שידור ישיר

yelman

New member
שידור ישיר

שידור ישיר של האליפות ה 14 לחודש ב 19:30 בערוץ 5

nirit2003

New member
אבל האליפות היא יומיים, לא?

והאם כ-ל האליפות תשודר? (היא מתחילה רק כל כך מאוחר? בשבע וחצי?) ובלי קשר ממשי- יפורסמו תוצאות אליפות מכבי?

BLINKI BILL

New member
לא

ניא לא מתחילה מאוחר והיא גם מתחילה יום לפני אבל לקרה שמישהו שכח אלכס אברבוך קופץ בזמן השידור וזה לא צירוף מקרים. לא שלא מגיע לו לו אבל היה אפשר טיפה להתאמץ ולשדר הכל כי בכל זאת א"ק מתבססת על עוד כמה מקצועות.

jablonka

New member
אולי עדיף שלא בלינקי היקר

יש אנשים שיעדיפו שלא יצלמו אותם בזמן ה100מ......

eynav bs

New member
שידור האליפות

גם אם הם ישדרו מקצועות נוספים חוץ מקפיצה במוט,הם מצלמים את התחרות עם מצלמה אחת או שתיים. אז ככה שהצילומים לא יהיו משהו בכלל. חוץ מזה נמאס כבר מהזלזול באתלטים הישראלים המדהימים,שמתאמנים כל כך קשה ולא זוכים להכרה! בכל שאר העולם אתלטים בני 26 ומעלה נמצאים בשיא הפריחה שלהם מבחינה תחרותית ושוברים שיאים אישיים ורק בארץ אתלטים בטוווח גילאים כזה מרגישים ש"הגיע זמנם" ושהם עשו את שלהם. עצוב לי מאוד לראות אתלטים רבים פורשים, בלי שהם מימשו לחלוטין את הפוטנציאל שלהם.

speed90

New member
יש פתרון

פתרון לעבור להתאמן בא"רהב שם יש את כל התנאים להתאמן

eynav bs

New member
זה אומר הכל.

לדעתי למרות כל הזילזול וההזנחה של האתלטיקה בארץ, מוטלת עלינו החובה להראות לכולם את ההפך: שהאתלטיקה בישראל מתפתחת-שיש ספורטאים מעולים בענף,שדור העתיד עומד לפרוץ קדימה ולשבור שיאים עתיקים, ושיש רצון ויכולת לנסות ולשנות את הדעה כללית בישראל שרק כדורגל מעניין

anatile

New member
אבל עינב,איך אנחנו יכולים להוכיח

כזה דבר אם אף אחד לא רואה אותנו???

eynav bs

New member
להשלים עם המצב

האתלטיקה בארץ אף פעם לא תילקח ברצינות אם לא ניקח אותה ברצינות בעצמנו (למרות שלי אין כ"כ זכות להגיד את זה-עד לפני 4 חודשים הייתי בהפסקה מהאימונים). אני מאמינה ששיאים חדשים, כתבות בעיתונים ובמדיה, דאגה רבה יותר מצד האיגוד,והמשך חשיבה אופטימית יביאו בעתיד(נקווה שלא בעתיד הרחוק) לעלייה בחשיבות האתלטיקה והכרה בספורטאים הישראלים. אני יודעת שמאחורי כל אתלט שמתאמן יש קבוצת אוהדי אתלטיקה (לא משנה אם זה משפחה או חברים) שכבר מכירים את כל השמות, את כל הסיפורים, ובאים לראות תחרויות, וזה אומר הרבה. יהיה טוב חברים,אל תהיו כאלה פסימיים. אני כל הזמן קוראת בפורום כמה רע לכולם. אז מה?! גם לי הכל הולך חרא,אבל תמיד יש עוד עונה לנסות ולשפר ולהשתפר!!!!!

למעלה