שיהייה לנו

zivsb

New member
סלט מילים לבוקר../images/Emo42.gif

משפטי חוכמה + משפטי "אלון מזרחי" משפטי חוכמה o "לאסקימוסים יש 49 מילים שונות להגדיר שלג, כנראה בגלל שיש להם כל כך הרבה ממנו. בשפה האנגלית יש יותר מ-50 מילים להגדיר אידיוט" o "הזמן קיים רק כדי למנוע מהכל לקרות בבת אחת" o "כשהגהנום יקפא, זה יהיה מקום די מגניב לסקי" o "להפסיק לעשן הוא הדבר הכי קל שאי פעם עשיתי. אני צריך לדעת, עשיתי את זה אלפי פעמים" o "הזהר בקריאת ספרי רפואה. אתה עלול למות מטעות כתיב" o "הסיבה שאנשים מפגינים נגד לבישת מעילי פרווה ולא נגד מעילי עור היא שהרבה יותר קל להציק לנשים זקנות מאשר לרוכבי אופנועים" o "ציור מודרני מוכיח שדברים יכולים להיות גרועים יותר ממה שהם נראים" o "העולם מלא באנשים חכמים שצוחקים או באנשים טיפשים שמתכוונים למה שהם אומרים" o "התחלתי דיאטה, הפסקתי לשתות ואכלתי ממש מעט, תוך שבועיים איבדתי ארבע-עשר יום" o "אם לא הצלחת בניסיון ראשון, כנראה שצניחה חופשית זה לא בשבילך" o "מגזין "טיים" פרסם סקר חדש, מסתבר ששלושה מתוך ארבעה אמריקאים מרכיבים 75% מהאוכלוסיה" o "מי שהולך לישון עם תחת מגרד, שלא יתפלא אם הוא מתעורר עם אצבעות מסריחות" o "אם אתם לא מצליחים לנצח את המחשב בשחמט, תעשו את מה שאני עשיתי - נסו היאבקות חופשית" o "חוקי הכדורגל מאוד פשוטים: אם זה זז ? תבעט בו. אם זה לא זז ? תבעט בו עד שיזוז" o "סקי משלב פעילות באוויר הפתוח והורדת עצים עם הפרצוף שלך" o "אם הייתי יכול לעשות להם טרנספר למדינה אחרת, הייתי שולח אותם למדינה של קניבלים" o משה סיני: " בית, מכונית ודירה" o "לא ייתכן שהמשטרה תיקח את החוק לידיים" משפטי אלון מזרחי: o "יש חוסר אי-ודאות במכבי חיפה" o "יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער למשחק" o "לרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה" o "הקהל של בית"ר אוהב אותי כי אני כורדי כמוהם" o "לא צריך לצאת מפרופורציות וצריך להישאר עם הראש על המותניים" o "אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש" o "אני משחק בקבוצת אם-בת של רומא" o "אני רוצה לשחק באירופה ואמרתי את זה גם בתקשורת וגם בטלוויזיה" o "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד"

zivsb

New member
56 עובדים חדשים התקבלו לעירייה

56 עובדים התקבלו לעבודה בעירייה מאז בני רגב ראש העיר כמה מהנדסים? כמה טכנאים? כמה בוגרים אונברסיטאים? כמה מומחי מחשבים או תברואנים?? נשאל בפסח??? ומפטרים עובדים גם טובים וגם יעילים

מר zivsb

קל מאוד לזרוק מספרים לאוויר....אבל המציאות והכותרות שאתה זורק לאוויר ממש ממש לא נכונים אבל מה לכתוב מותר מישהו יעשה לך משהו במידה והנתונים לא נכונים?????????????.לא.........

zivsb

New member
ידידי המלומד המספר מדוייק בהחלט

בדו"ח האחרון מחודש מאי 2003 התקבלו 56 עובדים +2 שלא מופיעים ברשימה אבל יש יותר ואם תתעקש נבקש מגרון עמוק להמציא את הרשימה

למעלה