שיהיה לכם ערב שישי מהנה ונחמד:)

ufo11

New member
שיהיה לכם ערב שישי מהנה ונחמד:)

איפה אתם הערב?

qt1

New member
גם לכם , לכולכם ../images/Emo23.gif

אנחנו בבית עם ה
(עוף) בתנור+תוספות וסרט שנזמין מהטיוי... הילדה יוצאת לבלות , הילד שחושב שמקום שני זה לא משו , נשאר בבית וגם ה
שלא
(רואה...)
ואתם? שבת שלום

Nayeli

New member
היום לא עושים כלום...../images/Emo108.gif

אבל מחר בבוקר עושים
(על האש) ביער המלאכים עם חברים מהבסיס. עשיתי עוגת שוקולד בחושה, הבנות של אח שלי פה אז הם עזרו לי... hashy את צריכה לשמוע את שליו עושה חיקויים של לובה, ואת אופק עושה "'צטערת".....(שליו בת 7 אופק בת 4)

ufo11

New member
אני רואה הילד פרפקציוניסט :)))

זה טוב כל עוד זה בגבולות הטעם הטוב (מניסיון) אני הולך למותק לראות כוכב נולד והאקדמיה לצחוק:))

hashy

New member
אצלנו יש מסיבת התקנות ../images/Emo65.gif

בייב הזמין עוד שני חברים שעוסקים במחשבים והם הולכים להתקין כל הלילה שישה מחשבים!!! עד שמצאתי מה להביא למסיבת התקנות... אוף!!! בסוף קניתי להם קופסא של גלילי שוקולד ועשיתי טארט טאטאן והכנו סלט פירות ונביא גלידה ואם זה לא יספיק להם אז שילכו ל...התקין
לילה טוב וערב מדהים לכולם נ.ל.

ufo11

New member
ערב התקנות:) נשמע מעניין:) זה מעיין

ערב שדרוג המחשב? משהו כזה?

hashy

New member
בסוף הטוב ביותר היה הפאי החם עם

גלידה וסלט פירות שהגשתי לכל אחד... והשש-בש. הערב היה אמור לכלול התקנת רשת, גייט וואיי, סרבר פירמוט שני מחשבים וכו' אבל היו חסרות תוכנות שלקח כל הלילה להוריד אותן והדברים נידחו להיום.... עב"מ יקירי, ידעתי שתתלהב, לנסות להשחיל אותך לערב הבא? דרך אגב, זה היה פאי תפוחים הפוך... משהו משהו (ובלי שוקולד...) רוצים את המתכון?

qt1

New member
ברור../images/Emo42.gif מהר מהר מתכון../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

אפשר מילוי אחר במקום תפוחים? רק שלא יהיה מסובך אה?

hashy

New member
טוב. אז להלן המתכון...

העוגה היא טורט פירות שנאפית הפוך (הבצק למעלה) ואח"כ הופכים או בשמה המקצועי "טארט טאטן" [ע"ש האחיות שאטן ששכחו לשים את הבצק כשהכניסו את העוגה לתנור....LOL] היא לוקחת לי להכנה גג שעה ושווה כל רגע... קודם כל הבצק הפריך... 1.5 כוסות קמח מעט מלח 1 כפית סוכר 100 גרם חמאה קרה שעמדה בחוץ קצת להתרכך 1 חלמון ביצה 1/5 כוס מים (להוסיף לאט לאט ולפי הצורך) 2 ניירות אפיה (לרידוד - לא הכרחי) מערבבים הכל, את הלישה נח לעשות על נייר אפיה (כך שהקמח לא נדבק) שמקפלים אותו כך שהקמח לא יפול ולוחצים (אך אפשר גם על משטח מקומח או בקערה). מקפלים בתוך נייר אפיה ושמים במקרר לכחצי שעה. בינתיים הפירות... 3/4 כוס סוכר 8 תפוחים ירוקים חמצמצים / אגסים קלופים וחתוכים לרבעים (בלי הבתוכו) 50 גרם חמאה --------- עושים כרמל מהסוכר בתבנית שלמה (רצוי עגולה, פיירקס מצוינת לזה) [כרמל: מפזרים סוכר על התבנית ושמים על אש גבוהה ומחממים עד שנהיה זהוב וקצת מבעב] מוסיפים חמאה מנמיכים את האש ונותנים לה לימס. שמים את התפוחים מסביב כשהאחד מכסה קצת את השני ומעבירים לחום בינוני מכסים ונותנים לזה להתבשל 15-10 דקות. האפיה... מחממים תנור לחום בינוני, מרדדים את הבצק (בין שני ניירות אפיה כם מארוך - הכי נח) כך שיהיה בקוטר גדול יותר מהתבנית. שמים את הבצק הרדוד מעל הפירות ואת יתרת הבצק דוחפים בין הפירות לקצוות התבנית ומכניסים לתנור לחצי שעה. הסוף... מוציאים וכמו שזה חם שמים מעל או צלחת הגשה או נייר כסף והופכים. חותכים חתיכה (עננננננננננקית), מוסיפים גלידה, קרם פרש, יוגורטי פירות, מעדני וניל או מה שבא לכם קר ונוזלי ו/או סלט פירות ואוכלים.... בתאבון. אגב, את העוגה הזו הכין בייב בדיט השני שלי איתו - Nayeli הייתה הידיים... LOL [ללא מבינים, נכרתי את בייב באינטרנט. הפגישה הראשונה הייתה שהגעתי למרכז (מההורים באשקלון) והוא לקח אותי טרמפ לאיזה פגישה בחיפה ובשניה נסענו אליו שתינו ליומיים. הלכנו לשוק בואדי בחיפה וכשחזרנו הוא העמיד אותה לאפות (תוך כדי שהוא נותן הסברים והדגמות)] כבר סיפרתי שהוא בשלן עולמי?
אז qt1 - מסובך? מה עם המתכון שלך? ufo - מה דעתך, מותק תאהב אם תכין לה? Naiely - שימי את המתכון המדהים שלך ואולי אפילו אצליח להפוך אותו לחרובי וטעים ואם יש דרישה אז לדל קלוריות.

