שידרוג כוסמת

10shosh

New member
שידרוג כוסמת

כוסמת היא מאכל די אהוב אצלנו בבית - ומכיוון שזה גם מאוד בריא אני מכינה הרבה - אבל לא מכירה הרבה שידרוגים לעיניין מלבד אלא שהמצאתי. למישהו יש-די משמעם לאכול אותו דבר כל הזמן? והשידרוגים שלי: 1. לטגן את הכוסמת עם רסק עגבניות ואז להוסיף את המים - מוסיף המון! 2. כוסמת רגילה בתוך בצק עלים כמאין בורקס.

limim

New member
אני עושה כוסמת כך וזה מאוד טעים:

מטגנת בצל עד להזהבה. מוסיפה את הכוסמת ומטגנת קצת עם הבצל. מרסקת תפוח עץ מטוגן לתוך התערובת, אבקת מרק עוף, מלח ופלפל. מערבבת. מוסיפה מים ומבשלת כמו אורז, כ-20 דקות. משאירה סגור בערך 5 דקות. מערבבת ומפוררת. התוצאה קצת דייסתית, אבל טעימממההה...

limim

New member
../images/Emo91.gif סלט כוסמת לימוני

מתכון: סלט כוסמת לימוני רכיבים: 2 כוסות כוסמת מבושלת (על כל 1/2-3/4 כוס כוסמת יבשה, כוס-כוס ורבע מים ולבשל כמו אורז) לימון קטן קלוף וקצוץ 3 מלפפונים קטנים קלופים וקצוצים רבע כוס שמן זית חצי כוס כוסברה קצוצה מלח, פלפל אופן הכנה: מערבבים, מתבלים, טועמים ומוסיפים עוד מיץ לימון אם רוצים... בתיאבון הערות: סלט ממש ממש טעים ומיוחד ומאוד פשוט להכנה מקור המתכון: פורום הורים Ynet -micniv הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

10shosh

New member
אממממממממממממ

נראה מעולה ינוסה בהקדם. אפילו יש לי את מריבית המרכיבים מלפופונים תמיד יש כבר יש כוסמת מבושלת כוסברה גדלה בעציץ עכשיו רק צריך למצוא לימון

limim

New member
זה באמת מעולה ומנסיון שלי:

גם קטנטנים מוכנים לטעום (בתנאי שמזיזים הצידה את עשבי התיבול). קלי קלות, קר ומרענן לקיץ והכי טוב: אחלה אפציה משביעה כשאין כוח לבשל משו אחר...

למעלה