שידרוג למעדנים?

רות333

New member
אצלינו פג תוקף מקומו בפח!

לא נותנת לאף ילד לאכול את זה !!!

clcl

New member
ממש, אבל ממש לא צריך לזרוק. אני

מכינה ממוצרי חלב שפג תוקפם דברי מאפה. למשל ממעדנים מכינה בצק לרולדות; ורק אנקדוטה קטנה.... לפני ה מ ו ן שנים נותרו מיותמים מעדנים במקרר ובאותו מקרה היו אלה מעדנים בטעם תות ... בקיצור הכנתי בצק וממנו הכנתי שושנים עם קצף של ביצים.... מה אגיד ומה אומר..... הבצק היה מאוד טעים עם ניחוח מיוחד.... ומאז אינני ממתינה לכך שיפוג תוקף אלא מראש מכינה עם זה. גם אם נשאר מעדן בטעם שוקולד ניתן להכין ממנו בצק; אז מתקבל בצק כהה אותו אני ממלא בממרח חלווה. לגבי מוצרי חלב אחרים, אשר בכל מקרה בתהליך האפיה עוברים החמצה (אם ניתן כך לבטא את התהליך)..... מהם ניתן להכין עוגות גבינה, פשטידות וכיוב'. ממש, אבל ממש לא צריך לזרוק!!!!!!!

clcl

New member
בעקרון זה בצק שק"ם בו כאמור החלפתי

את השמנת במעדן תות.... הכנתי קצף ביצים מתוק אליו הוספתי כ- 2 כפות קוקוס. מרחתי על גבי עלה מרודד. גילגלתי, חתכתי, הנחתי בתבנית אפייה ולתנור בחום בינוני. זו כל התורה. איחסני בקופסה במקרר.

מליחי61

New member
עוגות שושנים על פי בקשתך

הריני כותבת לך רצפט לעוגיות שושנים לפי מתכון שלי: 4 ביצים להפריד 1 מרגרינה להמיס 2 חב' אוסם (קטן) 1 סוכר וניל 1 שמנת חמוצה 1 כוס סוכר למילוי: 1 חב' אינסטנט פודינג וניל, 1 שמנת ריצ' להקפצה. להכניס את כל החומרים בקערה מלבד הביצים שאת מפרידה, החלבון בקערה אחרת על מנת להקציף עם סוכר וניל. להניח לבצק לנוח, בקערה השניה להקציף את החלבונים (4) לאחר מכן לשים את סוכר וניל, שמנת ריצ' להקפצה, אינסטנט פודינג וניל. לאחר מכן ליצור 3 חלקים מהבצק, לרדד את הבצק כמה שיותר כמובן על משטח מקומח, למרוח את המילוי לגלגל לרולדה, לחתוך בסכין את הרולדה וליצור שושנה, להניח בתבנית אפיה עם ניר פרגמנט ולאפות 180 מעלות. שיהיה לך כיף ויום נעים.

ady18

Well-known member
בבקשה

לביבות תות גבינה לילדים - ניקי ב זה מה שהוכן אצלי הערב מצרכים: 1/4 כוס חלב 6 כפות גדושות גבינה 1 כוס קמח תופח 3/4 כוס סוכר 1/2 -3/4 כוס תותים חתוכים תשני לגמדים תות 1 תמצית וניל חצי שמנת חמוצה 1 ביצה אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים. להעזר בכף ולהניח ערימות קטנות במחבת. להזהיב משני הכיוונים. הערות: יוצאות כ 35 לביבות מתאימות לילדים מקור המתכון: ניקי ב מומלץ:)

pirge

New member
מילקשייק פירות במעדנים

מילק שייק פירות מעדנים מאת:פירגה להכניס לבלנדר\מג'ימיקס: 3 מעדני דני וניל/פירות- אפשר יותר מעדנים ולשלב גם יוגורט וכו'..... 2 כפות סילאן 6 אפרסקים או בננות 2\1 שקית אינסטנט פודינג וניל 2 כפות וודקה\ליקר - לא חובה להפעיל לכמה שניות-בפולסים קצרים. להוריד במרית את מה שנדבק לצדדים ולהפעיל שוב לשניה. ללגום עם קשית.

pirge

New member
מלית לבלינצ'ס

מלית לבלינצ'ס גבינה לבנה "טוב טעם" 3 כפות אינסטנט פודינג וניל - או יותר לצורך הסמיכות. 2-4 מעדני תות , או טעם אחר. סוכר לפי הטעם. אם רוצים,להוסיף צימוקים. על העלה לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר או קינמון או סילאן,או סירופ מייפל או שוקולד. אפשר גם מעט קוקוס. בבקשה,תהנו.

תודה על ההצעות אבל

דווקא ההצעות שצרפתן הן ללא אפיה או בישול מה שמשאיר את המצב של המעדן "לא בתוקף" יש עוד רעיונות?

רוני471

New member
לביבות גבינה עם מעדן

במקום גבינה עוגה בחושה שיש לשים בה שמנת אז אפשר את המעדן במקום רוני

effyba

New member
עד כמה שידוע לי ניתן להחזיר בסופרים

מוצרים שפג תוקפם ולהחליפם באחרים. אני טועה??

למעלה