שיהיה לכולם אחלה סוף שבוע אוהב אותכם ותתפללו בשבילי שמחר אנגליה עוברת.
A Amir33 New member 20/6/02 #1 שיהיה לכולם אחלה סוף שבוע אוהב אותכם ותתפללו בשבילי שמחר אנגליה עוברת.
א אוהב לאהוב בצאט New member 20/6/02 #2 אתה מתכוון אנגלייה הבייתה????? תיזהר אני בהימור על ברזיל......
ה הנוסע השמיני New member 20/6/02 #3 הכוונה שאנגליה עוברת לסטנדרט... ...המטרי...יעני בלירה סטרלינג 100 פני... באחד מטר 100 ס"מ... באחד ק"ג, אלף גרם... בשעה אחת ועוד חצי שעה..שלושה גולים לרשת ברזיל...ברשת אנגליה רק 2... נ.ב.You know that I know that you know ...
הכוונה שאנגליה עוברת לסטנדרט... ...המטרי...יעני בלירה סטרלינג 100 פני... באחד מטר 100 ס"מ... באחד ק"ג, אלף גרם... בשעה אחת ועוד חצי שעה..שלושה גולים לרשת ברזיל...ברשת אנגליה רק 2... נ.ב.You know that I know that you know ...
מ מייקי69 New member 21/6/02 #5 ברזיל ! ברזיל ! וכל מילה נוספת מיותרת !!!!!! עאלק אני מבינה בכדורגל! סתם מפחדת פחד מוות מדונה פלור.... חחחחחחחחחח
ברזיל ! ברזיל ! וכל מילה נוספת מיותרת !!!!!! עאלק אני מבינה בכדורגל! סתם מפחדת פחד מוות מדונה פלור.... חחחחחחחחחח
ע עיניים New member 21/6/02 #6 ../images/Emo141.gif נו, מייקי, באמת,,,, את לא יודעת שדונה פלור נשואה לשניים??? אז מה כל הפחד, הא?
א אחותו של שקספיר New member 21/6/02 #7 אני כבר בחרתי בחירה ברורה לחלוטין בין אנגלי מיובש צנום ויבשושי לבין ברזילאי עסיסי מוצק ושזוף. אין התלבטות .ו את מי זה מעניין כשכל הערומים מהשרשור ההוא רצים על המגרש. מצידי שירוצו אחרי הכדור.
אני כבר בחרתי בחירה ברורה לחלוטין בין אנגלי מיובש צנום ויבשושי לבין ברזילאי עסיסי מוצק ושזוף. אין התלבטות .ו את מי זה מעניין כשכל הערומים מהשרשור ההוא רצים על המגרש. מצידי שירוצו אחרי הכדור.
D dona flor New member 21/6/02 #8 משתתפת בצערך../images/Emo7.gif סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!! אנגליה...חחחחחחחחחחחחחחחח יצחקת אותי!!!!!!!!!!! נה נה נה נה נה נה!!!!!!!! ברזיל!!!!!!!!!! BRASIL CAMPEAO
משתתפת בצערך../images/Emo7.gif סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!! אנגליה...חחחחחחחחחחחחחחחח יצחקת אותי!!!!!!!!!!! נה נה נה נה נה נה!!!!!!!! ברזיל!!!!!!!!!! BRASIL CAMPEAO
גלית יחידה New member 21/6/02 #10 וודאי שבחרת נכון בעד ברזיל בכדורגל ובעד הברזילאי בבית ולכל אלה ששיושבים צמודים למרקע ישששששששש אנגליה בבית ברזיל ממשיכה גלית
וודאי שבחרת נכון בעד ברזיל בכדורגל ובעד הברזילאי בבית ולכל אלה ששיושבים צמודים למרקע ישששששששש אנגליה בבית ברזיל ממשיכה גלית
ה המסע לעבר הקשת New member 22/6/02 #11 ../images/Emo86.gifגווווווווווווווווווווווווווול אולֶה אולֶה אולֶה אולֶה ברזיל..... משווה בתוספת הזמן של המחצית הרשונה.......ו... גווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולללללללל 1:1 במשחק בין אנגליה לברזיל...... גווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולללללללל 2:1 לברזיל................... וקצת סטטיסטיקה....... בכל מונדיאל שברזיל מנצחת את אנגליה....... ברזיל זוכה ב " אז בא לריו....... בא נרקוד עד או הבוקר.......
../images/Emo86.gifגווווווווווווווווווווווווווול אולֶה אולֶה אולֶה אולֶה ברזיל..... משווה בתוספת הזמן של המחצית הרשונה.......ו... גווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולללללללל 1:1 במשחק בין אנגליה לברזיל...... גווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולללללללל 2:1 לברזיל................... וקצת סטטיסטיקה....... בכל מונדיאל שברזיל מנצחת את אנגליה....... ברזיל זוכה ב " אז בא לריו....... בא נרקוד עד או הבוקר.......