים האלה... אלא עוד אנשים מגיבים באותו אופן-אולי משהו בבית עצמו גורם לתגובות האלה? ונניח (יסוד לא שטיח) נניח שמה שהורגש שם אכן קיים במציאות -אבל בלתי ניתן למדידה ,זה עושה אותו פחות קיים ? המחשבות שלך כרגע לא ניתנות למדידה (מפאת המהירות והברק כמובן) ועדיין הם קיימות לאללה... -עד כאן = לא רואים או לא נמדד ,לא אומר לא קיים... עכשיו ניקח תשע מאות מליון צעדים אחורה ונסתכל למטה על מערכת השמש ובתוכה כוכב כחול זהרורי כזה. אם הדבר הכחול הזהרורי הזה נמצא בתוך השפעה של משהו גדול ממנו (כרגע) זה בדיוק כמו הבית של הדוד ההוא ...וכולם מרגישים מה שקיים בתוך הבית. רק אלה שבתוך הבית לא מבינים לא כולם ממהרים ללכת (כי הם בתוך הבית) ממש קיצרתי ולכן אסיים :) הנה סיומית.

למעלה