שיהיה יום רגוע!

AYELET1

New member
אכן ../images/Emo10.gif ולמה כוונתך בתפילה?

לתקווה, למשהו אחר?

גליה12

New member
לזכרם של הרוגי הפיגוע../images/Emo16.gif

ושוב הקולות והמראות. ושוב נערים שיצאו לבלות. ושוב דם וזוועה ואנחנו רק שואלים את עצמנו למה? ועד מתי? ואין איש שיענה, אין איש שידע.

*אביבה*

New member
בוקר טוב בכל זאת...ננסה../images/Emo23.gif

כואב. מאוד. לא הייתי הרבה זמן וחשבתי הרבה. הניתוק מכל אמצאי התקשורת עשה לי הרבה טוב. עברתי דירה למקום קסום. אנחנו כולנו התחברנו לדברים שכבר נעלמו מזמן. אני כאן אם אתם רוצים לדבר איתי.

AYELET1

New member
היי אביבה!

יום טוב זה לא... אבל שמחה מאד לראותך ומאחלת לכם שתתחדשו ותהנו מהמקום החדש!

*אביבה*

New member
היי גלי

המילה התארגנת מתאימה. לעבור לבית כזה גדול זה לוגיסטיקה כי קודם צריך להכיר את שטח האש... יש עוד קרטונים ובלאגן אבל.....שקט ונוח וטוב לי. הבאלאגן לא מפריע כי יש הרבה מרחב. לא מוצאים עוד את הכל, ויש דברים שצריך לתלות ולסדר ולנקות נו... מה אגיד לך...ההתארגנות בעיצומה......

לי יש שיטות, שעברנו לדירה הזו

אחרי שהארגזים והכל היה פה, לקח לי 4 שעות לארגן הכל בחזרה. שיטתיות

*אביבה*

New member
ורד הגליל - אשמח לקבל עיצות

4 שעות נראה לי כמו משהו דמיוני לחלוטין. כן גם לי שיטה. זאת שיטה מאוד שיטתית שמרוב שהיא שיטתית הבית פשוט מלא בשיטות של איך השיטה ממש לא עובדת. בקיצור, עזרה ממש מבורכת מבחינתי. נראה לי שגם האריזה היתה ממש לא משהו. בהמעטה.

AYELET1

New member
אביבה, בסוף תסיימי לחלוטין פריקה,

השמש תזרח (כי לפי תאורך יהיה כבר אביב
) , תשעני לך אחורה ותהני מהבית החדש
ואם זה מנחם אותך, גם אני לא פורקת חבילות עם דיפלומה ...

אביבה, אני אבנה לך ולשאר הפורום

מדריך להעברת דירה, יקח לי כמה ימים, כי אני רוצה לכלול בו הכל, יש לי כבר כללים, והכל עובד כמבצע צבאי. ובאמת נראה לי שאני צריכה את המדריך הזה לעצמי, כיוון שאתמול בעל הדירה אמר שהוא רוצה שנעזוב, כי אנחנו בפיגור של חודש אחד בשכירות, אתמול שילמנו לו על חודש נובמבר, והוא כועס שלא שילמנו על דצמבר, היתה לנו בעיה באיזה שלב ויש את ההפרש של החודש - מנוול ..... אני מקווה שעוד יומיים שלושה יהיה המדריך מוכן, והוא יהיה ארוך...

אטיוד5

Active member
אענה לך רק על הלמה...

כי את התשובה לעד מתי אינני יודע. למה? כי הערבים לא רוצים אותנו בשטחים וגם לא בקו הירוק. נורא פשוט.

למעלה