שיהיה יום טוב

jess ועוד

New member
שיהיה יום טוב

כי הבוקר שלי התחיל בלילה אוף כבר אי אפשר לשון.... כבר יותר מחודש שאני לא ישנה יותר משעה וחצי רצוף ..... ולא שזה משתנה אחרי הלידה...אבל אז יש סיבה טובה לקום

RomiVais

New member
בוקר מצויין לך ../images/Emo42.gif

גם אני קמתי מוקדם היום.. וקפצתי לביקור <מנצלת את העובדה שיש לי מעט זמן> אחרי הלידה בהחלט יש סיבה טובה לקום..
שיהיה לך ולכולם יום קסום

Queen Of Love

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב!! ../images/Emo42.gif

הצלחתי לקום ברבע ל-6 לא יודעת איך... העיקר שלא איחרתי לעבודה!! מה שלומך ג´סוס?, לא מצליחה להירדם?

Queen Of Love

New member
מממ...

נכון....ואז כשנרדמים...קשה לקום!!
אבל עכשיו בכיף הייתי נרדמת... יש לך רעיון איך להתעורר?? לך יש תמיד רעיונות יצירתיים

טוק, טוק, אפשר? סיפור אישי?

גם אני קמתי מוקדם הבוקר. אז נכנסתי לשם, ולכאן. אולי גם אתם תוכלו לעזור. להעיר, להאיר-אבל נא לא לקטול.ובכוונה לא פותחת הודעה חדשה-בסדר?
תודה מראש
מבקשת לא לשפוט , לנסות להבין ואולי לעזור.
היינו ברומן-הוא נשוי ואני גרושה. נולדה ילדה. נודע לאשתו והם התגרשו.
היא-האשה האידיאלית בעייניו ובעייני משפחתו-כי כך הוא גם מציג אותה. אני-כמובן שלא! אני השרמוטה, המזדיינת.(סליחה-מילים שלו)
הוא מבקר אותי על כל צעד, מתרץ למה לא יכול לחיות אתי-ואני מנסה לרצות אותו(בטפשותי) ונכשלת כמובן. כי הוא-מחפש את דונה אידיאלה.
הוא מאשים אותי בהרס נישואיו, בהרס חייו. במשפחה שלו מסתבר מטפטפים לו שאני אשמה-כי ידעתי שהוא נשוי, ולמה לא עשיתי הפלה.אז-הם נגדי, ולא מקבלים אותי.(פעם אחת שוחחתי עם אחיו-והבנתי הכל-שהם לא מקבלים אותי)ואז-אני נשארת לבד, ובחוץ-מחוץ למשפחתו. הוא הולך אליהם בימי שישי בערב-ואני נשארת לבד עם הילדה-או שהולכת לבד להורי.הוא גר אצל אחותו-ואני בדירה לבד. אי אפשר לקיים ככה זוגיות, אבל אנחנו ממשיכים. לי נשבר-אז מתחילה לעשות סנקציות במין.-לא רוצה לשכב איתו-כי תמיד זה מתי שהוא רוצה. הוא מתחיל להטריד אותי וכו´-ואני אובדת עצות.פעם שוכבת איתו, פעם -לא. מסובך-כי גם לי קשה להתנתק.הוא נהיה לחוץ.ואני לא יודעת מה לעשות. הילדה אוהבת אותו(?)-כך נדמה לי. הוא נקרע,ואני לא מאמינה לו. הוא נוסע לחופשה בלעדי עם ילדיו וחברים (????)-אני בתחושת עמימות שלא מספר לי הכל-הוא מתקשר משם-ושוב אנחנו רבים בטלפון. נסעת לחופשה? אז מה איכפת לך מה אני עושה?-הוא בצורך לשלוט בי, אובססיבי. קשר חולני-אני יודעת, אל תכתבו לי את זה בבקשה.
לא מזמן פנה לתכנית קבלה ברדיו-ונאמר לו שם שיש מישהי, נוכלת(???)שהוא התאהב בה, והיא עשקה אותו, לקחה ממנו כספים, רימתה אותו, והוא התאכזב ממנה אכזבה גדולה(מי זאת? אני? אולי יש מישהי אחרת, נוספת?) אני המומה! מנסה לחשוב מי זאת יכולה להיות? ומה הולך פה לעזעזל?לא רוצה לראות אותו-רבים.
בסוף-נרגעים. אבל.... אתמול נשברתי והתקשרתי לאחיו-כי הוא הטריד אותי. הגעתי לגיסתו-אשת אחיו בטלפון.(שבעייני היא יכולה להיות הנוכלת שבסיפור-אבל????) היא מדברת אתי ומספרת שהוא היה אצלהם בליל שישי לארוחת-ערב.ושהם דיברו, ושהיא הבינה ממנו שהוא לא מעוניין בי.שאלה אותי שאלות כמו חקירת השב"כ. רצתה לדעת הכל-למה הבאתי את הילדה, שידעתי שהוא נשוי,שהיה לו הכל, בקיצור-אני אשמה.סיפרתי לה שהוא מטריד אותי, וששנינו "אשמים" במה שקרה. היא שאלה אם גם אני מתקשרת אליו ומטרידה אותו. נכנסה לי לעצמות. בסוף אמרה-שהיא מבטיחה לי שהיא תמצא לו מישהי, כדי שהוא יעזוב אותי.
היא כל הזמן רק ניסתה למצוא סיבות לכך שאני אשמה, ולכך שהם לא יקבלו אותי.כי אשתו היא מפעל הפיס בשבילו.אמרתי לה-שיחזור לאשתו. אמרה-שזה באמת פתרון-אבל לא כלכך פשוט.קודם היא תסדר לו מישהי... בקיצור-יצאתי בהרגשה שהיא בוחשת בסיפור שלנו, היא ידעה עליי יותר מדיי פרטים אישיים-מאיפה בדיוק? הוא אדם סגור, לא מדבר...לדברי אחיו. הייתה לי תחושה של שמחה לאיד-שרע לי.וחשדתי שאולי יש לה משהו איתו. אולי היא הנוכלת בסיפור.
בעלה עוזר לו בעסק-והוא משלם לו כסף. הוא נוסע באוטובוסים-והיא במכונית. היא-שולטת בבעלה-את זה אני יודעת מהבחור. אז אולי יש לה אינטרס? להפריד בינינו? אולי היא "מתלבשת עליו?" או בגלל סיבות אחרות? מה הולך פה?
לכתוב ספר?

