שידור גלגלצ

• פותח הנושא as40
  • פורסם בתאריך

as40

New member
שידור גלגלצ

הורדתי את סרגל כלים של רדיו ישראל אנ שומעת דרכו גלגלצ הבעיה שלי היא שדרך המחשב השידור מפגר בכמה שניות אחרי השידור ברדיו האם יש אתר שאפשר להאזין בו בדיוק בזמן של השידור ברדיו ללא הפרש זמן? ניסיתי דרך אתר אחר אבל גם שם יש את אותה הבעיה עם ההפרש בזמן. האם מישהו יכול לעזור לי? זה מאוד חשוב לי.

כבאי

New member
הבעיה היא לא אצלך

בכל מחשב את אותו הדיילי שאותו תיארת, אין אפשרות להוריד אותו, ככה זה פשוט מהשרתים של גלגל"צ ובנוסף, אני לא מאמין שתמצא דרך כלשהי לעשות דיילי באופן עצמאי ברדיו שלך.

זה עניין של עיבוד הצליל במעבד של המחשב

בטלוזיה זה יותר גרוע . ערוץ 2 ניקלט עים אנטנה על הגג מיד . עים צלחת ביגלל המרחק של הלוויין הלוך וחזור כ80 אלף ק"מ . ההפרש בין הצלחת ואנטנה זה 4 שניות . איחור . חברת יס קולטת את ערוץ 2 מהלוויין . ומעבירה את השידור שרך הלוויין שלה . יש עוד פיגור של 4 שניות . אז בין אנטנה לבין יס יש הפרש של 8 שניות . מי שיש לו מסך פלסמה . לוקח עוד 2 שניות או יותר לעבד את האנפורמציה . מאשר טלויזיה זכוכית . כך שלוקח כ10 שניות ההפרש בין אנטנה רגילה לבין מסך פלסמה מי שצופה דרך יס . אצלי בבית יש 3 טלוזיות רגילות בכול חדר . קודם שומעים אצל בחדר שיינה . אנטנה . אחרי זה אצלי . עים צלחת רגילה . בסוף בסלון דרך יס . כאשר מאזינים לחדשות בערוץ 2 . משעשעה לכן היפסיקו את התחרות עים הטלפון של הוגו מי שזוכר שהייה ליפני שנים

זה מה שנקרא "באפרינג"

הנגן אוגר כמה שניות מהשידור על מנת שיוכל ליצור תיקון שגיאות כשיצטרך. בלתי פתיר כשמדובר באינטרנט.

למעלה