שיואו אני עצבני!!

guy krul

New member
שיואו אני עצבני!!

ילד.. שלא אוהב נירוונה כן.. מחשיב את עצמו חבר שלי אבל אני שונא אותו.. קנה שתי חולצות של נירוונה!!! ועוד... בדיוק כמו שיש לי!!!! רואים.. אני בא אליו ימעתיקן אתה יודע שיש לי את החולצות האלה.. והוא עונה לי "אז מה את כל החולצות היפות יש לך והוא אמר עוד כמה חברים שלי.." אוווו אני עצבני! מאילה היה שומע נירוונה.. אבל לאאאאאא ועדיין... למה בול כמו שלי!!!!!!

space girl

New member
שונאת טיפוסים כאלו

זה דבר כל כך מזוייף אין להם מודג על האמן הם לא שומעים אותו לא יודעים עליו דבר וחצי וקונים דברים שלו בגלל שזה מאגניב או לא יודעת מה ואז חושבים שאנשים שבאמת אוהבים את האמן מתלהבים ....... אבל אם הוא חבר טוב שלך פשוט תנסה לדבר איתו ותגיד לו שזה סתם מזוייף אולי הוא יבין ..... ~בהצלחה~

ganja man

New member
צודקת ב100%

אני מכיר כמה אנשים כאלה וזה מעצבן לאלה. חייב לסיים לרשום יש קיציס אז באזור שאני גר בו(ממלכת חולון(ערסים)) נירוונה זה לא כל-כך מגניב ומי שמקשיב להם בדר"כ לא חבר טוב על ה"מגניבים"(ערסים ופרחות). משהו אחרון לכל מי שלא מכיר ורוצה חולצות , פוסטרים וכדומה אפשר לקנות בחנות של תומר בדיזינגוף סנטר.

Hole In The Sky

New member
יש מליונים ש כאלו אצלי בביצפר!

מקווה ישראל זה ביצפר של WANNABES (כמו כל הבתי ספר בחולון) וגם אצלי יש מלא ערסים ופרחות ולא רק ערסים ופרחות של חולון... גם מבית דגן,ראשון והכי גרוע אזור.

Lord of Spells

New member
תופעה מגעילה בהחלט...

שונא אנשים כאלה...פשוט בא לי לשרוף אותם...אני מאבד את הצפון שזה מגיע לדפוסים חברתיים עקומים... מה זה קשור לדפוסים חברתים?(אחותי ראתה אותי כותב ושאלה...אז אם גם אתם שואלים...) תחשבו לבד ותמצאו מהר את הקשר...

guy krul

New member
לא הוא לא כזה חבר טוב...

אני די שונא אותו. סתם דבק הלהקה היחידה שהוא שמע כל החיים שלו זאת מטאליקה ועכשיו בגלל שאוהבים הרבה סיסטם הוא התחיל גם לאהוב אותם. וגם קנה חולצה שלהם בדיוק כמו זאת של חבר שלי.. תאמינו או לא.. שיפתח סיגנון משלו. אמרתי לו את זה כבר

space girl

New member
באמת נשמע כמו בבצפר דתי

ואני יודעת שזה לא קשור אבל אתמול בגיא פינס הראו את איה ושירלי בבצפר אחד - " תיכון חדש " הבצפר שלי ! הראו את המנהלת והכל , והם ירדו עלייה שאלו אם אפשר לבוא עם חולצת בטן והיום ה1 בבצפר היה גרוע!! גם איבדתי את המערכת שעת אפס ערבית גרוע , גרוע ,גרוע !
מקווה שלכם היה יותר טוב .....

למעלה