שיהיה בהצלחה!
באתי מפורום שכן.
הנה מש'ו משלי
אני צריך זין!
את הדבר האמיתי.
אני אוהב אותה. אני אוהב את הכוס שלה. כשהיא רטובה, זה מדליק אותי. אין ספק. הביטויים העדינים, המרומזים של החרמנות שלה. אבל עכשיו אני זקוק לביטויים גסים יותר, בוטים יותר, ניכרים, מוחשיים, בולטים, זקורים יותר של תשוקה, של חרמנות. אני זקוק לזין. לביטויים זכריים, גבריים של תשוקה.
למבט המחורמן בעיניים. מבט כזה שדומה למבט של אשמה. מבט 'האש פאפי' כזה.
לעור שסומר. למגע שעיר, לנוקשות של שרירים מתוחים. לשריטות של זיפים.
לתנועות לא רצוניות כמעט של חיכוך ודחיקה.
לזיקפה. לפין, לזין עומד, מתוח, זקור, רוטט, חם, רטוב. זין שיש לו חיים, רצון משל עצמו, גם מעבר לרצונות, לתשוקות, לחרמנות של בעליו. רוטט, פועם, משתוקק, נוטף, כמהה למגע, לחיכוך, לעונג. ללקק ממנו את הטיפות השקופות, הצמיגיות, המלוחות שניגרות ממנו. לעטוף אותו עם השפתיים. ללחך את העטרה שלו עם הלשון. להרגיש אותו נדחק פנימה, מעצמו. להרגיש את הרטט, הצמרמורת שהעונג שהשפתיים שלי, שהאצבעות שחופנות את הביצים, מעניקות לו, רטט שעובר ממנו ומרעיד את כל הגוף.
להרגיש איך הוא נמשך לעבר הפה שלי, כמו מסמר אל מגנט, כשאני נסוג, מתנתק. להרגיש ממנו כמו יתמות, כשהוא נותר ככה, חשוף, רוטט מתשוקה, רטוב מהטיפות שלו ומהרוק שלי, מחפש, משתוקק לחזור, לחדור לחמימות הרכה, הרטובה, העוטפת. כמהה לפרוק את המטען שלו.
אבל עוד רגע.
אני רוצה אותך בתוכי.
מצמיד אותו לחזה שלי. מרגיש אותו, זקור, נוקשה, מתחכך בי שוב. עובר בנשיקות על הערווה, על הבטן. מחכך אותו לאורך החזה שלי, נדחק את הבטן שלי. מותיר עליי שביל רירי רטוב, כמו חילזון. מלקק את החזה בעיגולים הולכים וקטנים, עד שהשפתיים שלי סוגרות על פיטמה. פיטמה קטנה, כהה אבל נוקשה. מלקק אותה, מוצץ אותה, נושך בעדינות. ממשיך בנשיקות במעלה הצוואר. הזיפים שורטים לי את השפתיים.
עכשיו הזין מתחכך לי על הבטן התחתונה. עכשיו אני מרגיש עם הזין שלי את החלק התחתון של הביצים. עכשיו הזין שלי מתחכך בתנועות אוטומטיות. שניהם מתחככים אחד בשני. הטיפות, הרטיבות שלך ושלי מתערבבות. השפתיים נפגשות. הלשון שלך משתרבבת, עוברת על השפה התחתונה שלי. אני שואב אותה, מוצץ אותה.
הידיים שלך נפרשות על הישבנים שלי, מצמידות אותי אליך. מתחככים אחד בשני. מרגיש את הרטיבות שלך על הבטן והערווה שלי. מרגיש את הרטיבות שלי עליך.
אני משתחרר מעט מהאחיזה שלך. מתפתל בתוך החיבוק שלך. מסתובב לאט. מרגיש את הזין מתחכך בי, מסביב לאגן, על הצד של הישבן, עד שאני עם הגב אליך, והזין מתחכך לי בחריץ. אתה נמנד אליי יותר. האצבעות שלך נסגרות על הזין שלי.
