סלט מילים לבוקר../images/Emo42.gif
משפטי חוכמה + משפטי "אלון מזרחי" משפטי חוכמה o "לאסקימוסים יש 49 מילים שונות להגדיר שלג, כנראה בגלל שיש להם כל כך הרבה ממנו. בשפה האנגלית יש יותר מ-50 מילים להגדיר אידיוט" o "הזמן קיים רק כדי למנוע מהכל לקרות בבת אחת" o "כשהגהנום יקפא, זה יהיה מקום די מגניב לסקי" o "להפסיק לעשן הוא הדבר הכי קל שאי פעם עשיתי. אני צריך לדעת, עשיתי את זה אלפי פעמים" o "הזהר בקריאת ספרי רפואה. אתה עלול למות מטעות כתיב" o "הסיבה שאנשים מפגינים נגד לבישת מעילי פרווה ולא נגד מעילי עור היא שהרבה יותר קל להציק לנשים זקנות מאשר לרוכבי אופנועים" o "ציור מודרני מוכיח שדברים יכולים להיות גרועים יותר ממה שהם נראים" o "העולם מלא באנשים חכמים שצוחקים או באנשים טיפשים שמתכוונים למה שהם אומרים" o "התחלתי דיאטה, הפסקתי לשתות ואכלתי ממש מעט, תוך שבועיים איבדתי ארבע-עשר יום" o "אם לא הצלחת בניסיון ראשון, כנראה שצניחה חופשית זה לא בשבילך" o "מגזין "טיים" פרסם סקר חדש, מסתבר ששלושה מתוך ארבעה אמריקאים מרכיבים 75% מהאוכלוסיה" o "מי שהולך לישון עם תחת מגרד, שלא יתפלא אם הוא מתעורר עם אצבעות מסריחות" o "אם אתם לא מצליחים לנצח את המחשב בשחמט, תעשו את מה שאני עשיתי - נסו היאבקות חופשית" o "חוקי הכדורגל מאוד פשוטים: אם זה זז ? תבעט בו. אם זה לא זז ? תבעט בו עד שיזוז" o "סקי משלב פעילות באוויר הפתוח והורדת עצים עם הפרצוף שלך" o "אם הייתי יכול לעשות להם טרנספר למדינה אחרת, הייתי שולח אותם למדינה של קניבלים" o משה סיני: " בית, מכונית ודירה" o "לא ייתכן שהמשטרה תיקח את החוק לידיים" משפטי אלון מזרחי: o "יש חוסר אי-ודאות במכבי חיפה" o "יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער למשחק" o "לרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה" o "הקהל של בית"ר אוהב אותי כי אני כורדי כמוהם" o "לא צריך לצאת מפרופורציות וצריך להישאר עם הראש על המותניים" o "אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש" o "אני משחק בקבוצת אם-בת של רומא" o "אני רוצה לשחק באירופה ואמרתי את זה גם בתקשורת וגם בטלוויזיה" o "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד"