שיהיה חג

סופהו 1

Well-known member
חג שקט ורגוע ורק בשורות טובות
91e4f8c0-728b-4dcc-b5da-4637acc49fad.jpg

וכעת, לשאלת השאלות, שתמיד אפשר לשאול, כי בכל שנה החידושים רבים: סופגניות או לביבות? מה כבר דגמתם/ן? בעד, נגד, למה ומדוע.

צליליתה1

Well-known member
חג שקט ורגוע ורק בשורות טובות
צפה בקובץ המצורף 139993

וכעת, לשאלת השאלות, שתמיד אפשר לשאול, כי בכל שנה החידושים רבים: סופגניות או לביבות? מה כבר דגמתם/ן? בעד, נגד, למה ומדוע.
לא מזה ולא מזה. פעם חיבבתי לביבות. השנה פשוט לא בא לי.
מארחת הערב, יאלצו להסתפק בארוחת ערב, סופגניות (קנויות) ודמי חנוכה. אין לביבות

חג שמח !

סופהו 1

Well-known member
לא מזה ולא מזה. פעם חיבבתי לביבות. השנה פשוט לא בא לי.
מארחת הערב, יאלצו להסתפק בארוחת ערב, סופגניות (קנויות) ודמי חנוכה. אין לביבות

חג שמח !
לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שטעמתי לביבות תפוחי אדמה -לאטקעס, לא יכולה לאכול מהן.
אבל יש לביבות אחרות והן טעימות, גם כשהן נאפות בתנור.
(לביבות לא מטוגנות לא טעימות למישהו? שלא יאכל. איני מוטרדת. מעולם לא נשאר אפילו פירור).

ביום שישי יגיע גדוד להדלקת נרות וארוחת ערב, שתהיה קצת יותר חגיגית מכל ארוחת ערב ותהיה מלווה גם בלביבות (קישואים, בטטה וכד' אפויות) ובמקום סופגניות, שלוליות (גבינה או תחליף לנמנעים ממוצרי חלב) מתקתקות ולמעוניינים, מיני מתוקים למריחה/טבילה.
מי שליבו חפץ בסופגניה, שיקנה לעצמו.

חג שפוי

דקל נור*

Well-known member
השעה 9:24 ואני כבר אחרי סופגניה אחת טובה. כשזה מגיע לסופגניות, גם יבשושיות מעוכות שנותנים בעבודה, אין לי אופי במיל.

סופהו 1

Well-known member
השעה 9:24 ואני כבר אחרי סופגניה אחת טובה. כשזה מגיע לסופגניות, גם יבשושיות מעוכות שנותנים בעבודה, אין לי אופי במיל.
את אליפלט?
אפרופו סופגניה טובה, בשנה שעברה הצעירה קבלה ממקום העבודה שובר מתנה לסופגניות, באיזו קונדיטוריה בעלת שם באיזורם והזמינה לערב טעימות.
הכי הכי היו אלו עם קרם מסקרפונה ואלו עם קונפיטורת פירות יער. אותן אני מוכנה לדגום שוב. לא בטוחה שאצליח לחסל אחת עד סופה.

שמעתי שיש סופגניות עם אסאדו מפורק, בשר טחון וכל מיני רטבים. בשביל מה לחכות לחנוכה? זו לחמניה מטוגנת עם מילוי, שמתאימה לכל ימות השנה.
מעניין איך הן.

קלייטון.ש

Well-known member
זו בכלל לא הבעיה הגדולה בחנוכה.
הבעיה הגדולה היא איך מדליקים 15 נרות. כי כל ילד רוצה להדליק נר. וביום הראשון יש נגיד שני נרות, צריך לפחות 8 חנוכיות. ביום הבא זה יורד לכאורה אבל אם אתמול הדלקנו 8 חנוכיות מה קרה לאן נעלמו 3? לא עובד. אלה ילדים אינטליגנטים הם לא נותנים שירמו אותם.

כוכבית מצויה

Well-known member
זו בכלל לא הבעיה הגדולה בחנוכה.
הבעיה הגדולה היא איך מדליקים 15 נרות. כי כל ילד רוצה להדליק נר. וביום הראשון יש נגיד שני נרות, צריך לפחות 8 חנוכיות. ביום הבא זה יורד לכאורה אבל אם אתמול הדלקנו 8 חנוכיות מה קרה לאן נעלמו 3? לא עובד. אלה ילדים אינטליגנטים הם לא נותנים שירמו אותם.
לא רואה כאן בעיה.

למעלה