אני רוכן, גוחן מושך לעבר הסדין. אתה צמוד אליי, גוחן ביחד איתי. אנחנו מאבדים שיווי משקל ואני קורס על הבטן ואתה מעליי, בולם את הנפילה שלך עם כפות הידיים, שנפרשות על הסדין משני צידי הצלעות שלי. אתה יודע מה לעשות.
אתה מגשש, מתחכך, נדחק. אתה נוקשה וחם ורטוב. אני מרים את את העגבות שלי אליך. נפתח אלייך.
לאט, לאט אתה נדחק לתוכי.
לאט, לאט עד שהזין שלך ממלא אותי.
נלחץ אל הערמונית.
מרגיש שפתיים ולשון מגששים על השכמות שלי.
חוט של ריר נמתח מהזין המתוח שלי אל הסדין.
אתה נדחק עד הסוף. אם היה לי רחם, הייתי מרגיש אותך מתדפק עליו.
לאט, לאט אתה נסוג, נשלף. כמעט עד הסוף.
החיכוך הזה, התנועה הזו בתוכי, מעבירה בי צמרמורת של עונג.
אני נדחק אחורה, למעלה אלייך, להחזיר אותך לתוכי.
מוזרה לי התנועה ההפוכה הזו. נגטיב של תנועת זיון.
אתה נענה לתנועה שלי והודף שוב. עדיין בעדינות.
הלחץ על הערמונית מטריף לי את החושים.
השרירים שלי שם בפנים, מקבלים רצון משלהם.
נרפים ומתדהקים עליך. אתה מרגיש?
שואבים אותך לתוכי.
התנועות שלך הולכות וגוברות.
הקצב, העוצמה.
אני מרגיש איך השליטה שלי, על הגוף שלי,
הולכת ומתפוגגת.
אני טומן את הראש בכר (עכשיו אני מבין את המושג "נושך כריות"
)
התנועות שלך הולכות ונהיות מהירות יותר, חזקות יותר, עמוקות יותר.
כמעט כמו תנועות של כלב.
הווליום של העונג הולך ומתגבר, עד שהוא מחריש לי את הגוף.
ומבעד לעונג, שומע את עצמי גונח ונאנק.
זרם אדיר מחשמל אותי, מפלח אותי.
פעימה עצומה של עונג, כל כך בלתי נסבל, שמרגיש שעומד לאבד את ההכרה.
האצבעות שלך סגורות עליי. מוצפות בזרע שלי.
עוד פעימה ועוד אחת. גלים, גלים, נושאים אותי על קצף לבן.
והקצב שלך רק הולך ומתגבר. טוחן אותי.
אני מרגיש את העוצמה של התשוקה שלך. את הזיעה שלך מטפטפת עליי.
שומע את הגניחות והקריאות שלך.
מרגיש את הרעד, הפירכוס שעובר לך בגוף שלך, שצמוד לגב שלי.
את ההדיפה העמוקה, החזקה, שמשתהה מעט.
ועוד אחת.
מרגיש את הזרם שלך בתוכי.
את הרטיבות החמה שמציפה אותי.
האצבעות שלך סגורות בעוצמה על המתניים שלי.
עוד הדיפה.
עוד פירכוס עובר בך כשאני נע מעט כלפיך.
ואתה קורס עליי.
מרגיש את כל המשקל שלך עליי.
ואת הפעימות שלך שוכחות בתוכי.
אתה נשאר שרוע עליי ככה במשך כמה זמן, מסדיר נשימה.
אני מנסה גם כן להתאושש, תחת משקל הגוף שלך.
מרגיש אותך נירפה בתוכי.
ואז מתגלל ממני. נשלף מתוכי.
רפוי, אבל עדיין מתוח.
מרגיש אותו מחליק לאורך הישבן ופנים הירח.
מרגיש את הזרע שלך, נוזל מתוכי.
