שידרוג שרת

gadi_f

New member
שידרוג שרת

יש לי שרת exchange 2k על גבי server 2k שמשמש גם כשרת dns,dhcp. עכשיו אני מקבל שרת שאמור חדש להחליף את השרת הנוכחי, על השרת החדש צריך להתקין server 2k3,exchange 2k3. מה השלבים שאני צריך לעשות כדי לעבור את השדרוג בשלום?

gadi_f

New member
../images/Emo12.gif---->

משום מה כשאני מחפש מי ה dc ב ad אני מקבל שכל השרתים שלי ה dc של הדומיין, זה יכול להיות?

antidot

New member
אם כך...

למעשה מדובר בשידרוג הschema כיוון שאתה מוסיף DC שהוא W2K3 לדומיין 2000. השלבים: 1) אתר את Schema Master ע"י c:\>dsquery server -hasfsmo schema 2) על הSchema Master תריץ regsvr32 schmmgmt.dll 3) פתח MMC ותוסיף Active Directory Schema snap-in 4) קליק ימני על הAD Schema ובחר Operations Master, סמן V על Schema may be modified on this Domain Controller 5) תכניס CD של 2003 Server ותריץ משם (לא זוכר מיקום מדוייק): adprep /forestprep adprep /domainprep 6) התהליך הקודם יעדכן את הSchema לגרסה 30 אם אני לא טועה ויאפשר להוסיף DC-ים שהם W2K3. 7) תלך לשרת חדש ותתקין עליו W2K3 8) תעדכן את השרת, בלה.. בלה... 9) תכניס CD של E2K3 ותריץ setup /forestprep ואח"כ setup /domainprep 10) בהנחה שהכל הלך חלק, תתקין E2K3. 11) תעביר את הFSMO-ים (במידה והיו) מהשרת הקודם לשרת החדש 12) תעביר תיבות דואר 13) תעביר את הpublic folders 14) תשאיר את השרת הישן באוויר כמה זמן בשביל לוודא שהכל תקין 15) תסיר את E2K מהשרת ותוודא שהוא לא מופיע יותר בSystem Manager של Exchange. 16) תריץ dcpromo עבור השרת W2K והפוך אותו לstandalone זהו בערך...

מיצו

New member
תצרף בבקשה

צילומי מסך... LOL נעלה את זה לאתר. אגב, שוב תודה גדולה. רק תכניס FP EXT ונסגור בזה.

למעלה