שיואו !

red mosquito

New member
שיואו ! ../images/Emo19.gif../images/Emo110.gif

עכשיו חזרתי משארק טאל ( תפוס ת'כריש או משהו כזה), איזה סרט טוב ! אפילו בתור דג היא מושלמת !

Im The Sun

New member
חחח הולך להיות פה מתקפה../images/Emo42.gif

של מעריצים חדשים בימים הקרובים בגלל השחרור של הסרטים. כן... אפילו בתור דגה היא מושלמת

red mosquito

New member
אני לא מעריצה חדשה...

אני חדשה בפורום, אבל מעריצה חדשה? ממש לא...

Im The Sun

New member
../images/Emo32.gifנצל"ש../images/Emo32.gif../images/Emo88.gif../images/Emo42.gif

איך החתימה החדשה שלי

הילד של אנג'לינה

יש לה ילד מכועררררררררררררררררררררר רצחחחחחחחחחחחחחחח פשוט קוף תילנדיייייייייייייייייייייייייייייייי והיא עוד יותר קופההההההההההההההההההההההההההההה בראד ההומו הוא דומה להומלס סיניייייייייייייייייייייייייי עוד משהו?!?!?!?!?! אההההההההההההההההההההה כושלאמא שלכם זונה בת בת זונה

FathomTR

New member
גם כן נחמד

או שאתה מטומטם חסר טעם או שאתה עיוור,להגיד שאנג'לינה קופה? יאאאאאאאאא טטטטטטררררררררווווווווווווולללללללללללללל

limors2

Well-known member
גם אני חזרתי עכשיו...

אהבתי את כריסטינה ומיסי אליוט בסוף....

pinoki

New member
מה שנכון נכון../images/Emo70.gif

סקסית בטירוףףף ואיזה קולל.. מעלףףף עדין לא הבנתי למה קראו דווקא לשניה אנג'י.. אבל לא משנה :)

E

Elektra Natchios

Guest
זה רק אני או שהקול שלה

ממש מתאים לתפקיד?!
ראיתי שארק טייל אתמול, אני אסכם בקצרה -
ו.. שאלה - ראיתי היום תוכנית טלוויזיה על ג'יה קרנג'י והסיפור שלה נשמע ממש מעניין, רציתי לדעת אם הסרט GIA הוא עם הגבלת גיל או משהו? (ראיתי את הטריילר וזה נראה סרט שלא כדאי לראות עם המשפחה... - אני פשוט לא רוצה לחזור על הטעות שעשיתי עם "החטא הראשון" )

pinoki

New member
המלצה שלי..

לא לראות עם המשפחה.. חוץ מקטעים מיניים.. יש קטעי לסבי.. בקיצור לא נעים.. חוץ מזה שזה סרט מעלף

E

Elektra Natchios

Guest
אוקיי... טוב לדעת ../images/Emo9.gif

למעלה