באתי מפורום שכן.
הנה מש'ו משלי
אני צריך זין!
את הדבר האמיתי.
אני אוהב אותה. אני אוהב את הכוס שלה. כשהיא רטובה, זה מדליק אותי. אין ספק. הביטויים העדינים, המרומזים של החרמנות שלה. אבל עכשיו אני זקוק לביטויים גסים יותר, בוטים יותר, ניכרים, מוחשיים, בולטים, זקורים יותר של תשוקה, של חרמנות. אני זקוק לזין. לביטויים זכריים, גבריים של תשוקה.
למבט המחורמן בעיניים. מבט כזה שדומה למבט של אשמה. מבט 'האש פאפי' כזה.
לעור שסומר. למגע שעיר, לנוקשות של שרירים מתוחים. לשריטות של זיפים.
לתנועות לא רצוניות כמעט של חיכוך ודחיקה.
לזיקפה. לפין, לזין עומד, מתוח, זקור, רוטט, חם, רטוב. זין שיש לו חיים, רצון משל עצמו, גם מעבר לרצונות, לתשוקות, לחרמנות של בעליו. רוטט, פועם, משתוקק, נוטף, כמהה למגע, לחיכוך, לעונג. ללקק ממנו את הטיפות השקופות, הצמיגיות, המלוחות שניגרות ממנו. לעטוף אותו עם השפתיים. ללחך את העטרה שלו עם הלשון. להרגיש אותו נדחק פנימה, מעצמו. להרגיש את הרטט, הצמרמורת שהעונג שהשפתיים שלי, שהאצבעות שחופנות את הביצים, מעניקות לו, רטט שעובר ממנו ומרעיד את כל הגוף.
להרגיש איך הוא נמשך לעבר הפה שלי, כמו מסמר אל מגנט, כשאני נסוג, מתנתק. להרגיש ממנו כמו יתמות, כשהוא נותר ככה, חשוף, רוטט מתשוקה, רטוב מהטיפות שלו ומהרוק שלי, מחפש, משתוקק לחזור, לחדור לחמימות הרכה, הרטובה, העוטפת. כמהה לפרוק את המטען שלו.
אבל עוד רגע.
אני רוצה אותך בתוכי.
מצמיד אותו לחזה שלי. מרגיש אותו, זקור, נוקשה, מתחכך בי שוב. עובר בנשיקות על הערווה, על הבטן. מחכך אותו לאורך החזה שלי, נדחק את הבטן שלי. מותיר עליי שביל רירי רטוב, כמו חילזון. מלקק את החזה בעיגולים הולכים וקטנים, עד שהשפתיים שלי סוגרות על פיטמה. פיטמה קטנה, כהה אבל נוקשה. מלקק אותה, מוצץ אותה, נושך בעדינות. ממשיך בנשיקות במעלה הצוואר. הזיפים שורטים לי את השפתיים.
עכשיו הזין מתחכך לי על הבטן התחתונה. עכשיו אני מרגיש עם הזין שלי את החלק התחתון של הביצים. עכשיו הזין שלי מתחכך בתנועות אוטומטיות. שניהם מתחככים אחד בשני. הטיפות, הרטיבות שלך ושלי מתערבבות. השפתיים נפגשות. הלשון שלך משתרבבת, עוברת על השפה התחתונה שלי. אני שואב אותה, מוצץ אותה.
הידיים שלך נפרשות על הישבנים שלי, מצמידות אותי אליך. מתחככים אחד בשני. מרגיש את הרטיבות שלך על הבטן והערווה שלי. מרגיש את הרטיבות שלי עליך.
אני משתחרר מעט מהאחיזה שלך. מתפתל בתוך החיבוק שלך. מסתובב לאט. מרגיש את הזין מתחכך בי, מסביב לאגן, על הצד של הישבן, עד שאני עם הגב אליך, והזין מתחכך לי בחריץ. אתה נמנד אליי יותר. האצבעות שלך נסגרות על הזין שלי.
