שידרוג משאבים..

glayzmer

New member
שידרוג משאבים..

כשאני משדרג את המשאבים שלי הם לא עולים אותו דבר. לדוגמא: יש לי 2 מכרות ברזל ברמה נגיד 2 על זה נגיד אני מקבל 20 ויש לי 2 מיכרות טיט ברמה נגיד 2 ועל זה נגיד אני מקבל 15 אני לא מקבל את אותה תפוקה לשעה למה זה? הבנתי שהיבול יורד .

glayzmer

New member
תיקון שאלה...

אני לא מקבל את אותו תפוקה לשעה ויש לי אותו רמה לדוגמא: יש לי 2 מכרות טיט רמה 3 ואותו דבר גם בעצים וגם בברזל לעצים וטיט לכול אחד אני מקבל 30 לשעה ולברזל אני מקבל 20 לשעה למה זה ? באג?

glayzmer

New member
מה קורה פה בפורום..! לא עונים ../images/Emo46.gif

לא צריך אותכם הבנתי לבד...!!

InterCept

New member
ננסה לעזור לך...

בתכל יכול להיות שבנית מפעל לבנים, מנסרה או בית יציקה, או שיש לך אואזיס שכבשת - כל הדברים האלה מעלים לך את האחוזים בתפוקת יצור לשעה. למקרה שאין לך אותם, שים לב שאתה לא טועה ובאמת כל השדות באותה רמה כולם באופן שווה. ואולי המכרה ברזל שלך בדיוק כרגע בשלב בניה והחשבת אותו בטעות כשדה ברמה 3, בדוק את זה.

anovis

New member
אולי לחצת על הפלוס

רק בעצים וטיט ולא בברזל. תבדוק אם השתמשת בזהב

GeneratioNa

New member
תסתכל על עמוד "טרוויאן פלוס"

יש אפשרויות: +25% ייצור: עץ מנוסר, קרשים 7 ימים 5 זהב הפעל +25% ייצור: טיט 7 ימים 5 זהב הפעל +25% ייצור: ברזל 7 ימים 5 זהב הפעל +25% ייצור: יבול 7 ימים 5 זהב הפעל אולי בטעות לחצת על "הפעל" וזה העלה לך את הייצור ב 25%

glayzmer

New member
בידיוק ../images/Emo22.gif ../images/Emo22.gif

לחצתי על הכול אחד ב פלוס 25 % של המשאבים אבל בברזל וביבול נגמר לי ה ימים של ה 25 % בטיט ובעץ נישאר לי עדין לעוד כמה ימים ה 25 % ביגלל זה יש הבדל בין הברזל לבין הטיט ולעץ הבנתי בעזרת האדמין תודה רבה לו ....

GeneratioNa

New member
המלצה

בשלבים האלו אין טעם להשתמש בזה, אלא אם כן יש לך טונות של זהב וכל כמה ימים אתה קונה עוד. מה אתה צריך את האדמין תשאל פה :p חבל להטריח אותו :D

glayzmer

New member
שאלתי אבל אתם לא עונים לי..

מה הבעיה לשאות את האדמין בשביל זה הוא פה ....

באסטר1

New member
טעות

ברגע שאתה מרוויח 50 לשים זהב מזרז את ההתקדמות שלך בהרבה המשחק הזה די הולך על זהב וכל הגדולים משתמשים בזהב

GeneratioNa

New member
לך תעשה חישוב

אם עדיף להרוויח 25% כשיש לך 30 ייצור או כשיש לך 200 ייצור אם יש לך הרבה זהב אז סבבה, אם יש לך את ה 35 בתחילת השרת זה לא שווה ואני הדגשתי את זה. אז יאללה אחורה פנה ותפסיק לחפש אותי

למעלה