מאו יין

New member
איזה סיפור!!!!!!!!!../images/Emo5.gif

למה לך לבחוש בסיר כל כך מבולגן?? תצילי לך ולילדתך את מה שנשאר מהחיים, הוא לא נשמע כמו מישהו שיעניק לך אי פעם חיי משפחה מאושרים וטובים,בלי כל קשר למשפחתו,הרי אם היה רוצה ואוהב היה לוקח אותך ואת הילדה לחיות איתו ומעמיד את משפחתו במקום,אין אדם נשלט ע"י אחרים(חברים או משפחה)אלא אם הוא רוצה בכך!!!לדעתי כבר לא שווה להתעסק ב"מי היא האישה האחרת או הנוכלת או האם אחותו מנסה להפריד וכולי... מה זה משנה.זה לא קל נכון יש ילדה (בת כמה אם אפשר לשאול?)אבל כדאי לך לעבור הלאה בחיים ולמצוא קשר שבאמת יתן לך את מה שאת צריכה ומגיע לך
(זו כמובן רק דעתי הלא מקצועית...) בכל אופן עכשיו רק תקבלי
חזק ואמיץ!!!והמון

מיקי 35

New member
מדליקה...

קודם כל... ברוכה הבאה ! שנית כל... אם תרשי לי כמה עצות. ברור מהסיפור שלך כי האיש לא מקבל אותך. ברור כי הוא לא באמת אוהב אותך, וכי הוא מרגיש שאת לא מספיקה בשבילו. גם אם הוא יחליט יום אחד להתחתן איתך, זה לא ישנה את מה שהוא מרגיש... ואז שאלוהים ישמור. מה שאני מבין מהסיפור שלך זה שקודם כל... את לא מקבלת את עצמך. אז קודם כל קבלי את עצמך... עשי שלום עם עצמך... לטובתך תשכחי ממנו. יש הרבה דגים בים, והם עשויים להיות הרבה יותר איכותיים. שיהיה לך יום נפלא

sidi

New member
מדליקה

לי אין תוספת, מיקי ומאו כתבו כבר הכל... תהיי חזקה ותקשיבי להם, הם אנשים חכמים.

בינתיים-תודה למי שענה והתייחס.../images/Emo23.gif

זה קצת עוזר.
אתם יכולים לאמר לי זאת כל בוקר?

shiraz2

New member
ואיי איזה סיפור...

אני בהחלט מסכימה עם התגובות האחרות, למה את צריכה קשר כזה מסובך??? החיים יפים, הם לא צריכים להיות מורכבים מידי. תעזבי אותו, תמצאי מישהו שבאמת יעריך אותך, שיידע איך להתנהג איתך, שלא תצטרכי לחשוב כל הזמן אם הוא בוגד או לא. ואחרי הכל, אם הוא בגד באישתו איתך, בלי שום ייסורי מצפון, אין סיבה שהוא לא יבגוד גם בך. בעיקר בגלל שנשמע שאין לו שום כבוד אלייך!!!! תזרקי אותו
את לא צריכה מישהו שיגרום לך לסבל כזה! וכמו שאומרים.... "אף אדם לא שווה שתבכה בגללו ומי שכן- לא ייתן לך לבכות." ברוכה הבאה לפורום שלנו מתוקה, כולי תקווה שהעניינים ישתפרו, כל החלטה שלך- אנחנו מאחורייך.
שירז

mariana

New member
למדליקה

את מכירה את המשפט הזה אל תשים ראש בריא במיטה חולה וזה מה שאת עשית אז לא לבכות על חלב שנישפך וללמוד מהטעויות שלך אני לא מאשימה רק אותך בכל הסיפור הזה גם הוא אשם הוא היה צריך לדעת שכן תיכנסי להריון מימנו אז שלא יאשים אותך ואני שמחה שעשית את ההחלטה ללדת את הילדה. אז מה שאני ממליצה לך זה פשוט למחוק אותו מהזיכרון שלך אפילו לשנות מקום מימנו, לא רק את תסבלי מכל הסיפור הזה גם בתך תיפגע מאוד. היא תראה את כל הבעייה שמיצטבר אצלך בבית בגללו והיא תיקח את זה קשה, אז את מבטיחה שעכשיו את פשוט לוקחת את הרגליים ועושה כיוון פנה! רק תרויחי מזה בחיים ישנם בחורים אחרים שיעריכו אותך כמו שאת בהצלחה

מאו יין

New member
פהוק ועוד פיהוק...

בוקר טוווווווווווב!!!!!!!!!
מה שלומכם??? ג´ס הצעה: לישון שעה וחצי לקום שעה, לחזור לישון שעה וחצי,לקום לעוד שעתיים וכך להעביר את הזמן עד הלידה(שתהיה קלה ומהירה אמן!!!!).כי אח"כ לא יהיה זמן ל
.... יום קסום

מיקי 35

New member
יום מקסים ג´ס

מה שלומך הבוקר ? כבדה יותר מהרגיל ? שיהיה לך ולכולם יום נפלא !!

למעלה