אני רוכן, גוחן מושך לעבר הסדין. אתה צמוד אליי, גוחן ביחד איתי. אנחנו מאבדים שיווי משקל ואני קורס על הבטן ואתה מעליי, בולם את הנפילה שלך עם כפות הידיים, שנפרשות על הסדין משני צידי הצלעות שלי. אתה יודע מה לעשות.
אתה מגשש, מתחכך, נדחק. אתה נוקשה וחם ורטוב. אני מרים את את העגבות שלי אליך. נפתח אלייך.
לאט, לאט אתה נדחק לתוכי.
לאט, לאט עד שהזין שלך ממלא אותי.
נלחץ אל הערמונית.
מרגיש שפתיים ולשון מגששים על השכמות שלי.
חוט של ריר נמתח מהזין המתוח שלי אל הסדין.
אתה נדחק עד הסוף. אם היה לי רחם, הייתי מרגיש אותך מתדפק עליו.
לאט, לאט אתה נסוג, נשלף. כמעט עד הסוף.
החיכוך הזה, התנועה הזו בתוכי, מעבירה בי צמרמורת של עונג.
אני נדחק אחורה, למעלה אלייך, להחזיר אותך לתוכי.
מוזרה לי התנועה ההפוכה הזו. נגטיב של תנועת זיון.
אתה נענה לתנועה שלי והודף שוב. עדיין בעדינות.
הלחץ על הערמונית מטריף לי את החושים.
השרירים שלי שם בפנים, מקבלים רצון משלהם.
נרפים ומתדהקים עליך. אתה מרגיש?
שואבים אותך לתוכי.
התנועות שלך הולכות וגוברות.
הקצב, העוצמה.
אני מרגיש איך השליטה שלי, על הגוף שלי,
הולכת ומתפוגגת.
אני טומן את הראש בכר (עכשיו אני מבין את המושג "נושך כריות"
התנועות שלך הולכות ונהיות מהירות יותר, חזקות יותר, עמוקות יותר.
כמעט כמו תנועות של כלב.
הווליום של העונג הולך ומתגבר, עד שהוא מחריש לי את הגוף.
ומבעד לעונג, שומע את עצמי גונח ונאנק.
זרם אדיר מחשמל אותי, מפלח אותי.
פעימה עצומה של עונג, כל כך בלתי נסבל, שמרגיש שעומד לאבד את ההכרה.
האצבעות שלך סגורות עליי. מוצפות בזרע שלי.
עוד פעימה ועוד אחת. גלים, גלים, נושאים אותי על קצף לבן.
והקצב שלך רק הולך ומתגבר. טוחן אותי.
אני מרגיש את העוצמה של התשוקה שלך. את הזיעה שלך מטפטפת עליי.
שומע את הגניחות והקריאות שלך.
מרגיש את הרעד, הפירכוס שעובר לך בגוף שלך, שצמוד לגב שלי.
את ההדיפה העמוקה, החזקה, שמשתהה מעט.
ועוד אחת.
מרגיש את הזרם שלך בתוכי.
את הרטיבות החמה שמציפה אותי.
האצבעות שלך סגורות בעוצמה על המתניים שלי.
עוד הדיפה.
עוד פירכוס עובר בך כשאני נע מעט כלפיך.
ואתה קורס עליי.
מרגיש את כל המשקל שלך עליי.
ואת הפעימות שלך שוכחות בתוכי.
אתה נשאר שרוע עליי ככה במשך כמה זמן, מסדיר נשימה.
אני מנסה גם כן להתאושש, תחת משקל הגוף שלך.
מרגיש אותך נירפה בתוכי.
ואז מתגלל ממני. נשלף מתוכי.
רפוי, אבל עדיין מתוח.
מרגיש אותו מחליק לאורך הישבן ופנים הירח.
מרגיש את הזרע שלך, נוזל מתוכי.