qt1

New member
hashy מסובך../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif

אפשר לשים משהו במקום תפוחים? לא אוהבים ב
שלי תפוחים מבושלים... איזה מתכון רצית? אני יודעת לזרוק
(עוף) לתנור , זה מה שרצית? המטבח ואני לא חברים משו... , אני יכולה לחפש לך בפורום מתכונים מה שרק תרצי , איך אני?
אגב, כל מה שאת מצרפת למתכונים שלך יהיה תלוי לי על המקרר , כל הדש"ים לאמא וכל הפרגונים לאחות , אז קחי את זה בחשבון , LOL תודה על המתכון , ממתינה לראות אם אפשר מילוי אחר - אנסה ואדווח במידה ואפשר במילוי אחר. המשך שבוע טוב
ותודה על המתכון!!!

hashy

New member
אגסים, אפרסקים, דובדבנים מסוננים,

בננות... כל פרי שאפשר לכרמל... מסובך? נמרוד כרמל...ומלקק... בת וחבר מקלפים פירות... את עושה בצק ושמה בתנור ואופס, פעם אחת עושים ואז כבר לא כל כך... מקסימום תעמדי במטבח תעשי ותגידי: קשה, קשה...LOL ממהרת,

Nayeli

New member
גם אצלי

היה סבבה בעל האש
... העוגה חוסלה כמעט עד הפירור האחרון

qt1

New member
Nayeli היי ושבוע טוב ../images/Emo42.gif

איזו עוגה אפית? אם היא לא קשה מדי , תני מתכון פליז? עושה רושם שההורים שלכן גידלו שתי בשלניות שמפנקות את בני הזוג
ומה איתנו? יאללה בלי אפליות... שבוע טוב

Nayeli

New member
עוגת שוקולד בחושה.....

מתכון קליל, אני אכתוב אותו יותר מאוחר או מחר... ולא ההורים שלנו ממש לא גידלו אותנו כבשלניות... לhashy יש חבר בשלן ואני סתם אוהבת לעשות עוגות ולבשל עם חבר שלי

ufo11

New member
פאי תפוחים הפוך? פששש... נשמע

מעניין:) האמת היא שאני ומחשבים זה לא הקשר הטוב בעולם. המחשב טוב בשבילי לשמיעת מוסיקה, להדפיס עבודות, לשחק איזה משחק פעם בכמה זמן... וכמובן, לשוטט לי באינטרנט. מה שכן, לפרמט אני יודע:)))) (וגם לשחק שש בש, אבל זה לא קשור למחשבים)

hashy

New member
אתה חמוד כזה.... טוב. בפעם הבאה אני

ארשום אותך לשש-בש (ואני מזהירה מראש התחרות קשה)..

Blueberry Kiss

New member
מושי, נראה לי שפאי תפוחים הפוך

זה מה שאמא שלי מכינה. כל אופן, אל תכנס לפורום הזה שאתה תמיד נכנס אליו ... אני רוצה לשאול שם שאלה, בלי שתראה

למעלה