שיהיה לכולנו שבוע טוב
שבוע שבו

odeliaremos

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ישבתי במרפסת מול הים ריח של ים וסתיו ביחד,הדפסתי את החומר של השלבים וישבתי לקרוא אותם וזה מעניין אין שילוב יותר טוב לנשמה.גם ים וגם מחשבה, לסדר טיפה את הראש ככה שעתיים ללא פלפון ללא אנשים לבדי. הדלקת בעיניים כבר עברה ומקווה ומאחלת שיהיה לי שבוע יותר טוב מקודמו, לפחות חייבת לנסות לגרום לכך ומאחלת לכם גם ושולחת לכולם חיבוק|
. יעל כתבתי את המשימה ששאני רוצה להשיג השנה ואני מוכרחה לומר לך שתוך כדי המענה שאלות וקריאת השלבים בקישור שנתת הבנתי שבעצם חלק מהתהליך התחיל,הבנת הצורך והרצון שלי שלב עבר ומקווה להשלים את התהליך. תודה על הכוח שאת נותנת ועל הלימוד שאת מלמדת אותנו.

היי אודליה, קודם כל תרגישי טוב

ושיהיה לך שבוע טוב. בלי פלאפון בלי אנשים לבד עם הים בסתיו, איזה שילוב מדהים, הלא כן? הדברים שאני כותבת מיועדים בדיוק בשביל לגרום למחשבות ולתובנות כמו שהגעת אליהן היום, ואני שולחת לך
ו-
. נ.ב. - לא מלמדת, כי לימוד זה משהו שנעשה מגבוה, ואני לא יודעת יותר מאחרים בחיים שלהם, אבל מקווה שמצליחה להעביר איזשהו מסר, ולעורר למחשבה, בשמחה, תמיד. שבוע מצויין,

michal24

New member
שיהיה לכולנו שבוע טוב ../images/Emo140.gif שבוע שבו

נזכור להתמקד במה שיש לנו, במה שטוב לנו ובכל הדברים שיש לנו להודות עליהם, וננסה לחייך כמה שיותר בקיצור - שבוע מלא בשימחה,זה מה שאני מאחלת לעצמי ולכם

בוקר טוב לכולם ושנת לימודים שמחה

ומעניינת לכל הסטודנטים שמתחילים היום את שנת הלימודים.

למעלה